kızlar iyi akşamlar,bebişim habire kaka yapıp duruyor hemde kötü kokulu,emiyor ama yarısını da çıkarıyor üşüttü sanırım bugün ama endişeleniyorum dizanteri filan olmuş bazı bebişlerbir de d vitamini verdiniz mi sağlık ocağından vermişlerdi ben hala vermedim bir sakıncası var mı acaba? bu arada sizler nasılsınız?
ben geldim ades başın sağolsun
bitter geçmiş olsun
biz bugun geç kalktık kızımla çayda az işe yaradı 1.5 saatte bir kalktı kızım. sabahta 11 de uyandı sona uyumadı beşiğe koydum o bakındı ben uyudumsona bi ara ağladı emzirdim beşiğe geri yatırdığımda bakınıo gözler açık sona gene uyumuşum ben 2 de kalktım
canımm valla ben hiç yapmam asla yapmam dediğim şeleri yapar hale geldim medikal olan bi pudra var antibakteriyel mecbur onu kullandım ve kuruttu zararlı diolar ama öle ağlamasına dayanamadım bende şuan sadece kayamış ılıtılmış su ve pamuk kullanıorum krem kurutmuo yada uzun sürede kurutuo ama pudra hem raatlatı hem kuruttu hemencik biz hepimiz pudrayla büyüdük bi arazda yok çok şükür ama tabi abartmamak ta lazım:)
bide kuzum sen yağ sürüosan telaş yapmaya gerek yok çünkü yağ idrarla tenin temasını engellio en önemlisi altı temiz ve kuru olcak tabi:)) bakalım daha neler görcezz yarabbim:)
üşümez pike merak etme..bizde de oldu pişik..özellikle kaka yaptığında yıkadık hep sonra da pudra sürdük acaip rahatladı kuzum..hiç korkma yıka sık sık altını..idrar da asitli yakar pişiği iyice canı acır yavrunun..
bingildak ne oluyor fatmacim cahiligime ver d vitamini kemik gelisimi icin cok önemliymis birde
40 ı çıkınca çok gelen olursa kucakçı olur yandım. ben diim kucak sevmio :) bırakın kızı
bizim toplumda normaldir kizlar cok cikolata yemek bebekte kusmaya yol aciyormus ben biraktim artik cikolatayi az belki yerim
vala dogdugundan berı 4 paket bezı kızlarr benım kızımın altına dıkkat etmeey calısyorum nıveanın pışık onleyecı kremı var acaıp işe yarıyoo benım kızmda bakınmaya basladı gulmeye basladı azcıkta olsaaa artık kendılerıne gelıyo kuzucuklarr
benim bebegin gözüde öyle önce su gibi akiyor kuruyan yer belli resmen sonra gözünün icinde sari capak olusuyor bu aylik kontrolu icin gitigimde bir damla verdi simdilik gecti kaynamis su birde anne sütüyle temizle gecene kadar
benımındede var hem sutumu sagıyom gozune hemde damla kullaıyom gectı sayılır
hayır cnm arkadaşımın bebeği sık sık kararıyordu onun doktoru söylemiş..panik yapma ağzına üfle diye ondan biliyorum..
göz pınarı ile burnun birleştiği yeri küçük parmağım ile dairesel hareketlerle ovuyorum..göze dokunmadan tabi
benimki uyandı çıkıyorum görüşürüz kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?