büyük ihtimalle öyle oluyo
gece benimki de memede uyuyo, diksem bile uyurken gaz çıkarmıyo, o yüzden sabah uyandığında pırt pırt
ıkına sıkıla bi hal oluyo osurcam diye :84:
cnm benim bebişimin kakası hep altın sarısı ve cıvık.ben dün verdim 30 cc sonra bı kaka yapmış yarısı cıvık ve altın sarısı yarısı acık yeşil bıraz katı şok oldum acaba çaydan mı oldu dedım korktum yaa
şiddetle tavsiye ederim. ada çayına limon sirke bal ben hamileliğimde böyle atlattım boğaz ağrımı.kızlar şu boğazım için ne yapsam gecer çok agrıyo bıde yutkunamıyom(
Kızlar ben bişey sorucam sezeryanla doğum yaptım ama ara ara su geliyor benden birden akıyor idrar değil eminim, ama ne olduğuna anlam veremiyorum normal doğumda yapmadım.Sizdede oluyormu hiç?
günaydın kızlar
ya bu kaka olayını nasıl çözcez
kızlar benım logusalık kanı kesılmıstı 3-4 gun once
2gundur kasık sancılarım vardı bugun adet oldum :S
doktorlar yarım gun calısıyomus bugun telefon actım ama ulasamadım
cok erken degıl mı yaa :S
adet olanınız varmı ıcımızde
Kızlar ben bişey sorucam sezeryanla doğum yaptım ama ara ara su geliyor benden birden akıyor idrar değil eminim, ama ne olduğuna anlam veremiyorum normal doğumda yapmadım.Sizdede oluyormu hiç?
kızlar benım logusalık kanı kesılmıstı 3-4 gun once
2gundur kasık sancılarım vardı bugun adet oldum :S
doktorlar yarım gun calısıyomus bugun telefon actım ama ulasamadım
cok erken degıl mı yaa :S
adet olanınız varmı ıcımızde
yok canım olmuyor bgn bnde kızımı yıkadım annem saolsun sarma yaptı bu analar olmasa neyapardık ya :)şidi uyutmya calsıyom uyusunda bnm de utu yapmm gerek onları yapıcm agltmadığım halde dun göbeği knmış çok korktum üzüldüm ya çunku ıyıleşmiişdi devm ederse gtrcm doktora bu arada kızlar dun konsuyoduk ya bnm kız uzun emmeye basladı dun geceden berı yarım saat emıyo kusmuyoda sut akmıyo mu dıye baktım sıktım bol bol cıkıyo doymuyomu dıye yarım saat emıyo snra doyuyo ıkığöğsümüde 15 dk emzırıyom:79::80::81::92:
canım benim bebişin göbüşüde iyileşmişti ama iki gündür azıcı kanamış.. çok ağlayıncamı kanıyor ki?
bu arada iki göğsü yarım st emmesi ideal olan zaten değilmi
hemde 15 er dk.
başta bende öle yapıyordum ama şimdi bir tanesini 10 dk emince yetiyor ama sonra st başı yada iki st istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?