kızlar aslında tek bir göğsü 7 ile 10 dk arası ve iki göğüstende emzirmek gerekiyomuş...toplamda 15dk ile 20 dk arası emzirmek gerekiyor....böyle emen bir bebek tam doyarmış...bebeği saatlerce göğüsten tutmanın bir anlamı yokmuş..meme ucu yaralarına yol açarmış uzun emzirmek...ve bebek sütün fazlasını çıkarırmış...7 ile 10 dk emen bir bebek göğsün %90'nını boşaltırmış...tam doyan bir bebeğide 3 saat bir emzirmek gerekirmiş...ve kesinlikle 2 göğüste verilmeliymiş...
ama benim kızçemde uyuya kaldığı zaman tek göğüs emziriyorum...7-8 dk sürüyo ve bu yüzden tam doymadığı için çok sık emmek istiyor...uyanık olduğu zaman ikisinide emiyo ama...toplamda 20 dk. geçmiyorum ben...
bence sen yanlış yapmadın arkadaşım bu bebekler kendi huylarıyla geliyolar :)) benim oğlum da hep tek göğüs emdi ben hiçbir zaman veremedim 2'sini birden...
kızlar çok önemli bişi sorcam
Sorum sadece anne sütü ile besleyen annelere, tabi bilgisi olan tüm annelere o ayrı
Ya okudugum kitaplarda 40 gunluk bebegin ort. yarım saat ememsi gerektigini sölüyor.
Var mı bu kadar emziren Allah aşkına? Benimki 7-8 dk uyuyakalıo genellikle 10 dk nadiren 15 dk emer. Birde ilk haftalar 45 dk emermiş bebekler benmi yanlıs yaptım yanlıs alıstı bilemiyorum.
Sizler napıyorsunuz? KAç dk emiyor emmeler arası kc saat?
Kitap yarım saat ememye 3-3.5 saat mola diyor.
kızlar ben her seferinde ılık su ile siliyorum popoyu kombiyi akıtmaktan fatura gelicek bir yöntem bulmam lazım :)iz ne yapıyonuzz..termos içine koyayım en ıyısı sıcak kalır:86:
kızlar ben her seferinde ılık su ile siliyorum popoyu kombiyi akıtmaktan fatura gelicek bir yöntem bulmam lazım :)iz ne yapıyonuzz..termos içine koyayım en ıyısı sıcak kalır:86:
kızlar çok önemli bişi sorcam
Sorum sadece anne sütü ile besleyen annelere, tabi bilgisi olan tüm annelere o ayrı
Ya okudugum kitaplarda 40 gunluk bebegin ort. yarım saat ememsi gerektigini sölüyor.
Var mı bu kadar emziren Allah aşkına? Benimki 7-8 dk uyuyakalıo genellikle 10 dk nadiren 15 dk emer. Birde ilk haftalar 45 dk emermiş bebekler benmi yanlıs yaptım yanlıs alıstı bilemiyorum.
Sizler napıyorsunuz? KAç dk emiyor emmeler arası kc saat?
Kitap yarım saat ememye 3-3.5 saat mola diyor.
kızlar hasta oldum ya dıkkat edın hasta olmayın ozamn coçuga bakmak dahada zor hıc halın olmuyo gucun olmuyo dun saatlerce atesım 39 daydı parol ıçerek ve terleyerek düşürdüm.şuandada boğazım feci şişmiş tükürüğümü bile yutkunamıyom ...ayrıca bıde sıddetlı bas agrısı anlatamam ...benım hatam kız uyudugunda hıc uyumadım 27 gundr hep 3 saatlık uykuyla dayandım ama dun hep uyudum o uyudugunda öle kndıme geldım sızde uyumayı ıhmal etmeyın sakın....aman kımse hasta olmasın...:94:
cok gecmis olsun canim bende dün üsütmüstüm bir halsizlik sorma burnum akip duruyordu bogazim hala ayni yutkununca agriyor sismis. hafif öksürük var, benim adama söylüyorum sabah canim sanirim grip olmusum ne giripmi cocugu emdirme onada bulasir uzak dur kizdan mama ver bir sinir oldum anlatamam demyior sen dinlen sana cay yapayimmi ahhh aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar.bazen gücüm yetsede cezalandira bilsem diyorum da güc yok
Selam kızlar,
Bizde hastalıklarla boğuşuyoruz affan üşütmüştü aldım anneme kaçtım, bu defa orda grip kapdık nerden geldi onuda anlamadım benimki mide bulantısı kusmaya çevirdi 2 gün perişan oldum ilaçda alamadım sadece parol içtim, şimdi burun akıntım ve öksürüğüm var.Affanıda dr götürmüştüm öksürük olursa gel demişti dün gittik tahlil yaptı bişey çıkmadı bi öksürük şurubu verdi burun damlasıyla onu kullanıyorum.
Sizede geçmiş olsun ben o halde emzirmeyi bile zor yaptım hep annem baktı.
bu arada benim feci başım dönüyo yaa hele gece emzirmeye kalktığımda etraf dönüyo resmen uykusuzluktan heralde
1saattir dikişlerim sızlıyo çok fena düz yürüyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?