2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Günaydın kızlarr valla bize bayram olmadı.. hiç evden dışarı cıkmadım 40mız çıkmadı diye. annemlere gelen akrabalarım sağolsunlar bana da geldiler benide ziyaret ettiler de canım sıkılmadı bari. oğluşumun yaramazlığı biraz geçti gibi artık çok ağlamıyor (maşallahhhhhhhhhhhh) sanırım artık düzene giricek. 40mızda perşembe gunu cıkıyor mevlütü büyük ihtimal perşembe okutucam. birde hatim indirilcek oğluma sözde bugun kurstan kızlar gelecekti işleri cıkmış az kişiyle de bir günde bitmezmiş hafta icine kaydırdık hayırlısı bakalım. bende durumlar böyle. kendinize dikkat edin bebişlerinizi öpüyorumm

günaydin kizlar fatma bende 60 kiloyla hamile kaldim su an 67 yim 15 kilo almistim hastaneden ciktigimdan beri 67 yim hic kilo vermedim. cok yiyorum emdiriyorum diyede cok acikyiorum. ssenin dedigin gibi 3 yada 4 kilo versem kiyafetlerime olucam dolop bana bakyior ben de dolaba
bizimde kirkimiz cikti kizim simdi gülücük saciyor tabi yabancilara kaslarini bir catiyor ask olsun hicde gülmüyor tüm bebislerimize

günaydın tatlım ve kızlar..
,bende ne zamandır giremiyorum...
darkçım hatimi 40 çıkmadan bebğin duyacağı şekilde indirmek lazımmış ben internetten indirmiştim ...onu dinletiyorum ...
bayramda bende sadece iki yere gittim bize gelenler oldu...
ilk defa bebekle gittik biryerlere..annem ve babam memleketten geldiler...falan filan işte bende öpüyorum herkesi...

benım kızım baska kımsede durmuyo hıssedıyo sankııı sadece bendee nefesımızı eraber alıyoruzzz gulucuk sacmaya basladık bıdeee cok tatlıı yafff

bizde cumartesı 40 cıkarcaz pazarda mevlut yapcazda su 40 banyosunu nasıl yaptırdınız herkes farklı bıse söyluyo ya kızlar :)yardım edın bna

ecrin o dönenceden bnde alıyım hıc olmazsa yarım saat durur :)

dönence bize de yarar mı acaba?? yarım saat dursa en azından yemek yiyebilirim o uyanıkken, yoksa herşey için uyumasını beklemek zorundayım :)

biz de arefe gününden beri ya misafirlikteyiz ya bize geliyolar misafirliğe. insan göre göre manyak olcak yavrum :) dün 19 kişi vardı bizde aynı anda, yerlerde oturdular artık. sülale biraz geniş de..

bu akşam da misafirler var, biz tam gaz devam ediyoruz bayram yapmaya vıyy

bu arada benim kız da yabancıları acayip seviyor, insanların arasında çok uslu, kimin kucağına gitse sakin sakin duruyor. herkes bi kere kucağına aldı zati.

allah korusun yavrularımızı inşallah

kızlar merhaba kimse yok topikte havalar güzel diye herkes geziyor herhalde ben dışarı çıkartmıyorum daha babamızda biraz titiz. korkuyoruz hasta olur diye burda da kimse yok konuşacak...

al cnm şimdi nerdeyse bi saat olcek bakınıo ellerini uzatıo. biz ilgilenio die pillisini aldık. bide oyuncakları peluş. diğeri kurmalıydı müzik bitince ağlıodu kalkıp tekrar kurunca duruodu. burası kazıkçımış onu anladım kurmalıya 25 vermiştik artı oyıncaklar pilastik. şimdi hem pilli hem oyuncaklar peluş 25 e aldık :) pilliler 30 dan başlıo oda en dandiği. ben al derim

al canım ya benim gibi önce ucuzunu al sen kurmalı ucuzunu bulursun hatta pilli bile buralar pahalı bende yabancılara gitmesini istemiom benimkide ağlamıo yabancıda hele ilk gördüğüne dik dik bakıo daha aklı ermio bence bişeyleri anlamaya başlayınca bizimkilerde ağlar. ben istemiom öle herkesin kucana gitsin. herkeste almak istio zate. istemeden al die vermiom ben.

kızlar merhaba kimse yok topikte havalar güzel diye herkes geziyor herhalde ben dışarı çıkartmıyorum daha babamızda biraz titiz. korkuyoruz hasta olur diye burda da kimse yok konuşacak...
ben burdaım cnm :9

bu foruma ne olmuş ya şekil değiştirmiş girmeyeli ee kızlarr nasılsınız bakalım bu arada geçmiş bayramınız da kutlu olsun bayramda evde oturmadık bi oraya bi buraya adapazarına falan derken anca oturduk :) bebişler iyidir inş. sanırım büyüdükçe düzene giriyorlar bizim bugün 48. günümüz her geçen gün daha iyiye gidiyor maşallah aman agucuk aman gülücük derken vakit geçiyor ama pikecim sendeki sorun bende de var uyanıkken yalnız kalmak istemiyor hiç kanguru falan aldım belki durur diye yok o da çözüm olmadı

bi de pompa soran vardıı ben medelanın eektriklisini aldım süper resmen sağ kolum sağıp atıyorum dolaba işlerimi yapmak için çarşıya çıkınca anneme bırakıyorum kafam rahat oluyor
bi de süt bazen çok oluyor boşaltıyorum göğsümü sütüm artıyor tavsiye ederim herkesee

kızlar nasılsınız? ben yorgun yıne. benım oglan hıc durmuyo. sımdı uyuyo nasıl olduysa. dun butun gun agladı hemde gece yarısına kadar. napıcagımı sasırdım

merhaba herkese...kızlar serum fizyolojikler tek kullanımlıkmı yoksa bitene kadar kullanabilirmiyiz..doktorumuza sormayı unutmuşum da..
bu arada bayramda bizde pek gezemedik,oğlum dizanteri olmuştu.pazartesi tekrar kontrole gidicez inş. atmıştır tüm mikropları yavrum..arefe gününden beri çok kötü yavrum çok ağrısı var saatlerce uyuyamıyor huyu değişti umarım düzelir

inş duzelır canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…