2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ben her seferinde ılık su ile siliyorum popoyu kombiyi akıtmaktan fatura gelicek bir yöntem bulmam lazım :)iz ne yapıyonuzz..termos içine koyayım en ıyısı sıcak kalır:86:

Son düzenleme:
Bugun benim oğlan sabah beni bir güzel işedi :)) öğlende kaka fırlattı ayy sinir oldum yaaaa alt açma deyince sinir basıo beni

ya kimisi bi göğsü vercen 20 dk diyor
kimisi ikisini toplam 20 dk vercen diyor
hangisini yapsakki acaba anlamadım

canımmm ben bi tek anne sütü veriorum ölee belli bi saat aralığı bi süre kısıtlaması yapmadımm ne zaman ne kadar isterse veriorum yalnız benimki biraz fazla obur her bebekte böle oluomu bilmiorum ama alında 2 saatte bir 15 dk normalmiş benimkide ilk başlarda öle 45 dk yarım saat çok emiodu sonra 15 günlük falan ken hep 5 10 dk oldu sonra şimdilerde düzene girdi 2 sn geciksem ortalığı koparıo okadar kilo alımı normalse bence bi sıkıntı olmaz ama sen uyuyakaldı die memeden çekme dürt uyansın en azından 10 dk kadar ver ilk 4 aY kilo alımına çok özen göstermemiz lazım

kızlar ben her seferinde ılık su ile siliyorum popoyu kombiyi akıtmaktan fatura gelicek bir yöntem bulmam lazım :)iz ne yapıyonuzz..termos içine koyayım en ıyısı sıcak kalır:86:

ben ılık su hazırlamıyorum canım ya, odada bekliyor su, oda sıcaklığında yani :)

irkilmiyor, hapşurmuyor da benimki, ısıtmıyorum o zaman

canımm bende öle yapıorumm ama bazende çaydanlıkta kalan sıcak suyu yada kattle daki suyu kullanıorum

selam kızlar nasılsınızz benimkide bazen 1 saatte bir 10 dakka bazen 2 saatte bir 20 dakka emiyo gecede 3 4 saatte bir emiyo

benim kiz her bir saat yada 45 dak da en fazla bir gögsümü 7 dak emyior istemyior artik bir onu bir onu veriyorum saat basi diyeyim uyuyunca iyi uyuyor.geceleri bazen zor olyuor bir kac saat derin uykuda oldugu icin gögüslerim sisiyor agri yapyior benim ne yapmam lazim iki gögsümü hic emmyior dr . da gögsü tam vericezki sütü bitirsin bir gögüste digerini verin anlamadim bu süt verme isini

banada hemşire iki göğsüde boşaltması gerekır bebeğin bi göğsünü 15 diğerini 15 demişti...
eger ıkısını emmezse tek göğsü boşaltıp bidahakıne diğerınden basla demıstı ama uydugunda emzırmedıgın gögsu 5 dk sag onuda dolaba koy demişti...ama benım kız tek göğsümü 15 dk emdiğinde doyuyo ve bıdahı emzırmede diğerınden baslıyom gecelerı daha uzun emıyo bagzen 25 bgzende 20 dakkayı buluyo enfazla 4 saat uyuyo gecen doktor gece 5 6 saat uyuyabılır uyandırmana gerek yok gunduz 3 saat 1 emzır dedı zaten gunduz daha sık emıyo ...

ayrıca bnde hıc kızın poposunu ılık su yapmıyom oda sıcaklıgındakı suyla temızlıyom:d

kızlar hasta oldum ya dıkkat edın hasta olmayın ozamn coçuga bakmak dahada zor hıc halın olmuyo gucun olmuyo dun saatlerce atesım 39 daydı parol ıçerek ve terleyerek düşürdüm.şuandada boğazım feci şişmiş tükürüğümü bile yutkunamıyom ...ayrıca bıde sıddetlı bas agrısı anlatamam ...benım hatam kız uyudugunda hıc uyumadım 27 gundr hep 3 saatlık uykuyla dayandım ama dun hep uyudum o uyudugunda öle kndıme geldım sızde uyumayı ıhmal etmeyın sakın....aman kımse hasta olmasın...:94:

cok gecmis olsun canim bende dün üsütmüstüm bir halsizlik sorma burnum akip duruyordu bogazim hala ayni yutkununca agriyor sismis. hafif öksürük var, benim adama söylüyorum sabah canim sanirim grip olmusum ne giripmi cocugu emdirme onada bulasir uzak dur kizdan mama ver bir sinir oldum anlatamam demyior sen dinlen sana cay yapayimmi ahhh aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar. bazen gücüm yetsede cezalandira bilsem diyorum da güc yok

Selam kızlar,

Bizde hastalıklarla boğuşuyoruz affan üşütmüştü aldım anneme kaçtım, bu defa orda grip kapdık nerden geldi onuda anlamadım benimki mide bulantısı kusmaya çevirdi 2 gün perişan oldum ilaçda alamadım sadece parol içtim, şimdi burun akıntım ve öksürüğüm var.Affanıda dr götürmüştüm öksürük olursa gel demişti dün gittik tahlil yaptı bişey çıkmadı bi öksürük şurubu verdi burun damlasıyla onu kullanıyorum.

Sizede geçmiş olsun ben o halde emzirmeyi bile zor yaptım hep annem baktı.

bu arada benim feci başım dönüyo yaa hele gece emzirmeye kalktığımda etraf dönüyo resmen uykusuzluktan heralde
1saattir dikişlerim sızlıyo çok fena düz yürüyemiyorum

hıc bızı dusenenn yok zatı sankı emzırınce gecyo asla gecmez anne sutu zaten hem ılac hem gıda gelde anlat valla benımkı dun sabah o uyutdu bn yatdım cunku gece ınlemeye basladım agrılarımdan hep yorgunluktan oluyo canlarımız feda olsun bu bebeklere sanada cok gecmıs olsun canım ısallah hemn toparlanırız

ayy canım ya sızede cok gecmıs olsun ısallah cabucak atlatırsınız

çok geçmiş olsun kızlar

hastalık mevsimi açıldı demek ki, inşallah hafif atlatırsınız

bu arada benim feci başım dönüyo yaa hele gece emzirmeye kalktığımda etraf dönüyo resmen uykusuzluktan heralde
1saattir dikişlerim sızlıyo çok fena düz yürüyemiyorum

yarın eşime dıyımde alsın pastıl o bas donmesıde ayrı bısey kan sekerı dusdugu ıcın oluyomus hel gece dusucek gıbı oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…