gülsencim ayy yavrum nasıl bagırmıştırr kıyamıyorum yaa bizmkıde 8 aralıkta
biz geldik dr dan doktorumuz kanal tıkanıklığı olabileceğini söyleyip, göz doktoruna yönlendirdi. göz doktoruda baktı ve aynı şeyleri söyledi, anlattı ben zaten netten okumuştum. 1 yaşına kadar geçmezse tıkanıklık biz açıyoruz dedi. ama genelde geçiyo dedi. masaj yapmak gerekiyomuş, masajla acılıyomuş. onu gösterdi kuzum nasıl agladı canı yandı sanırım. annem zor susturdu.. antibiotik damla verdi. ben sütümle siliodum dedim, sakıın dedi. mikrop kaptırırsın ılık caylan sil dedi. bilginiz olsun kızlar. kilo alımıda gayet iyiymiş maşallah. bu arada nurse harves i sordum, kullanabilirsin birde onu dene bakalım dedi. aldım şimdi. günde 1 tatlı kaşığı yazıyo kullanım talimatında siz ne kadar veriyosunz kızlar?
benim bilgim yoktu istersen hepsini aynı anda yaptırmayabilirmişiz bence birer hafta arayla yaptırın kızlar
biz ateşlenmedik dün bakalım 2 gün daha dikkat edicez ama çok huzursuz olduk
off ya bizim ilk aşıda ağlamadı hemen sustu çok ağlarsa dayanamam beninşllh ateşlenmez cnm.
ben calpol aldım hazır bekliyor ateşlenirse veririm diye ama bence olmayacak ateş
sende al evde bulundur gece gündüz tatil elinin altında olsun 3 tl bir şurup ama en iyi buymuş
allah nazardan saklasın bizde çok uyuyoz kızımla2 lere kdr uyudumuz oluo geç kalkıoz arada sancımıza uyandığımızda oluo güllik gülistanlık değiliz yani. ama bugun nedense çok uyandı sancıya. gece uyanıo emip geri uyuyo ama 8 den 9 dan sona hep sancıya uyanıo. bizde uyumaktan iş yapamıoz
kızlar sizinde bebişlerin yüzünde minik sivilce oluyormu ? yüzünde çıkıyor sonra bir kaç güne geçiyor .
oluyor canım benim kızımın zaten doğuştan burnunun üstünde birsürü sivilce var...zamanla geçermiş onlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?