kızımı 1saat oyaladım uyutmadım 11de kalkıyodu şimdi 12de kalkıcak poof 2de uyur artık
bazen 1 gün gelmeyip arkasından gene gelmeye devam edebiliyo... kimilerinde ayrıca seninki gibiçok kısa da sürebiliyo....herhangi anormal bi durum farkedersen dr unla bi görüş...
çok merak ediyorum ne zaman düzene 2.3 gündür yoktu şimdi az az gene gelmeye başladı ped takmaktan çok sıkıldım
1saat oyaladım 11de kalkıyodu bak ıhlamaya başladı 2saat uyanık kalıcak 1.5 ta uyuyodu şimdi 2ye kadar durur uyanınca inadına öle bi uyku bastırıyoki o gündüz o uyuyunca yok uykum gelmiyo
valla canım ben pedi 3 gün kadar taktım onda da daral geldi.. zaten normalde de ped kullanamam... 3 günden sonra ya yaprak pedlerden koydum yada tuvalaet kağıdı... tam 40 gün sürdü ama çok az az... zaten 1 haftadan sonrada öyle pek şakır şakır gelmiyo... o eskidenmiş... artık sezeryanlarda çok iyi temziliyorlar rahmi....
yatmam geldi çok fena yastığa kafamı koymamla ağlaması bir oluyo
gündüz tv açık cam kenarında sepeti ışıktan sesten kaçmıyorum alışsın die gecede zaten yatak odası sessiz ve karanlık
çok tşkler cnm verdiğin bilgiler için a.s.canım meraba.....
öncelikle şunu söyliyim... gazı olan bebek de tıpkı aç olan bebekler gibi sürekli emmek ister... her ağladığında da emzirirsen eğer bu alışkanlık halini alır.... ağladığı zamanlarda göğsüne alarak konuşarak sakinleştirmeye çalış... genel de anneler bebek ağladığında emmek istediğinde hemen emzirirler çünkü yawruları aç kalmasın annelik görevini en iyi şekilde yerine getirebilsin diye ama bu durum ksır döngüye neden olur... bebek gazlanır emmek ister emzirilir geçici süre belki rahatlama sağlanır ama zaten ahzımsız olan bebek üstüne bi daha emzirilinde daha fazla rahatsızlık duymaya başlar....ayrıca bebeğini emzirmeyi rutine sokmalısın... 2 saatte bir 15 dk... zamanla 20 ye çıkartırsın... emin ol bunu oturtunca sen de nilsu'n da rahatlayacak..... kokluyorum minik kuzuyu...
bunu duyduğuma çok sevindim çok sağolasın nil'i kokla yerime annesi opuyorumnanaktancan bebekjlerde özellikle ilk 3 aya kadar alışma olgusu gelişmiyo... yani ilk 3 ayda bebek kucağa alıştı sallanmaya alıştı gibi bi düşünceye kapılma... çok kolay unutabilir....
emzık verıyomusunuz kızlar ben bazen verıyomda
mervam benim 29.gün..benim hala bitmedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?