2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gündüz nasıl uyuyorsunuz kızlar ya bende uyumak istiyorum ama uykum gelmiyor buda baş ağrısı yapıyor kaç gündür

başlarda bende uyuyamıyordum ama baktım olmıycak gece uyutmadığı zaman çok zor oluyor baş ağrısı oluyor uyumak için zorladım kendimi gerçi ben annemde kaldığım için hani öyle fazla ev işi derdim yok ama evime gidince uyuyabilirmiyim bilmiyorum...

Ne güzel annende kalıyorsan sorun yok :))
yorgunluktan bugun zorla yemek yaptım keşke annemle aynı şehire olsaydım

biz 2 günde bir yapıoz cnm siz gene iiyisiniz.
ben hala annemde kalıyorum ama uyumaktan hiçbir işe yardım edemiyorum...kızım ne zaman uyursa bende ozaman uyuyorum...

uyu yaa az büyüsün öyle yaparsın.

gündüz nasıl uyuyorsunuz kızlar ya bende uyumak istiyorum ama uykum gelmiyor buda baş ağrısı yapıyor kaç gündür

:)) ben ezelden gündüz uykusunua severim. ama 5 te 4 te falan uyursam o bana baş ağrısı yapıo. 12 ye kdr uyudum uyudum uyumadım sona direniom uyumamak için.

pof ya burda daha önce okuduğumu hatırlıyorum ama kimin yazdığını hatırlamıyorum. oğlumun kasıkları soyuluyor. acaba bez mi giriyorda araya acıtıyor? dikkatte ediyorum ama neden olduysa artık? yavrum çişini yapınca ciyaklamaya başlıyor. altındada pişik var... 2 saatte bir temizliyorum kremliyorum ama.... prima kullanırken hiçbişe yoktu uyuz eczacı arada bezinizi değiştirin hep aynı bezi kullanmayın demiş eşimde molfix almış onu kullanırken oldu. yarısından çoğunu kullanmadım duruyo öle :S

selamm kızlarr ben geldim

bugün ben bi halt ettim ama o saatten beri içim resmen acıo yaa

kızımın tırnağını kesiiim dedi hepsini kestim güzelce son parmağa geldik elim kaydı etine geldi kan topladı azcıkta kan geldi böle çizgi kadar eldiven takmıyım die kestim başıma gelene bakın içim yanıo bide ağladı baya ama hemencik susturdum allahtan kayınvaldem evde değildi o olsa 2 saat laf sokardı sanki isteyerek yapmışım gibi neyse bebeklerin hücreleri hemen yenilio kendini inşallah hemen geçerde kociş görmez (

bezle alakası yoktur yada o bez size ii gelmemiştir. ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç pişik yok şükür.

ah cnm geçmiş olsun uyurken kes tırnaklarını. bişe olmaz geçer hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…