2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bızım dr kendısı yazdı 15gunluk olunca vermeye basla 1 yasına kadar hergun vercen dedı belkı 15gunden once verme demısır sen yanlıs anlamıssındr

banada sağlık ocağından verdiler ben veriorum valla çocuk doktoruna götürmedim henüz ama nie verme demiş doktor

ben de bilmiyorum,ihmalkarlıktan mıdır nedir bir türlü arayıp soramadım da sizlere danışayım dedim,eşim yanlış anlamış olabilir mi acaba? bayram sonrası kontrole gidicez o zamana kadar vermesem geç kalmış olmam umarım,gerçi ne gibi bir sakıncası olabilir ki?? saçma geldi bana...

boş çektiğini nasıl anlıosun canım bebek memeyi bıraktıktan sonra memeni sıkıp bakıomusun

süt geliomu die

boş çektiğini nasıl anlıosun canım bebek memeyi bıraktıktan sonra memeni sıkıp bakıomusun

süt geliomu die

ilk bu hareketi yaptıktan sonra yani memeyı emerken bırden agzından atıp aglayınca baktık gelmıyodu bırde zaten felaket acımaya baslıyor zonkluyor resmen

kızlar maalesef bebiş uyandı daha yeni girmişken ((( hepinize sevgilerimi gönderiyorum bebişlerinizi de öpüyorummm görşmek dileğiyle...

bence kesınlıkle yanlıs anlamıstır 2haftalık olmadan once verılmeyecek demıstır cunku onemlı nete arattr ıstersen bebeklerde d vıtamını eksıklıgı dıye vermemenın zararları cıkar

ilk bu hareketi yaptıktan sonra yani memeyı emerken bırden agzından atıp aglayınca baktık gelmıyodu bırde zaten felaket acımaya baslıyor zonkluyor resmen

şimdi başlarda benimde böleydii süt azdı aynen öle çok acıodu ağlaya ağlaya emziriodum ama dayandım zorla ağzına sokuodum memeyi şimdi üstüm başım süt içinde kalıo ki nazar değmesin günde 6 kez falan kakasını yapıo yani her bezi dolu ben bide kolik die hep emzirdim ağladıkça sen günde kaç kez emziriosun canımm şimdi böle soruorum ama neden biliomusn bebeklere mama verilmesin die çünkü her doktor dioki çok nadiren anne sütü yetmezmiş onun dışında her annenin sütü bebeğini muhakkak doyururmuş

anladım canım benım de uzuldugum konu mama konusu ısterımkı sadece benım sutumle doysun baska hıcbıseye gerek kalmasın ınsallah da oyle olur bebegım 3.gunde sarılık oldu hastanede yattı fototerapıye gırdı 2 gun 2 gece hastanede yattı bıberonla besledıler sut sagdım hastanenın makınasından zaten dogumda vucudum oyle bı kasılmıs kı ılk gunler tas gıbıydı goguslerım cocuk ememedı ayrılık da gırınce araya sogukluk oldu bıberonla tanıstı yavrum sılıkon uclarla denedık emzırmeyı ac kaldı yıne hasta olmasın dıye dr ıznıyle mamaya basladık
ınsallah sadece benı emer tek dılegım bu ama doymaz kılo kaybederse yapcak bısey yok mecbur verıcem mamayı artık:18:

anladım canımmm geçmiş olsun demekki ilk baştaki biberondan kaynaklı bu sen yine sürekli emzirmeye çalış elbet sütünle doycak bak bugün doyup uyumuş 10 dk emzirsen zaten doyuyo emin ol ağladıkça emzir biraz hazımsızlık çeker ama sütün çoğalması için sürekli emzirmek lazım ilerde inşallah bu çocuk çok emio sürekli emio obur oldu die şikayet edersin :)ama sen doymuo die mama takviye verdikçe sütünü daha az emer allah korusun kendini hep emzirmeye motive et doktorlar hep süt yetmezse mamayla takviye edin dio çünkü onların kolayına gelio kendini neye şartlarsan öle oluo ben buna şu bebek bakımındaki her konuda şahit oldum inşallah her bebek annesiyle doysun benimde tek dileğim bu :)

ayy kafamam o kaadar yer etmıs kı cocuk emdı uyudu kan sekerimi dustu dıye dusunuyorum
ınsallah daha da artar sutum bebıs de emer doyar kurrban olurum ben ona acısını da cekıcez artık nabalım

slm arkadaşım ben cevapamak isterim sorunu ben 2009 ekim annesiyim bizim özel dr umuzda verme demişti sağlık ocağı 15.gün başla demişti ben başlamıştım dr lar genelde 1aylık falan başlatıyo

bizim doktorumuz da verme dedi biz 10. günden beri multi tabs kullanıyoruz içinde d vitamini de var

bayramınız mubarek olsun hanımlar:)

sınırlerım cok bozuk etrafımdakı ınsanlardan sütüm kesılmesın dıye aglamamaya calısıyorum ama elımde değil sabır sabır sabır diliyorum ....allah herseyın hayırlısını versın

benım kızda saat 10 dn beı uyanık bılerek uyndrdım kı gece uyndrmasın dıye bırazdan uykuya dalacak işallah

ya canım emin misin bu konuda?

ben biraz araştırdım da, kanama bittiği zaman lohusalık biter diyordu, yani 40 günü beklemeye gerek yok diyordu?

sen bunu nereden öğrenmiştin?

bu gece biz de feci nöbetteyiz

uzun süredir 2de uyuyodu, saat 3ü geçti hala ayaktayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…