nasıl anlıosun canım doyup doymadığını
kızlar iyi akşamlar,bizimki uyuyorken yazayım dedim,umarım hepiniz iyisinizdir. size birşey sormak istiyorum,sağlık ocağından d vitamini vermişlerdi,bizim doktor vermeyin demiş eşim öyle diyor acaba neden öyle dedi? sizler verdiniz mi?
banada sağlık ocağından verdiler ben veriorum valla çocuk doktoruna götürmedim henüz ama nie verme demiş doktor
memeyı cekıyo sut bıtıp bos cekmeye baslayınca sınırlenıp aglıyodu ve ımkanı yok uyumuyodu aranıyodu aglayaaglaya mamayı verıyoduk ıcıp bıtırıp uyuyodu sımdı ılk kez sadece memeyı emdıkten sonra uyudu
boş çektiğini nasıl anlıosun canım bebek memeyi bıraktıktan sonra memeni sıkıp bakıomusun
süt geliomu die
bence kesınlıkle yanlıs anlamıstır 2haftalık olmadan once verılmeyecek demıstır cunku onemlı nete arattr ıstersen bebeklerde d vıtamını eksıklıgı dıye vermemenın zararları cıkarben de bilmiyorum,ihmalkarlıktan mıdır nedir bir türlü arayıp soramadım da sizlere danışayım dedim,eşim yanlış anlamış olabilir mi acaba? bayram sonrası kontrole gidicez o zamana kadar vermesem geç kalmış olmam umarım,gerçi ne gibi bir sakıncası olabilir ki?? saçma geldi bana...
ilk bu hareketi yaptıktan sonra yani memeyı emerken bırden agzından atıp aglayınca baktık gelmıyodu bırde zaten felaket acımaya baslıyor zonkluyor resmen
şimdi başlarda benimde böleydii süt azdı aynen öle çok acıodu ağlaya ağlaya emziriodum ama dayandım zorla ağzına sokuodum memeyi şimdi üstüm başım süt içinde kalıo ki nazar değmesin günde 6 kez falan kakasını yapıo yani her bezi dolu ben bide kolik die hep emzirdim ağladıkça sen günde kaç kez emziriosun canımm şimdi böle soruorum ama neden biliomusn bebeklere mama verilmesin die çünkü her doktor dioki çok nadiren anne sütü yetmezmiş onun dışında her annenin sütü bebeğini muhakkak doyururmuş
anladım canım benım de uzuldugum konu mama konusu ısterımkı sadece benım sutumle doysun baska hıcbıseye gerek kalmasın ınsallah da oyle olur bebegım 3.gunde sarılık oldu hastanede yattı fototerapıye gırdı 2 gun 2 gece hastanede yattı bıberonla besledıler sut sagdım hastanenın makınasından zaten dogumda vucudum oyle bı kasılmıs kı ılk gunler tas gıbıydı goguslerım cocuk ememedı ayrılık da gırınce araya sogukluk oldu bıberonla tanıstı yavrum sılıkon uclarla denedık emzırmeyı ac kaldı yıne hasta olmasın dıye dr ıznıyle mamaya basladık
ınsallah sadece benı emer tek dılegım bu ama doymaz kılo kaybederse yapcak bısey yok mecbur verıcem mamayı artık:18:
anladım canımmm geçmiş olsun demekki ilk baştaki biberondan kaynaklı bu sen yine sürekli emzirmeye çalış elbet sütünle doycak bak bugün doyup uyumuş 10 dk emzirsen zaten doyuyo emin ol ağladıkça emzir biraz hazımsızlık çeker ama sütün çoğalması için sürekli emzirmek lazım ilerde inşallah bu çocuk çok emio sürekli emio obur oldu die şikayet edersin :)ama sen doymuo die mama takviye verdikçe sütünü daha az emer allah korusun kendini hep emzirmeye motive et doktorlar hep süt yetmezse mamayla takviye edin dio çünkü onların kolayına gelio kendini neye şartlarsan öle oluo ben buna şu bebek bakımındaki her konuda şahit oldum inşallah her bebek annesiyle doysun benimde tek dileğim bu :)
kızlar iyi akşamlar,bizimki uyuyorken yazayım dedim,umarım hepiniz iyisinizdir. size birşey sormak istiyorum,sağlık ocağından d vitamini vermişlerdi,bizim doktor vermeyin demiş eşim öyle diyor acaba neden öyle dedi? sizler verdiniz mi?
kızlar aklınızda bulunsun kanamanız bitsede 40nız çıkmadan lohusalığınız bitmeden hala cünüp sayılıyorsunuz yani eşinizle birlikte olamıyorsunuz namaz kılamıyorsunuz saç kestirmekte uygun değil derler yani zaten biliyorsunuz belkide söyleyeyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?