2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

darkcım renk ok :)
sayısı da demek ki normal, maşallah diyelim de

allah tüm bebeklerimizin dışkısını normal eylesin amin

büyük ihtimalle öyle oluyo

gece benimki de memede uyuyo, diksem bile uyurken gaz çıkarmıyo, o yüzden sabah uyandığında pırt pırt
ıkına sıkıla bi hal oluyo osurcam diye :84:

kızlar çok önemli bişi sorcam
Sorum sadece anne sütü ile besleyen annelere, tabi bilgisi olan tüm annelere o ayrı

Ya okudugum kitaplarda 40 gunluk bebegin ort. yarım saat ememsi gerektigini sölüyor.
Var mı bu kadar emziren Allah aşkına? Benimki 7-8 dk uyuyakalıo genellikle 10 dk nadiren 15 dk emer. Birde ilk haftalar 45 dk emermiş bebekler benmi yanlıs yaptım yanlıs alıstı bilemiyorum.

Sizler napıyorsunuz? KAç dk emiyor emmeler arası kc saat?
Kitap yarım saat ememye 3-3.5 saat mola diyor.

ben aldım ama daha tam dürüst kullanmadım cnm.benim kız kolik değil. ama gece sık uyanıo die aldım ben

ben dün verdim 30 cc sonra bı kaka yapmış yarısı cıvık ve altın sarısı yarısı acık yeşil bıraz katı şok oldum acaba çaydan mı oldu dedım korktum yaa

canım ben emzırıyorum gecelerı mama verıyorum bebegım hıcbı zaman 10dkdan fazla emmedı bı gogsu yoruluyor 15 dk ımkansız kendımınkı ıcın konusuyorum

zaten 45 dk emse doktorum 1aylık kontrolumuzde söyledi bır gogusun %85-90 ı ilk 7-8dkda biter geri kalanı boş çeker .
yanı bı gogsu maks. 10 dk ötekını 10 dk emzırsek yeterı gıdayı alırmıs toplam 20dk yeterlı dedı

yani her emzirmede ikisinide veriyormusun?
ya öle diolar ikisinide ver ama kimide her emzirmede tekini ver diyor ayyyyyyyyy Allahım dogru bir tane degil mi ya bu bilim dünyasıda bir karar versede bizde rahat etsek offfffffffffff

vercem ikisinide vercem bundan sonraaaaaaaaa

slm kızlar bebişlerinizin uykusu ne alemde.bu aralar benimki anlamsız yere ağlıyo.aç değil altı temiz sağlığı da ii ne istiyo anlamadım.uykusu da azaldı yaaaaa yolcam saçımı başımı.bi de saçları dökülmeye başladı.

selam kizlar benim kiz bazen iki mememi emince doyuyor bazende tek memeyi emince.
10 dakikada kendiliginden birakiyor.gazini cikarip diger tarafa geciyorum emmek isterse onuda emiyor
yok emmiycekse bir iki cekip birakiyor.
uyku uyumada geceleri zorlaniyor.bu devrede sürekli agliyor ve beni emmek istiyor.her 15 dakikada memeye saldiriyor busefer süt gelmiyor diye kiziyor.emip durunce sütde birikmiyor.

canım bebegın emmek ıster ac olursa doymamıssa bana hastanede soylenen herıkı gogsunu de esıt sekılde emzır bırı buyuk bırı kucuk olmasın ama bebek tek gogusten doyuyorsa zorlamanın alemı yok dene bı cevır otekı gogsune bak bakalım alıyomu alıyosa onuda ver

kızlar aslında tek bir göğsü 7 ile 10 dk arası ve iki göğüstende emzirmek gerekiyomuş...toplamda 15dk ile 20 dk arası emzirmek gerekiyor....böyle emen bir bebek tam doyarmış...bebeği saatlerce göğüsten tutmanın bir anlamı yokmuş..meme ucu yaralarına yol açarmış uzun emzirmek...ve bebek sütün fazlasını çıkarırmış...7 ile 10 dk emen bir bebek göğsün %90'nını boşaltırmış...tam doyan bir bebeğide 3 saat bir emzirmek gerekirmiş...ve kesinlikle 2 göğüste verilmeliymiş...

ama benim kızçemde uyuya kaldığı zaman tek göğüs emziriyorum...7-8 dk sürüyo ve bu yüzden tam doymadığı için çok sık emmek istiyor...uyanık olduğu zaman ikisinide emiyo ama...toplamda 20 dk. geçmiyorum ben...

bence sen yanlış yapmadın arkadaşım bu bebekler kendi huylarıyla geliyolar :)) benim oğlum da hep tek göğüs emdi ben hiçbir zaman veremedim 2'sini birden...

benm kızımı 20 dk emziriyorum emmesene uyusada 20 dk mutlaka memede tutuyorum
ebe öyle demişti
ama yarım saat ememdi hiç
ha emmede gögüste durur hatta 1 saat bile meme ağızda emmeden kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…