2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bazen 1 gün gelmeyip arkasından gene gelmeye devam edebiliyo... kimilerinde ayrıca seninki gibiçok kısa da sürebiliyo....herhangi anormal bi durum farkedersen dr unla bi görüş...

çok merak ediyorum ne zaman düzene 2.3 gündür yoktu şimdi az az gene gelmeye başladı ped takmaktan çok sıkıldım

kızlar bebeklerin normalde en geç 9 da uyumuş olmalırı gerekiyor... çünkü bebeklerin büyüme hormonları bu saatlerde salgılanıyor...

çok merak ediyorum ne zaman düzene 2.3 gündür yoktu şimdi az az gene gelmeye başladı ped takmaktan çok sıkıldım

valla canım ben pedi 3 gün kadar taktım onda da daral geldi.. zaten normalde de ped kullanamam... 3 günden sonra ya yaprak pedlerden koydum yada tuvalaet kağıdı... tam 40 gün sürdü ama çok az az... zaten 1 haftadan sonrada öyle pek şakır şakır gelmiyo... o eskidenmiş... artık sezeryanlarda çok iyi temziliyorlar rahmi....

1saat oyaladım 11de kalkıyodu bak ıhlamaya başladı 2saat uyanık kalıcak 1.5 ta uyuyodu şimdi 2ye kadar durur uyanınca inadına öle bi uyku bastırıyoki o gündüz o uyuyunca yok uykum gelmiyo

1saat oyaladım 11de kalkıyodu bak ıhlamaya başladı 2saat uyanık kalıcak 1.5 ta uyuyodu şimdi 2ye kadar durur uyanınca inadına öle bi uyku bastırıyoki o gündüz o uyuyunca yok uykum gelmiyo

johnny cim normalde onun gece sadece emmek için kalkıp sonra uyuması gerekiyor.... o uyurken aynı odada mı bulunuyorsunuz... yada bulunduğu ortamda ses yada ışık mı var?

ya 2.3 gündür pede bişey glmiyo zaten ama bugün 4.defa oldu tuvaletimi yaptıktan sora sanki içi dolu balon var patlıyo bi akıyoki 2.3 dk aralıksız korkuyorum bu sefer normaldede gelir die bende günlük takıcam dedim ama öle olunca vazgeçtim şimdi yatıcam son kez takayım gündüz günlük kullanayım bare oooff önceden 3 gün zor dayanıyodum

2de uyuduktan sora 2saat arayla uyanıp emip hemen uyuyo ama 3gündür gündüz full uyuyo 11de kalkıyo 1.5a kadar sora 2saatte bir uyanıp emiyo uyuyo 7.5 ta kalkıyo 9a kadar sora 9da bi uyuyo gündüz akşama kadar sadece emmek için kalkıyo
gece yatak odasında sepetinde gündüzde oturma odasında gene sepetinde

yatmam geldi çok fena yastığa kafamı koymamla ağlaması bir oluyo

canım sen rahat ol... uyumuycaak diye tedirgin olursan onu hisseder o yzüden de uyumaz.... kuzuyu gündüzleri aydınlık ve sesli bi ortamda geceleri de sessiz ve karanlık bir ortam da uyu ki gece gündüz ayrımına varsın...sen de rahat olursan herşey düzene girer merak etme....

gündüz tv açık cam kenarında sepeti ışıktan sesten kaçmıyorum alışsın die gecede zaten yatak odası sessiz ve karanlık

gündüz tv açık cam kenarında sepeti ışıktan sesten kaçmıyorum alışsın die gecede zaten yatak odası sessiz ve karanlık

anladım canım... dediğim gibi sen tedirgin olma bide gazı olamdığından emin ol rutine girer... ama gece uykusu çok önemli hatta kimi uzmanlar gerekirse sallayarak uyutun ama mutlaka uyutun diyolar...

düne kadar emzik düsünmüyordum ayini doldursun diye ama bizim kiz meme isteyip duruyor bugun tak etti anlamadimki 2 günde ne degisti bugun verdim aldi öyle bir cekiyorki sanki bal sürmüsler emzige eliylede tututor emzigi sansa bu gidisle vericem olmuyor emme reflesimi ne cogaldi sepetin icine birakayim dil cikarip duruyor kucagima almakta istemiyorum ama onuda yaptiracak bu cadi kiz

çok tşkler cnm verdiğin bilgiler için a.s.

can bebekjlerde özellikle ilk 3 aya kadar alışma olgusu gelişmiyo... yani ilk 3 ayda bebek kucağa alıştı sallanmaya alıştı gibi bi düşünceye kapılma... çok kolay unutabilir....
bunu duyduğuma çok sevindim çok sağolasın nil'i kokla yerime annesi opuyorumnanaktan
emzık verıyomusunuz kızlar ben bazen verıyomda

ben veriyorum ama almıyo
bazende alıyo anlamadım gitti
verme taraftarı değildim ama göğsümü sürekli ağzında tutmak isteyince ve göğsümdeki yaralarda geçmeyince aldım ama nafile öğürüyo kızım

valla emzik veriyorum maşallah bir çekimi varsanırısın biri alıp kacacak
ben 2saat uyusun uyandırmıyorum 3 saat olmadan uyandırıyorum emsin yatsın diye
dün resmen fenaydı her 10dk bir ciyakladı meme verdim ben de ya da oyaladım ama zor bir gündü

geçen emzik ver yoksa duramassın sürekli seni emmek ister dediler verdim o esnada ağlıyodu zaten aldı ben içeri gidip gelene kadar atmış denedim bikaç kez almadı sanki tiksinir gibi hareket yapıyo çıkarıyo babasıda emziği paketten çıkmış görünce kızdı verme die

kızlar bugün hepatit 2.dozumuz oldu..kalça ve ses testi yapıldı...ama canım sıkıldı biraz...sağ kulak tamam da sol kulakta cihazdan ses gelmedi...doktor kulak deliği çok küçük makina giremiyor dedi..duyma kaybı olsa ikisinde de olur dedi 10 gün sonra tekrar gün verdi...ama ben duramadım..yarın başka bir doktora götürcem oğlumu...inşallah bişey yoktur...canım çokk sıkıldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…