kızlar bugün hepatit 2.dozumuz oldu..kalça ve ses testi yapıldı...ama canım sıkıldı biraz...sağ kulak tamam da sol kulakta cihazdan ses gelmedi...doktor kulak deliği çok küçük makina giremiyor dedi..duyma kaybı olsa ikisinde de olur dedi 10 gün sonra tekrar gün verdi...ama ben duramadım..yarın başka bir doktora götürcem oğlumu...inşallah bişey yoktur...canım çokk sıkıldı....
kızlar bugün hepatit 2.dozumuz oldu..kalça ve ses testi yapıldı...ama canım sıkıldı biraz...sağ kulak tamam da sol kulakta cihazdan ses gelmedi...doktor kulak deliği çok küçük makina giremiyor dedi..duyma kaybı olsa ikisinde de olur dedi 10 gün sonra tekrar gün verdi...ama ben duramadım..yarın başka bir doktora götürcem oğlumu...inşallah bişey yoktur...canım çokk sıkıldı....
saol tatlım..yarın başka yere götürcem bakalım...öncelikle cok gecmis olsun ins birseyi yoktur sende üzme kendini benim kiz arkadasinda senin anlatigin gibi olmustu ama bir sey cikmadi sonra simdiden cok gecmis olsun
ay canım size de geçmiş olsun..inşallah ikimiz de de çıkmaz bişey...ritacım aynı şey bendede oldu bizimde doğduğunda yapmışlar sağ kulağa pozitif sol kulağa negatif yazmışlar hastaneden çıkarken bana bunun bilgisinide vermediler bizde sonradan farkettik benimde aynı şekil test tekrarlancak aynen çok canım sıkıldı bakalım inşallah hayırlı haberler alırız..
benim kızında sağ kulak iyi sol ölçemedim dedi( ama problem yoktur dedi zaten öle bi çığırıyoduki dinleyemedim doktoru
ritacım aynı şey bendede oldu bizimde doğduğunda yapmışlar sağ kulağa pozitif sol kulağa negatif yazmışlar hastaneden çıkarken bana bunun bilgisinide vermediler bizde sonradan farkettik benimde aynı şekil test tekrarlancak aynen çok canım sıkıldı bakalım inşallah hayırlı haberler alırız..
vala bu banyoyu ben denedim, güya banyodan sonra rahatlar uyur bebekler diyolar. bizde tam tersi.
banyo yaptırayım, uyuması 3 saati bulur, hiç şaşmadı. cin gibi oluyo banyodan sora
aynı bizim cocukta banyodan sonra hiiç farketmio uyumuo öle zamanı ne zamansa canı ne zaman isterse
ya kucagımda uyuyor yatırınca mızıklanıyor. Ay cıldırcam iice alıstı mızık mızık uyuyor sesleniom susuyor yalancı emzik veriom 3 dk düşüryor tekrar mızık mızıkkkkkk mızıkammm benimm
alıom kucamda sn sürmüo hopppppp uyuyor :)
ne tavsiye edersiniz ilerleyen günlerde degişrmi simdi cok küçük ya
nomal degılmı dıyosunuz bu kadar kanın erken kesılmesı 9 gunde kanım kesıldı benımmmm
rita sıkma canını bişey yoktur bence cnm..
bizimkinin kakası sarı ve minik minik pütürler var sanki..
kızlar bu arada hemoroid problemim başladıbu sorunu yaşayan varmı varsa ilaç felan kullanılabiliyormu?
odanın sıcaklıgı 25 civarında.. bende geceleri yan, gündüzleride yanındaysam yüzüstü yada sırtüstü yoksa yan yatırıyorum :)
kızlar sizin bebeklerde sürekli emmek istiyormu
benim kızım emiyo 20 dk yada yarım saat
uyuyo yatağına yatırıyorum
ve hemen ağlıyo meme arıyo memeyi veriyorum ve daha yeni emen o değilmiş gibi emiyor
bide sallanmadan uyumuyor
gğsüm çatlak diye salladım beşiğinde ve alıştı sanırım sallanmak istiyo sürekli
rita sıkma canını bişey yoktur bence cnm..
bizimkinin kakası sarı ve minik minik pütürler var sanki..
kızlar bu arada hemoroid problemim başladıbu sorunu yaşayan varmı varsa ilaç felan kullanılabiliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?