kızlar temizlik yaptım yoruldum bugün..
herkes diyor ki ne diye temizlik yapıyorsun 40n çıkmadan diye...
aman ne olcak diyorum ama dikişlerim ağrıyor yorulunca bir de sonradan çıkacak bunların acısı bence...doğru dürüst yatmadım bugüne kadar ..
duramayorum ne yapayım...
kızlar temizlik yaptım yoruldum bugün..
herkes diyor ki ne diye temizlik yapıyorsun 40n çıkmadan diye...
aman ne olcak diyorum ama dikişlerim ağrıyor yorulunca bir de sonradan çıkacak bunların acısı bence...doğru dürüst yatmadım bugüne kadar ..
duramayorum ne yapayım...
slm hanımlar biz bugun sabah süpürge sesiyle uyuduk kızımladeli gibi ağlıodu durmuodu sanki sancısı var gibi süpürgeyi bi çalıştırıdm hiçbişi olmamış gibi uyudu. sancısı olsa süpürge falan dinlemezdi dime.
gunaydın canım sen cözemedin mi devam edio heralde harvey denedin mi?
Bizde bugun bayram temizliği yaptık ama ev mis gibi oldu ohhhhh
cnm benım logusa kanaması baya bıtmıstı 2gundur Adet olcak gıbı sancım vardı bu sabah taze kan rengınde adet kanaması mıktarınca gelmıstı pedi taktım baya doldurmus yani logusa kanı olmadıgı bellı bu kadar cok gelemez logusa kanı bukadar gunden sonra oyle anlayabılırız heraldebenimde günlerdir kan gelmiodu sadece sarı renkli sıvı geliodu yani kanama bitmesine yakın rengi sarıya dönüomuş bilmem herkeste öle oluyomu ama....bu sabah baktımki yine kan gelmeye başlamış acaba benimkidemi adet kanaması nasıl ayırt edicez ki ???
SLM KIZLAR!!!
canım lohusalık kanamasının hemen ardından adet olabiliyormuşssun...
pingu ne guzel adet olmuşşsun ya
slm hanımlar biz bugun sabah süpürge sesiyle uyuduk kızımladeli gibi ağlıodu durmuodu sanki sancısı var gibi süpürgeyi bi çalıştırıdm hiçbişi olmamış gibi uyudu. sancısı olsa süpürge falan dinlemezdi dime.
ahada actım durdu uyur ısallahda bnde ısımı yaparım yao sırada evıde makına yapıyım barı gözler kaymaya basladı ne tuaf bunlar ya
gözler kapandı
selamm kuzumm valla moralini bozmuş olmıyımda sancısı bile olsa süpürge bide fön makinası sesine uyur ama kapatınca tam dalmamışsa hemn uyanır
haha bende şimdi son ses müzik açtım öle uyuyo garip yaakiracımız ve kayımvalide çaldı kapıyı napıonuz die bende dedim alışın walla idare edin bizi durmuo süpürge tv açıom dedim. kiracı gülüo olcek onlar dio :)
aha kapatdım kıpırdamya basladı bn dıger odalarıda supuruyımde sussun ya
demeeeolsun en azından susuoken karnına masaj yaparım ağlarken yapılmıo masaj
Selam kızlar..
Bugün 40 mızı çıkardımçok şükür atlattık..Darısı 40 bekleyenlerin başına..
kuzum eğer bebeğin gaz sancısı varsa kucağına yan yatırıp ayakta sallıcan böle aşağı yukarı hızlıca ama başı sarsılmıcak her halukarda sakinleşio masaj falan hiç bi işe yaramıo bizde bide damla kullanıomusun gaz için bizde kolik vardı baya geçti damlayla ama çok düzenli kullanmak gerekiomuş hemşire gibi oldum gaz damlası, monovit,pamukçuk damlası,göz damlası boyna bişe damlatıozz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?