2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iii ozaman ben demek doğru yapıomuşum kayınvaldemde gelip düz yatıo ben yine peşinden yan çeviriorum bide emzirince göğsümde yatırıorum kayınvaldem onada karışıo yatır yerine dio anlatıorum kaç kere gazını böle daha raat çıkarır die yok anlamıo delirtio beni:))

normal doğumda uzun sürüyor sanırım...pike yarican siz de varmı??benim hala var az az da olsa...

benim kanamam hala devam ediyo, bi ara azalmıştı rengi acılmıştı..
şimdi yine leke şeklinde ama aniden camasırıma gececek kadar cok oluyo bilmiyorumkismile

odanın sıcaklıgı 25 civarında.. bende geceleri yan, gündüzleride yanındaysam yüzüstü yada sırtüstü yoksa yan yatırıyorum :)

Son düzenleme:
ben hep yan yatiriyorum düz yatiramiyorum yan yatirinca bile gözümü ayirmiyorum kusuyor bazen korkuyorum onun icin hep yan yatiriyorum

kızlar sizin bebeklerde sürekli emmek istiyormu
benim kızım emiyo 20 dk yada yarım saat
uyuyo yatağına yatırıyorum
ve hemen ağlıyo meme arıyo memeyi veriyorum ve daha yeni emen o değilmiş gibi emiyor
bide sallanmadan uyumuyor
gğsüm çatlak diye salladım beşiğinde ve alıştı sanırım sallanmak istiyo sürekli

emzik vermedinmi canım..
benim kızım hic 20dk emmedi, emmeye başlayınca 3-5 dk sonra uyuyakalıyo ve acmıyo agzını, acsa bile emmiyo.. agzı acık kalırsa sütümü agzına döküyorum biraz, onu bile yutkunmuyo :) karnı doymadan uyudugu icinde cabucak uyanıyo

gökçecim siliyorum karbonatlı suyla ama anca dilinin yarısını silebiliyorum kızım ağzını tam açmıyo sıkıyo kendini neyse mamayı tekrar verdiğimde yine beyazlaşıyor mamayı değiştirdim bakalım o yapacakmı uyku düzen aynı bizdede özellikle babası işe gittikten sonra hiç uyutmuyor beni ağlayıp duruyor bakalım ne zaman düzelecek uyku sorunumuz...

kızlarrr sizde bebişleri hep yan yatırıosunuz demi
gündüzleri sırt üstü geceleri yan yatırıyorumm

emzik verdim valla
aynenn oğlumu anlatmışsın

ah kızlar benim kızımda sürekli emmek istese meme ağzına dayayınca kıyametleri koparıyo eliyle memeyi geri itiyo neyi denediysem fayda etmedi sağmaktan göğüslerimin ucu mahvoldu ama yinede sağmaya devam ediyorum ...

nm emziği almıyor kızım
alsa beni çok rahatlatacak göğüslerim daha çabuk iyileşecek
sürekli meme ağızda olmak istiyo bıraktırıyorum yatırıyorum yatağa hemen ağlıyo tekrar aranıyo meme istiyo
yada göğsümde uyumak istiyo

sanırım sarılık zmanında kucağa ve memeye alıştı kızım
saatte bir uyandırıp emziriodum ve yarım saat emiyodu sanırım ondan oldu
olsun çok şükür o iyi ya ben herşeye razıyım :asigim:

kızlar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun.ben de bebiş olalı giremiyorum hiç.şöyle bi okuyunca sıkıntılar ortak:gitme: bebeklerde o kadar çok emme isteği gazdan oluyomuş haberiniz olsun.bende de oldu doktora sorduk hem de ayşe önerin kitabından okuduk.gazı olan bebekler sürekli emme refleksinde bulunur,siz verdikçe de henüz çıkmayan gazlara yenileri ekleniyomuş ayrıca hazımsızlık da yapıyomuş.asıl sorunu giderilmediği için de bebekler sürek li emmek istiyomuş çünki emme eylemi geçici olarak bütün sıkıntıları unutturuyomuş.

benimkiside emzik almiyor onun icin zorlamiyorum meme emme bir düzene girsin bir aylik olunca alistircam yoksa her disari ciktigimizda meme emmek isterse zor olur. birde benimkisinin kakasinda yesil sanki ispanak yemis gibi lekeler varmis arkadas dedi oda gazi olan cocuklar öyle kakasinda cikarmasi cok iyimis sizinle bunu paylasmak istedim

kızlar yarın bizim 1 ayımız doluyor..hepatit aşımız işitme testimiz ve kalça ultrasyonumuz var..çok heyecanlıyım..ve korkuyorum iğne batarken bakamam sanırım...aşı ateş yapıyormuş biraz..umarım çok ağlamaz oğlum...

slm arkadaşlar bende 2009 ekim annesiyim emzik almayan bebeklere bi tavsiye bakkal emziği alın deneyin ben 1ayın sonunda alıştırmıştım ona hayır diyemiolar...şimdide mis gibi emio nuk verdim ama sonradan alışana kadar...yoksa sizin memenizi yalancı emzik yapıolar ben 8saatte 10dk arayla emzirdiğimi bilirim ağlamıştım sinirden artık...kendi sütünüzü vermeye çalışın benim 4aylık bıraktı mama vererek hata yaptım doymuo sandım halbuki onlar doyduğu kadar emiolar aklıma bişi gelmio sorunuz olursa cevaplarım bebeklerinize sağlıklı günler...

canım meraba.....
öncelikle şunu söyliyim... gazı olan bebek de tıpkı aç olan bebekler gibi sürekli emmek ister... her ağladığında da emzirirsen eğer bu alışkanlık halini alır.... ağladığı zamanlarda göğsüne alarak konuşarak sakinleştirmeye çalış... genel de anneler bebek ağladığında emmek istediğinde hemen emzirirler çünkü yawruları aç kalmasın annelik görevini en iyi şekilde yerine getirebilsin diye ama bu durum ksır döngüye neden olur... bebek gazlanır emmek ister emzirilir geçici süre belki rahatlama sağlanır ama zaten ahzımsız olan bebek üstüne bi daha emzirilinde daha fazla rahatsızlık duymaya başlar....ayrıca bebeğini emzirmeyi rutine sokmalısın... 2 saatte bir 15 dk... zamanla 20 ye çıkartırsın... emin ol bunu oturtunca sen de nilsu'n da rahatlayacak..... kokluyorum minik kuzuyu...

can bebekjlerde özellikle ilk 3 aya kadar alışma olgusu gelişmiyo... yani ilk 3 ayda bebek kucağa alıştı sallanmaya alıştı gibi bi düşünceye kapılma... çok kolay unutabilir....

nomal degılmı dıyosunuz bu kadar kanın erken kesılmesı 9 gunde kanım kesıldı benımmmm

bazen 1 gün gelmeyip arkasından gene gelmeye devam edebiliyo... kimilerinde ayrıca seninki gibiçok kısa da sürebiliyo....herhangi anormal bi durum farkedersen dr unla bi görüş...

kızımı 1saat oyaladım uyutmadım 11de kalkıyodu şimdi 12de kalkıcak poof 2de uyur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…