aynı hayatım suan uyumuo yalancıyı yalanıp duryor ac halbuki sşap şap emio e gelmio bişi tabi aglıcak az sonra vericem memeyi canı isterse alsın. Birdahada alırsam neyim birde gögus unucunu agzına gelince dili cıkarıyor tamamı söle bir yokluyor ucu sonra aglıyor kız bunlar ne fenaaaaaaaa :84:
Bizimde yarın 40 mız çıkıyor, ohh be diycem yarın artık rahatlıycaz, inşallah huylarıda iyi yönde değişir..
Benim kanamam 33 günde bitti, sonra lekelenmem sürdü, 3 gün önce akıntım şeffafa dönmüştü ama dünden beri çamaşırımda çok açık kahve lekelenme oluyor sanırım akıntıdan bende anlamadım bu ne şimdi, normalde şeffaf geliyor akıntı ama reglimi oluncam ne 40 bitince :)
ya ben bu 40ı anlamadım doğduğu günü elbette sayıyoruz benim hesaba göre dündü kanyatla 1gün vardı aramızda o yok kız ctesi bizimki doluyo yanlışın var falan dedi tekrar gün gün saydım dün bitiyo ama garanti olsun die bugün kırklandık ölemiş bebeği yıkadılar sorada ben yıkandım sora suya bişeler okudular kevgirle kafamdan döktüler yani ablam döktü :))
hiç bişe değişmiyo aynı benimkinin huyları aynı ama bakışlar değişti sanki
bide gözüme banyo yaptıktan sora büyümüş gibi geldi minnoşuum
kızlar birgun sonr kırklasak nolur?
bugun kırklamaya fırsatımız olmadı bugun olcaktık bizde bugun 40. gun yarın 41.
bu sondu
makineden cektigine 30 ml ekle bebe öle cekiomus
Kızın makinadan daha fazla emiyor canım ondan :) bide ben mama veriyorum ortalama 60-90 ml içiyor 1 öğünde ona göre sütünüde 70 ml içmesi normal canım..
ama ilk seferde tashikli geliyo sora can çekişerek gelince bitti heralde die bırakıyorum ama kusmuş fazlasını onundacanım ben medelanın iyi bi modelini aldım güya ama makine bebeğe göre çok az çekiyor.
kızım 10 dkda bir mememi boşaltırken, 40 dk sağsam makine anca boşaltıyor. ikisinden 70 ml çıktıysa biraz az olmuş, büyük ihtimalle daha vardır göğsünde, sağmaya devam etsen çıkardı, o yüzden tek seferde bitirmiştir.
benım de öle su 3 gundur ne yazıkkı ya tam gelsın yada hıc gelmesın ya
70 ml az onun mınık mıdesıne yetmemısıdrbnde 50 ml denedım ama 2.haftalrda baktım hmn yutdu tekrar ıstedı 1 ayından sonra 120 ml yakın emerlermış bebekler...2.ayından sonra 120 ml gcıyomuş yanı yarım saat emmelerde 3.ayından sonra baslıcak işallah...
ben dugece cok hastayım dıye kucagıma aldım öle emzırdım yarım saat agzındaydı ama 20 dakkadan sonra meme ya 2 yada 3 kere emdı kızlar hmn uykuya daldı annem bana hep öle yap dıyodu bn yapmıyodum ama mantıklıymıs yatarak emzırmek hem sırt agrımıyo hmde cbk uykuya dalıyo ...
Bu konu hakkında çok bilgim yok ama bişey olucağınıda sanmıyorum, sizde yarın arefe suyuyla 40 larsınız canım :) şifa olsun bebişlere..
kızlar birgun sonr kırklasak nolur?
bugun kırklamaya fırsatımız olmadı bugun olcaktık bizde bugun 40. gun yarın 41.
bu sondu
ama ilk seferde tashikli geliyo sora can çekişerek gelince bitti heralde die bırakıyorum ama kusmuş fazlasını onunda
aaay ama doymasa ağlamazmı bak kafam iyice karıştı şimdi ya
kuzum doymadanmı kalkıyo sofradan alışmışmı yoksa doyuyomu amaaan kayış iyice koptu bende şimdi
benim de babam yok
kocam nişan cdmizi buldu onu izliyoz acaip duygulandım unutmuşum nerdeyse ben aynı gibiyim kocam 25kilo eksik ve saçlı :)))
babamı gördüm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?