2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bezle alakası yoktur yada o bez size ii gelmemiştir. ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç pişik yok şükür.

ah cnm geçmiş olsun uyurken kes tırnaklarını. bişe olmaz geçer hemen.

saol canımmm valla uyurken kesiodum aslında ama hemencik uyanıodu bugün baya neşeliydi oynaya oynaya şarkı söleye söleye kesiodum düşün bi anlık oldu ölee

geçmiş olsun canım...

bezle alakası yoktur yada o bez size ii gelmemiştir. ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç pişik yok şükür.

ah cnm geçmiş olsun uyurken kes tırnaklarını. bişe olmaz geçer hemen.
neyse inşallah geçer. yavrumun canı acıyor.

kendimi topiğin bekçisi gibi hissediom hee

selamm kızlar bebegıne humana iyigeceler cayı ıcıren varmı ozellıkle bebegı kolık olanlara soruyorumm işe yarıyomu bırı spylems esıme aldım bende bugun denıycem acaba ıse yarar mı

selamm kızlar bebegıne humana iyigeceler cayı ıcıren varmı ozellıkle bebegı kolık olanlara soruyorumm işe yarıyomu bırı spylems esıme aldım bende bugun denıycem acaba ıse yarar mı

ben aldım ama daha tam dürüst kullanmadım cnm.benim kız kolik değil. ama gece sık uyanıo die aldım ben

saol canımmm valla uyurken kesiodum aslında ama hemencik uyanıodu bugün baya neşeliydi oynaya oynaya şarkı söleye söleye kesiodum düşün bi anlık oldu ölee

canım olur böyle kazalar, geçer merak etme :)

bizim çocuk doktorumuz da kendi çocuğunun tırnaklarını keserken etini koparmış, herkesin başına gelebilir yani

kaka yapmıyor sinir oldum

sıkıntısı da yok ama, keyifli gayet

dünden beri kaka yapmıyor, günde 5-6 defa yapıyodu, noldu anlamadım

kaka yapmıyor sinir oldum

sıkıntısı da yok ama, keyifli gayet

dünden beri kaka yapmıyor, günde 5-6 defa yapıyodu, noldu anlamadım

kız benim doktor şurup verdi zorla bi kera yapıo. şurup bildiğin baklava şurubuna benzio hatta daha tatlı.

kızlar ya bişey sorcam benim kız her altını açtıgımda kaka yapmış oluyo normalmi bu bide yeşil renginde çok cıvık karasızlık yaşıyorum dra götürsemmi ne derseniz

canım üşütmemeye dikkat ediyorum her gaz çıkardıgında kakada yapıyo neyapcam şaşırdım

canım benimki de düne kadar öyleydi, her bezinde kaka oluyordu nerdeyse

belki de normaldir, rengini bilemiyorum ama, benimki sarı yapıyo genelde, nadiren yeşil de oluyor

benimki ilk 15gün her zaman yapıyodu gazıyla beraber. Şimdi gün de 3 yada 2 kere yapıyo rengide böyle hardal sarısı gibi normal herhalde dimi ?

"İkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir. "

böyle yazıyor normal demek ki.

zorlanıyor mu peki? huysuzlanıyor mu?

acaba kaka sayısı bundan sonra günde 1 kere mi olcak, benimkinin keyfi yerinde çünkü

evt cnm yaa ıkınıo ıkınıo yavrum yapamayınca ağlıo. ama çok gaz yapıo aşadan onada zorlanıo sanki bu ara. gece iyi uyuyoruz uyandığımızdada emip yatıyoruz gece gazını çıkarmıom sabahamı birikio acaba sabah çok ağlıo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…