bu gözün akması benimde geçmedi bi türlü hafif beyazlık oluyor göz kenarında öyle çok çapak şeklinde degıl diye önemsemiyorum..annemde süt damlat demişti hiç denemedim deneyip işe yarayan varmı kızlar...
birde aylık aşıda ateşş oldumu bebişlerde
bn hep sutum ile sılıyom bnm kızında arada capaklnıyo faydasını gördüm canım
fatma bebişlerimiz arasında 1 gün var
yok canım bnmkı 18 ekım :)
hee pardon evittt :) zaman ne çabuk geçiyorrr hamileyken böyle geçmiyordu
günaydın canım bebiiş ne yapıyor
selam kizlar nasilsiniz??
bebeklerle araniz nasil.biz evcek grip olduk ve malesef bebegede gecti.burnu tikaniyor genzine akiyor
uyku yok emme yok.birde doktor yanlis ilac vermis onla ugrastim
üsütmeye bagli öksürük icin balgam söktürücü yazmis.
halbuki bebegin sadece burnu tikaliydi.sümükler genze akiyordu.oda doktor da öksürük damlasi vermis.
iki gün kullandim benim kiz emdigini cikariyor uykuda .uyanikken sonra okudum ilaci.kestim bebegin kusmasida kesildi.
bugun kimse yok cumartesi temizlik kahvalti yemek gelen giden telasi kocisler evde hafta sonu belli oluyor burda da. geceden beri aklimda ne kadar dayanirim bilmiyorum artik cikolata yok, süt icmek yok, findik fistik, cips , cola , redbull, salam sosis, mercimek corbasi, daha sayamadiklarim saysam liste uzar gider her sey kizim icin de süt veren annelerin vahhh haline uzak durulmasi gereken bebeklerde asiri gaz yapan listesi eeee ne kaldi can sikintisinda yiyecek abur cubur atistiracak siz neler yemyiorsunuz gaz yapar diye-ne yiyorsunuz süt yapsin diye
canım pudranın tam adını da yazabilir misin
evet yıkıcam ben de en iyisi bu, sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?