2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

:)) evet o inat ettikçe emmemeye sende ara ver, sonra bakıyor ki biberon gelmiyor ee karnıda aç paşa paşa çekiyor göğsünü

Bizimde yarın 40 mız çıkıyor, ohh be diycem yarın artık rahatlıycaz, inşallah huylarıda iyi yönde değişir..

ya ben bu 40ı anlamadım doğduğu günü elbette sayıyoruz benim hesaba göre dündü kanyatla 1gün vardı aramızda o yok kız ctesi bizimki doluyo yanlışın var falan dedi tekrar gün gün saydım dün bitiyo ama garanti olsun die bugün kırklandık ölemiş bebeği yıkadılar sorada ben yıkandım sora suya bişeler okudular kevgirle kafamdan döktüler yani ablam döktü :))

hiç bişe değişmiyo aynı benimkinin huyları aynı ama bakışlar değişti sanki
bide gözüme banyo yaptıktan sora büyümüş gibi geldi minnoşuum

kanama 28 gibi bitti lekelenme devam etti sonrasında o kahverengi geldi sonra kesildi 3-4 gun rahattım bitti dedim ama dun aacık kırmızı sadece silinince gelen bişi oldu bugunde devam edio akıntı degil lekelenme bile denmez bilemedim ben onuuuu

nese bu defa gercekten kactım byeeeeee

Valla bende doğduğumuz günüde katarak gün gün saydım yarın tam 40 gün oluyor, yarın çıkaracakmışız.Bazılarında değişiklik olmazmış bazılarında olurmuş annem diyor huysuzda olabiliyorlar diye bende diyorum inş iyi yönde değişir değişeceksede :))

kızlar birgun sonr kırklasak nolur?
bugun kırklamaya fırsatımız olmadı bugun olcaktık bizde bugun 40. gun yarın 41.
bu sondu

Son düzenleme:
bu sondu

Bu konu hakkında çok bilgim yok ama bişey olucağınıda sanmıyorum, sizde yarın arefe suyuyla 40 larsınız canım :) şifa olsun bebişlere..

makineden cektigine 30 ml ekle bebe öle cekiomus

Kızın makinadan daha fazla emiyor canım ondan :) bide ben mama veriyorum ortalama 60-90 ml içiyor 1 öğünde ona göre sütünüde 70 ml içmesi normal canım..

ama ilk seferde tashikli geliyo sora can çekişerek gelince bitti heralde die bırakıyorum ama kusmuş fazlasını onunda

aaay ama doymasa ağlamazmı bak kafam iyice karıştı şimdi ya
kuzum doymadanmı kalkıyo sofradan alışmışmı yoksa doyuyomu amaaan kayış iyice koptu bende şimdi

Bu konu hakkında çok bilgim yok ama bişey olucağınıda sanmıyorum, sizde yarın arefe suyuyla 40 larsınız canım :) şifa olsun bebişlere..

ah sorma canım bende öle düşündüm :)
gezmekten eve gelemedikki tam gelicez esimin arkadaslarıyla karsılastık e oturalım daha gezelim dediler e bişi diyemiosun bebek görmek istiolar nese aksam ettik. Aksamda banyo yaptırmaya korkuom üsütür diye. Dedim yarın Arefe hem bayram temizliği yapılır hem kırkı cıkarılır.

Kayınvalide ile lafı gecmiştide kırkında yolda olma planımız vardı daha önce demişti bir gün önce cıkarırız demişti olurmu öle dedim our neden olmasın demişti. Demekki birgun sonrada olur

hadi kactım beeennnnnnnnnnn

bu sondu

hesabıma göre benimkide dündü ama biz bugün yıkandık seninkide 2 gün geçmiş 1gün büyüksün bizden
bak işte senin hesapta farklı nevyasla benim hesapta ayrı
önemli olan niyet sanırım ya

aayy bugün kocam günleri şaşırdı heralde ablamda yıkanıp kurulanıp giyindikten sora yanına gittim sen banyomu yaptın nie falan dedi eee benimde 40ım bitti artık lohusa değilim dedim gözleri cin gibi açıldıı ama evimizde değiliz burda hayatta bişe yapamam ben aaay haftaya bugün gitcek eve nasıl zaptetcem ben onu burda bilmem :)))

kocam nişan cdmizi buldu onu izliyoz acaip duygulandım unutmuşum nerdeyse ben aynı gibiyim kocam 25kilo eksik ve saçlı :)))

babamı gördüm (((

benim kanamam 3 gün oldu doğumdan sonra oda adet gibi oldu
yoğun bi kanamam olmadı hiç
sonra 20 güne kadar lekelenmem oldu
sona bitti
geçen haftada 40 çıktı şuanda hiç bişe yok çok şükür :))

doymasa aglar benımkı doymadıgında hmn ağlıyo fazla emmek istegındede artık emzırıyom kussada aglamasından ıyındır dıye bagzen memeyı emzık yapıo benımkı ama emzık versem almıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…