2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bir sorum daha var pırasa gaz yaparmı kızlar ya?

bılmıyorum kı canım ya. doktor bana gazlı yemeklerde karbonat yada kımyon eklememı onerdı. yanı baklıyatta kımyon. sebzede karbonat. hepsınden vıtamın alman lazım gaz yuzunden yememezlık yapma dedı.

kızlar selamlar, uzun süredir girmiyordum değişmiş sayfa... bizim kızın gaz sorunu çok oluyor bazen uzun süre ağlıyor ve uyumuyor (( insan ne yapacağını şaşırıyor cidden, zinco kullanıyoruz dün nurse harvey's aldık bir de.... kullananlar var mı??? bazen o kadar çok ağlıyor ki ne yapsak kar etmiyor, güya kucağa alıştırmayacaktık ama almazsak çatlayacak gibi ağlıyor (( bazen kucakta da susmuyor, amma zormuş bu gaz işleri yahuuuu

selammm kızlarrr nasılsınızzz biz iiyiz sanırım arada koliğimiz oluo ama idare edioruz kırktan sonra bizdehiç bişe değişmedi yalnız ağzından salya akmaya başladı elleriyle saçımı çekio bayada kuvvetle heryerimi tırmalıo ama yemesi uykusu düzenli maaşallah salı günü kontrole götürcez bende kendi doktoruma gitcem burun tıkanıklığımız çok var gece uykusunda raatsız edio kızımı bakalım doktor ne dicek sizler nasılsınız:)

bılmıyorum kı canım ya. doktor bana gazlı yemeklerde karbonat yada kımyon eklememı onerdı. yanı baklıyatta kımyon. sebzede karbonat. hepsınden vıtamın alman lazım gaz yuzunden yememezlık yapma dedı.

kimyonu duymuştum ama korkar oldum valla ...teşekkürler cnm

kızlar ben herşeyi kestim d vitaminidir uyku çayıdır 40 da çıkmak üzere kızım maşallah çok uslandı. en iyisi sadece anne sütü.

geçmiş olsun canımmm bizde aynı şeyden sorunluyduk zinco geçridi fakat saati saatine düzenli kullanmak şart bide sakın ağlıo die emzirme aman aman daha fena oluo ben şahsen kucağıma alıp onla birlikte zıplıorum ve sürekli şarkı sölüorum o şekilde susuo bide yeme saatlerini ii ayarlamak lazım

gaz sorunu bizde de var cnm denemediğimiz yöntem kalmadı..nurse harvey kullandım çocuk daha beter oldu bize yaramadı bıraktım bende..inş. size yarar..kucağa almamazlık etme bence..onlar bize muhtaç kendini güvende hissetmesi gerekir..çok huysuz olunca kucağımda bile uyutuyorum ben..

kızlar bu arada ben çok kilo verdimm bayada yiyorum ama hamile kaldığım kilonun 3 kilo altına düştüm sizler ne durumdasınızz acaba emzirmekten bu kadar kilo verdim ben

evet bazen emmek mi istiyor diye deniyorum, çıldırıyor resmen kavga ediyor meme ile... uyuduğu için saati saatine kullanamadım hiç, yani uykudan uyandırmaya korktuğum içn, bir dağılırsa uykusu bazen 6 saat uyumuyor araba ile turladık bir kaç kere susup uyusun diye...

evet prof. sabiha paktuna keskin'i izledim geçenlerde o da aynısını söyledi, güven ihtiacından ağlarlar ve 0-3 yaş arasında ağlatmamak gerekiyor dedi... ne bileyim mesela ayakta da salladık birkaç defa, güya hiç denemeyecektim, belki sakinleşir diye insan çaresiz kalınca deniyor, bazen o bile işe yaramıyor.. bugün saç kurutma makinasını denedim, sesini amniyotik sıvıya benzetiyorlarmış, işe yaradı bakalım sustu ve uyudu meleğim...

6 saatte bişeymi bizimki 10 saat uyumadığı oldu birkaç kez valla yapmıcam dediğim şeyleri bende yaptım yeterki ağlamasın diye..bazen ayakta sallayarak uyutuyorum..saç kurutmayı denedim ama sevmedi bizimki arabayı seviyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…