çok geçmiş olsun kızlar
hastalık mevsimi açıldı demek ki, inşallah hafif atlatırsınız
Sağolun kızlar, bebekler için çok hassas havalar, bide korunmasızlar hemen kapabiliyorlar.
ooh kırkımızda çıktı
40gün nasıl geçti anlamış değilim
hamile kaldığımda ekim gelirmi yaa demiştim
cevaplar için herkese teşekkürler demekki aynıymısız.
buraya cok sey borcluyuz ya cok sey ögrendim
ya grip sütle bulasmazmıs hatta daha sık emzirmek lazımmıs süt korurmus bosver adamı
kızlar benimkide yalancı memeye bir alıstı onsuz uyumuo sıpa. Ya birde azcık emio sonra basıo bagırtıyı daha böle agladıgını görmedim. Hani sütüm yok degil agrıo biliom süt var bellide zaten aglarken agzındaki süt yanagından kulagına varıo yutmuo cocuk neden anlamadım aglı basıo bagırtıyı zorla artık veriom daha cok kızıo cok yoruluom son gunlerde hiç böle olmazdı. Son gunlerde bir iki kez sagmıs biberonla vermiştim ondanmıdır? yoksa yarım saat emzircem diye dün 3-4 kez cabaladım canımı sıkıldı acaba zorladım diye?
ya ne zor seymiş yaaaaa şikayet etmek istemiyorum ama ter boslıyor benden Rabbim affet. bunu bulamayanlarda var evet. Binlerce şükür.
Biberon istiyor canım aynılarını bende yaşadığımdan biliyorum süt dolu bir iki çekiyor kıyamet kopuyor, tekrar tutturuyorum yine aynı.Bende öyle yapınca ısrarcı olmuyordum artık öyle yapınca bırakıyordum emzirmeyi, daha sonra tekrar veriyordum emiyordu.Bide ara ara mamasını kaşıkla falan veriyordum hep biberon kullanmayı kesince oda alıştı artık emiyor çok şükür.
izmite geldiğimden beri fıldır fıldır geziyorum :)))
süt sağma makinasını iyiki almışım
yaa kafama takıldı benim kızım sadece tek memede doyuyo hatta fazlayı çıkarıyo bıugün makinayla 2 memeden 70ml çıkardım tek seferde hepsini içmiş
anlamadım benim kız makinadan daha vakumlumu çekiyoda tek memedeki sütü damlasına kadar bitirip doyuyo yoksa makinamı memedeki bütün sütü çekmiyo
yoksa oh oh bol bol süt açım yaa deyip görmemiş gibi kızım hepsini içiyomu tek seferde içmiş çünkü 70ml
şuda var 70ml normalmi kafam karıştı bugün iyice zate uykusuzluk başıma vurdu
anlatabildimmi ouda bilmiomya nese :)
ay vermez olaydım dökmeye kıyamadım kasıklada usendim biberonla verdim.
Tembel bebe, dogmakta bilmediydi keyfine pek düşkün anam bu napcez bilmem
kızlar bu arada unutmadna yazayım yarın okurum cevapları
ya benim kanama biteli 4-5 gun oluyordu. Ama dunden beri acık renkli kan gelio ama sadece silince gelio öle camasıra bulasmıyor. lohusa kanı koyu oluyordu bu acık. Adet desem baya baya kan gelmioki hadi 3 damla diyim öle bişi nedirki bu şimdi?
yaa kafama takıldı benim kızım sadece tek memede doyuyo hatta fazlayı çıkarıyo bıugün makinayla 2 memeden 70ml çıkardım tek seferde hepsini içmiş
anlamadım benim kız makinadan daha vakumlumu çekiyoda tek memedeki sütü damlasına kadar bitirip doyuyo yoksa makinamı memedeki bütün sütü çekmiyo
yoksa oh oh bol bol süt açım yaa deyip görmemiş gibi kızım hepsini içiyomu tek seferde içmiş çünkü 70ml
Dikkat et canım öyle durumlarda enjektörle falan ver yada kaşıkla demekki biberona çabuk alışıyor seni bırakmasın.Görümcemin oğlu 1 gecede aldığı 1 biberonla bırakmış annesini düşün :) çok afacan bunlar çok..
kızlar bu arada unutmadna yazayım yarın okurum cevapları
ya benim kanama biteli 4-5 gun oluyordu. Ama dunden beri acık renkli kan gelio ama sadece silince gelio öle camasıra bulasmıyor. lohusa kanı koyu oluyordu bu acık. Adet desem baya baya kan gelmioki hadi 3 damla diyim öle bişi nedirki bu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?