2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar iyi akşamlar,bebişim habire kaka yapıp duruyor hemde kötü kokulu,emiyor ama yarısını da çıkarıyor üşüttü sanırım bugün ama endişeleniyorum dizanteri filan olmuş bazı bebişler bir de d vitamini verdiniz mi sağlık ocağından vermişlerdi ben hala vermedim bir sakıncası var mı acaba? bu arada sizler nasılsınız?

canım bı doktoru ara ve ıhmal etme d vıtamını cok onmlı bıngıldak gelısımını etkılıyo 15 gunluk baslanıyo 1 yasına kadar işallah duzelır bebeğin gecmiş olsun

maşallah ecrinece, alışmış kızın bakınmaya maşallah

nazar değmesin :)

canım pudranın tam adını da yazabilir misin?

evet yıkıcam ben de en iyisi bu, sağol canım

bingildak ne oluyor fatmacim cahiligime ver d vitamini kemik gelisimi icin cok önemliymis birde

canım bıngıldak kafatasındaki kemiklerin tam birleşmediği yumuşak yere deniyor, çok dikkat etmek gerek oraya diye biliyorum

kemikler geliştikçe orası birleşip, sertleşip kapanacak, d vitamini de o yüzden.

40 ı çıkınca çok gelen olursa kucakçı olur yandım. ben diim kucak sevmio :) bırakın kızı

bende öyle dyiorum kucak sevmiyor emzik istiyor yada cok sevmek isterlerse tabi bu yakin hisettiklerimse kendime koltugun üstüne uzandiriyorum kucakta durmaz burda sevin diyorum
pike bak simdi ögrendim bingildagin ne oldugunu tsk ler. benim kiza fitil verdim kaka yapsin diye hicte ise yaramadi

bugun kimse yok cumartesi temizlik kahvalti yemek gelen giden telasi kocisler evde hafta sonu belli oluyor burda da. geceden beri aklimda ne kadar dayanirim bilmiyorum artik cikolata yok, süt icmek yok, findik fistik, cips , cola , redbull, salam sosis, mercimek corbasi, daha sayamadiklarim saysam liste uzar gider her sey kizim icin de süt veren annelerin vahhh haline uzak durulmasi gereken bebeklerde asiri gaz yapan listesi eeee ne kaldi can sikintisinda yiyecek abur cubur atistiracak siz neler yemyiorsunuz gaz yapar diye-ne yiyorsunuz süt yapsin diye

vala dogdugundan berı 4 paket bezı kızlarr benım kızımın altına dıkkat etmeey calısyorum nıveanın pışık onleyecı kremı var acaıp işe yarıyoo benım kızmda bakınmaya basladı gulmeye basladı azcıkta olsaaa artık kendılerıne gelıyo kuzucuklarr

mervam ılık su ve pamuklamı siliyorsun altını ? çok zor oluyor evde pamuk kırıntıları ,gece vakti uğraşmak ama mecbur oğlum için yapıyorum birde allerjim var heryerim kaşınıyor hapşırıyorum :86:

öyle yapiyorum başından beri ama gecmedi işte..

benımındede var hem sutumu sagıyom gozune hemde damla kullaıyom gectı sayılır

işe yaramadı bende gecmedi akması ve capagı.

sağol cnm. bugun dr gidicez bu yüzden korktum valla enfeksiyon fln kapmış olabilir diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…