:)) bende hiçbişi vermek istemiodum çocuğa şimdi gece çayı kaka şurubu e bide d vitamini var. bu çocuk minicik bide süt içio ağır gelmemzmi yaa bazen vermek istemiom.
bnde börek yapcm kek yapcm dolma yaptık tatlıda eşimden gelcek :)hahahhahaay ne hallere düştük. daha hiç bi iş yapmadım. eşim yufka getircekte börek yapçez sözde yapabiliriz inşllh :) bide baklava yapiciz
Selam kızlar..
Bugün 40 mızı çıkardımçok şükür atlattık..Darısı 40 bekleyenlerin başına..
kızlar aklınızda bulunsun kanamanız bitsede 40nız çıkmadan lohusalığınız bitmeden hala cünüp sayılıyorsunuz yani eşinizle birlikte olamıyorsunuz namaz kılamıyorsunuz saç kestirmekte uygun değil derler yani zaten biliyorsunuz belkide söyleyeyim dedim...
kızlar bide ben biraz nezle oldum galiba... ne ilacı alabilirim bileniniz varmı
kızlar bide ben biraz nezle oldum galiba... ne ilacı alabilirim bileniniz varmı
bılıyom canım esımde bana gıt kestır dıyıp duruyo 40 ım cıkmadıkı dıyommmoda susuyo ozaman tırnaklarımız kesmek zorunda kalıyom ya bebeğim mıkrop kapar dıye korkuyom onlarında kesılmemesı gerekıyo ya zaten 6 hafta doktorlarda ilşki yasak kılıyo cunku enfeksıyona acık oluyo
iyi akşamlar kızlar yaa bişi sorcam benım kız doymuyodu memeden her emzırme sonrası bıraz mama takvıyesı yapıyoduk ancak doyuyordu
bugun ılk kez bı gogsumu 7-8 dk emdı otekını de bırkac dakıka ve sonra gaz cıkarayım dıye cevırdım memeyı bırakınca baktım kı uyumus yerıne koydum masallah 1 saat oldu uyuyor doymusmudur yaa ??????? ılk kez oluyor bu
kızlar iyi akşamlar,bizimki uyuyorken yazayım dedim,umarım hepiniz iyisinizdir. size birşey sormak istiyorum,sağlık ocağından d vitamini vermişlerdi,bizim doktor vermeyin demiş eşim öyle diyor acaba neden öyle dedi? sizler verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?