bezle alakası yoktur yada o bez size ii gelmemiştir. ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç pişik yok şükür.
ah cnm geçmiş olsun uyurken kes tırnaklarını. bişe olmaz geçer hemen.
geçmiş olsun canım...selamm kızlarr ben geldim
bugün ben bi halt ettim ama o saatten beri içim resmen acıo yaa
kızımın tırnağını kesiiim dedi hepsini kestim güzelce son parmağa geldik elim kaydı etine geldi kan topladı azcıkta kan geldi böle çizgi kadar eldiven takmıyım die kestim başıma gelene bakın içim yanıo bide ağladı baya ama hemencik susturdum allahtan kayınvaldem evde değildi o olsa 2 saat laf sokardı sanki isteyerek yapmışım gibi neyse bebeklerin hücreleri hemen yenilio kendini inşallah hemen geçerde kociş görmez(
neyse inşallah geçer. yavrumun canı acıyor.bezle alakası yoktur yada o bez size ii gelmemiştir. ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç pişik yok şükür.
ah cnm geçmiş olsun uyurken kes tırnaklarını. bişe olmaz geçer hemen.
kendimi topiğin bekçisi gibi hissediom hee
selamm kızlar bebegıne humana iyigeceler cayı ıcıren varmı ozellıkle bebegı kolık olanlara soruyorumm işe yarıyomu bırı spylems esıme aldım bende bugun denıycem acaba ıse yarar mı
saol canımmm valla uyurken kesiodum aslında ama hemencik uyanıodu bugün baya neşeliydi oynaya oynaya şarkı söleye söleye kesiodum düşün bi anlık oldu ölee
kaka yapmıyor sinir oldum
sıkıntısı da yok ama, keyifli gayet
dünden beri kaka yapmıyor, günde 5-6 defa yapıyodu, noldu anlamadım
kızlar ya bişey sorcam benim kız her altını açtıgımda kaka yapmış oluyo normalmi bu bide yeşil renginde çok cıvık karasızlık yaşıyorum dra götürsemmi ne derseniz
üşütmüşündür cnm o zmn. yeşil olunca üşütmüş oluo sanırım aney öle dediydi.
kız benim doktor şurup verdi zorla bi kera yapıo. şurup bildiğin baklava şurubuna benzio hatta daha tatlı.
canım üşütmemeye dikkat ediyorum her gaz çıkardıgında kakada yapıyo neyapcam şaşırdım
iyigeceler kızlar
zorlanıyor mu peki? huysuzlanıyor mu?
acaba kaka sayısı bundan sonra günde 1 kere mi olcak, benimkinin keyfi yerinde çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?