2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

öncelikle cok gecmis olsun ins birseyi yoktur sende üzme kendini benim kiz arkadasinda senin anlatigin gibi olmustu ama bir sey cikmadi sonra simdiden cok gecmis olsun

ritacım aynı şey bendede oldu bizimde doğduğunda yapmışlar sağ kulağa pozitif sol kulağa negatif yazmışlar hastaneden çıkarken bana bunun bilgisinide vermediler bizde sonradan farkettik benimde aynı şekil test tekrarlancak aynen çok canım sıkıldı bakalım inşallah hayırlı haberler alırız..

benim kızında sağ kulak iyi sol ölçemedim dedi ( ama problem yoktur dedi zaten öle bi çığırıyoduki dinleyemedim doktoru

öncelikle cok gecmis olsun ins birseyi yoktur sende üzme kendini benim kiz arkadasinda senin anlatigin gibi olmustu ama bir sey cikmadi sonra simdiden cok gecmis olsun
saol tatlım..yarın başka yere götürcem bakalım...
ay canım size de geçmiş olsun..inşallah ikimiz de de çıkmaz bişey...
benim kızında sağ kulak iyi sol ölçemedim dedi ( ama problem yoktur dedi zaten öle bi çığırıyoduki dinleyemedim doktoru

johhny bizim de öle solu ölçemedi..yani alet çalışmadı...sen testi tekrarlatmıcak mısın??inşallah bir sorun çıkmaz hiçbirimizde...

geçmiş olsun kızlar inş bi sorun yoktur
bizimkinde bi problem çıkmadı çok şükür

kızlar işitme testlerinizin sonuçları iyi çıksın inşallah.

bizim bir haftalıkken ölçüldü. ama minicikler daha, ölçüm yapan aletin hassaslığı vs de önemli, sorun çıkmaz inşallah korkmayın.

ayrıcana kızlar ya, bişi sorcam, sadece anne sütüyle beslenen bebişlerinizin kaka kıvamı ne durumda??

bızımde varr ısıtme testımızzz kakasııı ole cok cıvıkta degıl katı da degıll yıumusak buı kıvam dıyımm

ya bizim kaka rengi yeşilimsi gibi silerken ıslak mendile sarı oluyor ama bez de sarı değil acaba ben mi anlamıyorum ya

kızlar oğlumunda 2.gun yapıldı işitme testi iki kulağida negatıf cıktı moralım bozuk yarın ılk kontrol var sanırım yıne yapılıcakınsallah ıyı cıkar hepımızın sonucları

bızım kakası sarı geliyor

rita sıkma canını bişey yoktur bence cnm..

bizimkinin kakası sarı ve minik minik pütürler var sanki..

kızlar bu arada hemoroid problemim başladı bu sorunu yaşayan varmı varsa ilaç felan kullanılabiliyormu?

vala bu banyoyu ben denedim, güya banyodan sonra rahatlar uyur bebekler diyolar. bizde tam tersi.

banyo yaptırayım, uyuması 3 saati bulur, hiç şaşmadı. cin gibi oluyo banyodan sora

aynı bizim cocukta banyodan sonra hiiç farketmio uyumuo öle zamanı ne zamansa canı ne zaman isterse

ya kucagımda uyuyor yatırınca mızıklanıyor. Ay cıldırcam iice alıstı mızık mızık uyuyor sesleniom susuyor yalancı emzik veriom 3 dk düşüryor tekrar mızık mızıkkkkkk mızıkammm benimm

alıom kucamda sn sürmüo hopppppp uyuyor :)

ne tavsiye edersiniz ilerleyen günlerde degişrmi simdi cok küçük ya

aynı benim kızımı tarif etmişsin cnm :lepi:

nomal degılmı dıyosunuz bu kadar kanın erken kesılmesı 9 gunde kanım kesıldı benımmmm

yok canım 9 gun cok erken sezaryen olmussan pek kan gelmio ii temizlenio içerisi ama 9 gun cok erken gör bak bir kaç güne azcıkta olsa gelcek benim arkadaslar günlük ped ile 40 ı bitiridiler 25. gun kesilen duydum ama 9 cok erken

bu arada ilacı 3 gun al demişti doktor ben aldım 5. gun kan gelmeye basladı kızlar yoksa kurtaj gibi bir uygulama yapacaklardı yarın muayenem var dua edin kurtuliiim birde bun unla ugrasmiiimmm

saolun kızlar...bugünankara numune de bir profa gittik...kulak zarına baktı...sağlam dedi çok şükür..ama testte gene negatif çıktı hemde dün sağ kulak pozitifti(doktor cihazımız daha eski olabilir dedi...10 gün sonra gel dedi.. ama numuneye gitmicem...kendi doktorumuza gitcez haftaya cumaya...öle işte kızlar..hakkımızda hayırlısı olsun...
esracım sende sıkma canını..olabiliyormuş öle şeler..bazı bebeklerin kulak delikleri küçük olduğundan frekans vermiyolarmış...

canım benim doğumdan hemen sonra başladı..protolog diye bir fitil aldım 3 günde geçti çok şükür....artık doğumda ne kadar ıkındıysam:)))

klasik soru olcak eminim cevredende diyen vardır ama acaba doymuyor mu cnm? Yoksa seninki baya büyümüş sayılır 30 dk bir emmek istemesi normal mi?

sonradan mı cıktı? Hamilelikte var mıydı? Sonradan hemoroid cıkarmı kızlar? Birde neden cıkar anlamadım? ben gecen bir gün popom cok yandı ama pedden kaynaklandıgını düşündüm pişik kremi sürdüm gecti. Hemoroid nasıl olyor hiç bilmiyorum? Nasıl oluyor acısı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…