2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu gözün akması benimde geçmedi bi türlü hafif beyazlık oluyor göz kenarında öyle çok çapak şeklinde degıl diye önemsemiyorum..annemde süt damlat demişti hiç denemedim deneyip işe yarayan varmı kızlar...

birde aylık aşıda ateşş oldumu bebişlerde

selm kızlar ateşim 39 derece dun gecedn berı duşmuyo parol içtim ama fayda edermı bılmıyorum sonunda hasta etdı bu kız bnı gücüm yok y<a kolumu kaldrmaya...

bn hep sutum ile sılıyom bnm kızında arada capaklnıyo faydasını gördüm canım

selam kizlar nasilsiniz??
bebeklerle araniz nasil.biz evcek grip olduk ve malesef bebegede gecti.burnu tikaniyor genzine akiyor
uyku yok emme yok.birde doktor yanlis ilac vermis onla ugrastim
üsütmeye bagli öksürük icin balgam söktürücü yazmis.
halbuki bebegin sadece burnu tikaliydi.sümükler genze akiyordu.oda doktor da öksürük damlasi vermis.
iki gün kullandim benim kiz emdigini cikariyor uykuda .uyanikken sonra okudum ilaci.kestim bebegin kusmasida kesildi.

selam canım.cok gecmiş olsun sanada bebegede.allahtan cabuk farketmişsin yanlıslık oldugunu.

bende tahin helvasıyla dut kurusu yiyorum süt yapsın diye.süt artırıcı cay filan icmedim

kızlar dün 2. ay aşılarımızı yaptırdık
aynı anda 3 aşı yapılıyor iki bacağından biri kolundan
ateşlenmedik biz ama karma aşı ateş yaparmış biz çok huysuzlaştık

Son düzenleme:
günaydın kızlar
darkcım benm kızdada çapak var ve halada geçmedi damla ve sütümü sürdüm
ama geçmiyo

kızlar selam

bugün ilk kez kızımla başbaşa dışarı çıktık. mahallede şöyle bi yarım saat dolaşıp geldik.bizim kuzu yol boyunca uyudu, apartmana girerken apartman kapısı biraz sert kapanınca uyanıverdi. sonra uyut uyutabilirsen :) az önce sızdı bakalım ne kadar sürecek uykusu :)

feyzacım geçmiş olsun bu arada geçmişe de pek bakamadım herkes iyidir umarım

biz geldik dr dan doktorumuz kanal tıkanıklığı olabileceğini söyleyip, göz doktoruna yönlendirdi. göz doktoruda baktı ve aynı şeyleri söyledi, anlattı ben zaten netten okumuştum. 1 yaşına kadar geçmezse tıkanıklık biz açıyoruz dedi. ama genelde geçiyo dedi. masaj yapmak gerekiyomuş, masajla acılıyomuş. onu gösterdi kuzum nasıl agladı canı yandı sanırım. annem zor susturdu.. antibiotik damla verdi. ben sütümle siliodum dedim, sakıın dedi. mikrop kaptırırsın ılık caylan sil dedi. bilginiz olsun kızlar. kilo alımıda gayet iyiymiş maşallah. bu arada nurse harves i sordum, kullanabilirsin birde onu dene bakalım dedi. aldım şimdi. günde 1 tatlı kaşığı yazıyo kullanım talimatında siz ne kadar veriyosunz kızlar?

slm kızlar
herkes nasıl bakalım..darkcım pamugu demlı cay,a batır öle sil canım ben öyle gecırdım göz çapagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…