2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu arada dün kizimin kirki cikti degisen ne oldu derseniz hic bir sey ama simdi daha gülüyor ben konusunca beni dinlyior oda kendince agu diyor ölürüm ben ona ya annelik nasil bir duygudurki karsiliksiz sevgi almadan verebiliyorsun o rahat olsun diye uyku bazen gözüme girmyior simdi hayatimin bir numarasi herseydden önce kizim gelyior allah nasil bir duygu vermis dünyaya gelir gelmez herseyimiz onlarin olsun istiyoruz annelik ne kadar güzel bir duygu isteyen herkese nasip etsin allah

dün bayram ziyaretindeydik,oğluşum bir ewde başladı yaygaraya,zor susturduk,hiç yapmadığını yaptı..bugünde öyle memedeyken ortada hiç sebep yokken birden başlıyo yaygaraya..susturamıyoruz,nazar mı deydi nedir,üüfffffff

bende medela derim,canını yakmıyo,çekiş gücünüde kendi acıya dayanma gücüne göre ayarlayabiliyosun,tavsiye ederim

Selam kızlar.. Bayram devam ediyor kimsenin olmaması doğal :) biz 4 gündür dışarılardayız bayram bize yaradı..

Ben pompa chicconun manuelini almıştım oda güzel ama ben çalışmadığım için ihtiyacımı karşılıyordu.Ama çalışanlara medala derim bende en iyisi buymuş kullananlar çok memnun.Görümcemdede varmış medela oğlu emmeyince almış ama bu defa sütü gitmiş hiç kullanmadan duruyormuş dün öğrendim bugün bana getirdi daha kullanmadım.

selam kizlar yurt disinda bayram havasi yok sadece annem ve kaynanamlara gittik o kadar bitti. burda bizim bayramlasma türkide bayramin tadi cikyior burda hic sormayin gitsin

ii akşamlar kızım saat 4ten beri uyanık ve sebebsiz ağlıyo mıymıymıy bugün hastaneye götürdüm nazar değdi kuzuma

kaynanam tutturdu dünden beri ateşi var bunun die
bugünde vucudunda kırmızı lekeler farkettim götürdük kan aldılar canını yaktışlar kuzumun tertemiz çıktı kanı hafif gribal dedi kırmızı lekelerde döküyomuş falan ateşide gayet iyimiş

7gündür burdayız 3gün annemde kaldım yarın son gün son gecemi annemde geçirmek istedim kaynanamı dert aldı kocama diyoki yarın gidin ama kalmayaın nie dedim kalmayın şu saatte git gel falan manyakmı ne sen çocuğu özlüyon die ben anneme gidemicemmi oldu canım aay pazar olsada evime gitsem uykusuzluğa razıyım kızımla başbaşa kalmak istiyorum be öfff
kaynım ptesi salı bolu düzce çalışıyo onla gelirmiş gidermiş amaaaan bu sevgiyi fazla abartıyo sanırsam bu kadın

selam hanımlar bayramda bittibenım kız artık benı delı edıyo yawısırasım gelıyo hergunumuz bırbırınden farklı su 40 lar cıksada bı otursa huyu 2gun boyunca hm gunduz hm gece uyumadı sadece gece 4den 12 e kadar uyuyodu arada emerek tabı sebebsız yere bgnde gunduz uyudu cok sukur suanda uyanık karnı tok bakalım nezamn yatıck cok zor uykuya dalıyo sızınde ölemi kuzular

off bu saatde karnım acıktı ya 68 kıloya duşmuş kaldı 8 kılo fazlam bı 3 kılo daha gitse ancak kıyafetlerıme grıcem hıc bısey olmuyo ya kızlar 60 kıloyken hepsı buyuk olurdu offffff

nazar oluo kızlar bayramda millet dik dik bakıo bebişlerimize bizim eşimin amcaları hacı hep okuttum onlara
hatta biri kadın nazarı değmiş dedi.

kendinde oku bol bol dedi.

nazar oluo kızlar bayramda millet dik dik bakıo bebişlerimize bizim eşimin amcaları hacı hep okuttum onlara
hatta biri kadın nazarı değmiş dedi.

kendinde oku bol bol dedi.

belli canım ewet hep nazar oluyorlar bol bol okuyom hep allah yawrularımızı korusun nazardan kem gözlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…