amin cnm.belli canım ewet hep nazar oluyorlarbol bol okuyom hep allah yawrularımızı korusun nazardan kem gözlerden
ecrin dönence işe yarıyomu bnde alıyım :)gece cayın bide faydasını grdunmu?
Günaydın kızlarrvalla bize bayram olmadı.. hiç evden dışarı cıkmadım 40mız çıkmadı diye. annemlere gelen akrabalarım sağolsunlar bana da geldiler benide ziyaret ettiler de canım sıkılmadı bari. oğluşumun yaramazlığı biraz geçti gibi artık çok ağlamıyor (maşallahhhhhhhhhhhh) sanırım artık düzene giricek. 40mızda perşembe gunu cıkıyor mevlütü büyük ihtimal perşembe okutucam. birde hatim indirilcek oğluma sözde bugun kurstan kızlar gelecekti işleri cıkmış az kişiyle de bir günde bitmezmiş hafta icine kaydırdık hayırlısı bakalım. bende durumlar böyle. kendinize dikkat edin bebişlerinizi öpüyorumm
bizde cumartesı 40 cıkarcaz pazarda mevlut yapcazda su 40 banyosunu nasıl yaptırdınız herkes farklı bıse söyluyo ya kızlar :)yardım edın bna
ecrin o dönenceden bnde alıyım hıc olmazsa yarım saat durur :)
dönence bize de yarar mı acaba?? yarım saat dursa en azından yemek yiyebilirim o uyanıkken, yoksa herşey için uyumasını beklemek zorundayım :)
biz de arefe gününden beri ya misafirlikteyiz ya bize geliyolar misafirliğe. insan göre göre manyak olcak yavrum :) dün 19 kişi vardı bizde aynı anda, yerlerde oturdular artık. sülale biraz geniş de..
bu akşam da misafirler var, biz tam gaz devam ediyoruz bayram yapmaya vıyy
bu arada benim kız da yabancıları acayip seviyor, insanların arasında çok uslu, kimin kucağına gitse sakin sakin duruyor. herkes bi kere kucağına aldı zati.
allah korusun yavrularımızı inşallah
ben burdaım cnm :9kızlar merhaba kimse yok topikte havalar güzel diye herkes geziyor herhalde ben dışarı çıkartmıyorum daha babamızda biraz titiz. korkuyoruz hasta olur diye burda da kimse yok konuşacak...
merhaba herkese...kızlar serum fizyolojikler tek kullanımlıkmı yoksa bitene kadar kullanabilirmiyiz..doktorumuza sormayı unutmuşum da..
bu arada bayramda bizde pek gezemedik,oğlum dizanteri olmuştu.pazartesi tekrar kontrole gidicez inş. atmıştır tüm mikropları yavrum..arefe gününden beri çok kötü yavrum çok ağrısı var saatlerce uyuyamıyor huyu değişti umarım düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?