2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

:)) bende hiçbişi vermek istemiodum çocuğa şimdi gece çayı kaka şurubu e bide d vitamini var. bu çocuk minicik bide süt içio ağır gelmemzmi yaa bazen vermek istemiom.

bendee hiç istemiodum ama işte verilio mecbur yalnız gözü için demli çayı kompres yapıorum

damlayı damlattırmıo pamukçuk içinde karbonat yapcam inşallah zaten bazen gaz damlası kusturuo kızımı minnacık mideleri var zatii yazık günah yaa ben çok üzülüorum(

Ben elimi bişeye süremedim bugün bi 40 landık bide yemek yaptım, eşim temziliği ben yapıcam demişti zaten onunla affanı uyutunca halledicez.Bayram sonrası mevlüt okutacağımız ve bize bayramda gelen olmadığından büyük temizliği mevlüte 1 gün kala annemlerle yapıcam.

hahahhaha ay ne hallere düştük. daha hiç bi iş yapmadım. eşim yufka getircekte börek yapçez sözde yapabiliriz inşllh :) bide baklava yapiciz
bnde börek yapcm kek yapcm dolma yaptık tatlıda eşimden gelcek :)
valla ne hallere düştük
kaka şurubu ndn kullanıyon yapamıyomu?
kız baklavaya vakıt guc lagzım o gucu kndınde görebılıyonmu?

Selam kızlar..

Bugün 40 mızı çıkardım çok şükür atlattık..Darısı 40 bekleyenlerin başına..

oh oh masallah amin işallah

Nevyas maaşallh canım
şu 40 olayı benı korkutuodu 40 gun boyunca ışık acık yattık cok şükür kurtuldum

kızlar ben 5 gündür annemdeyim d vitamini damlasını evde unutmuşum 5 gündür kullanmıyorumsorun olurmu sizce. bu akşam gidicem eve

kızlar aklınızda bulunsun kanamanız bitsede 40nız çıkmadan lohusalığınız bitmeden hala cünüp sayılıyorsunuz yani eşinizle birlikte olamıyorsunuz namaz kılamıyorsunuz saç kestirmekte uygun değil derler yani zaten biliyorsunuz belkide söyleyeyim dedim...

bılıyom canım esımde bana gıt kestır dıyıp duruyo 40 ım cıkmadıkı dıyommm oda susuyo ozaman tırnaklarımız kesmek zorunda kalıyom ya bebeğim mıkrop kapar dıye korkuyom onlarında kesılmemesı gerekıyo ya zaten 6 hafta doktorlarda ilşki yasak kılıyo cunku enfeksıyona acık oluyo

kızlar bide ben biraz nezle oldum galiba... ne ilacı alabilirim bileniniz varmı

bnde cok hastaydım 2 gün önce bol bol ıhlmur içtim rezene içtim buyuk bardaklarla agrı kesıcı aldım parol terledım kendıme geldım bgn cok sukur ıyıym bogazım cok acıyodun dun bgn oda bıraz hafıfledı ...mandalına ye ıhlamur iç portakal gaz yapabılırde bebeğe...bn hep mandalına yıyorum cunku ....bebeğe bı gaz yaptıgını görmedim...

kızlar bide ben biraz nezle oldum galiba... ne ilacı alabilirim bileniniz varmı

canım paresetemol içeren şeyler alabilirsin ağrın varsa parol minoset falan ateşinide düşürür yatarken iç ki terletiyor çünkü..istersen dr d git bol meyve ye beslenmene dikkat et çok su iç geçmiş olsun acil şifalar inşallah...

kızlar bısey sorsam 3 tekerlıklı arablar kullanıslı olurmu?bı turlu karar veremedım 4 tekerlıklımı?3 tekerlıklımi?doğumdan önce alamadık fırsat bulamadık sımdı netden sıparıs vercez ama karar veremedım sızce ne yapıyım?

ya canım bende tırnaklarımı kestim iki kere hemde koltuk altımıda aldım...hatta bacaklarımıda alacağım mecbur ne yapayım onları yapmak da uygun değil ama ne yapayım...

iyi akşamlar bugün çok gezdim kaynanam laf etmiyo kayınpeder ne çok geziyonuz diyo belkide karısı söletiyodur puhaha bende bakın işte torun değilmi işiniz ne dedim şakayla karışık :))) tipime göre bişe bulmak uzun sürdü ay bununla rahat emziremem bunla rahat oturamam amaaaan herşey sıpaya göre :86:

selam kizlar herkese gecmis olsun aman dikkat edelim bir hastalik bulastimi bize bizden daha iyi bakan kimse yok. birde aksam kaltim gece gögüslerim tas gibi olmustu bir gögsüm catlamis

iyi akşamlar kızlar yaa bişi sorcam benım kız doymuyodu memeden her emzırme sonrası bıraz mama takvıyesı yapıyoduk ancak doyuyordu
bugun ılk kez bı gogsumu 7-8 dk emdı otekını de bırkac dakıka ve sonra gaz cıkarayım dıye cevırdım memeyı bırakınca baktım kı uyumus yerıne koydum masallah 1 saat oldu uyuyor doymusmudur yaa ??????? ılk kez oluyor bu

nasıl anlıosun canım doyup doymadığını

kızlar iyi akşamlar,bizimki uyuyorken yazayım dedim,umarım hepiniz iyisinizdir. size birşey sormak istiyorum,sağlık ocağından d vitamini vermişlerdi,bizim doktor vermeyin demiş eşim öyle diyor acaba neden öyle dedi? sizler verdiniz mi?

banada sağlık ocağından verdiler ben veriorum valla çocuk doktoruna götürmedim henüz ama nie verme demiş doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…