2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gülsencim ayy yavrum nasıl bagırmıştırr kıyamıyorum yaa bizmkıde 8 aralıkta

benim bilgim yoktu istersen hepsini aynı anda yaptırmayabilirmişiz bence birer hafta arayla yaptırın kızlar
biz ateşlenmedik dün bakalım 2 gün daha dikkat edicez ama çok huzursuz olduk

aaa bugün bizde çapaklanmışız bende süt sürdüm
dur doktor burun için verilen serumla sil demişti bana öyle yapayım bari
çok geçmiş olsun dark
biz nurce harveys 1 tatlı kaşığı 6 saatte 1 kullanıyoruz

benim bilgim yoktu istersen hepsini aynı anda yaptırmayabilirmişiz bence birer hafta arayla yaptırın kızlar
biz ateşlenmedik dün bakalım 2 gün daha dikkat edicez ama çok huzursuz olduk

off ya bizim ilk aşıda ağlamadı hemen sustu çok ağlarsa dayanamam ben inşllh ateşlenmez cnm.

kızlar siz ne aşısı oldunuz ki ?
bizim aşı defterimizde 22kasım yazıyor saat 11.00 da aşı. bi hastanedeyken olmuştu öyle yazmışlardı saglık ocagına gittigimizde.

ecrin anacım valla benim ogluş cok yaramaz durmuyor ondan gelemiyorum pek. şimdi öyle uyudu da gelebildim, evimin işini bile yapamıyorum annem bakıyorda öyle yapıyorum.yemek neyim vbile yapamıyorum

allah nazardan saklasın bizde çok uyuyoz kızımla 2 lere kdr uyudumuz oluo geç kalkıoz arada sancımıza uyandığımızda oluo güllik gülistanlık değiliz yani. ama bugun nedense çok uyandı sancıya. gece uyanıo emip geri uyuyo ama 8 den 9 dan sona hep sancıya uyanıo. bizde uyumaktan iş yapamıoz

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar biz kızımla iyiyiz çok şükür zaman zaman gaz sancımız olsada iyiyiz yaa benim kızım düzenli kakasını yaptığı halde sürekli ıkınıyor...günde en az 1 kere ama çoğu zaman 2 veya 3 kere yapıyor....

ben hala annemde kalıyorum ama uyumaktan hiçbir işe yardım edemiyorum...kızım ne zaman uyursa bende ozaman uyuyorum...

gündüz nasıl uyuyorsunuz kızlar ya bende uyumak istiyorum ama uykum gelmiyor buda baş ağrısı yapıyor kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…