2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hoşbulduk canım çok sukur ıyıyım ama cok uykusuzum
oğlusum napsın çok yaramaz gecelerı hep ayaktayız kolik var bızde sen nasılsın kızın nasıl

benimkinde kolik var mı bilemiyorum ama gaz problemimizin büyük olduğu kesin çok zor anlarımız oluyor ama genel sağlık durumu iyi çok şükür canım...

ahh ahh çok zor işte, ağlamasın diye ne yapacağımızı şaşıyoruz aynen... umarım bu süreç geçici bir süreçtir, uyanınca çok az bir zamanı kendi kendine geçiriyor sonra başlıyor mızlayıp ağlamaya, "kucağa alıştırmayın vs." hepsi yalan oldu valla....

pperisi bu arada biz physiologica giffer kullanıyoruz, açınca 24 saatte bitmesi gerekiyor flakonların ve buzdolabında tutuyoruz, bizim de burun tıkanıklığımız çok oluyor birkaç gündür...

pperisi bu arada biz physiologica giffer kullanıyoruz, açınca 24 saatte bitmesi gerekiyor flakonların ve buzdolabında tutuyoruz, bizim de burun tıkanıklığımız çok oluyor birkaç gündür...

tmm cnm teşekkürler..ben çıkıyorum şimdilik..gazsız uykulu bi gece diliyorum bebişlere..

kızlar allah yardımcınız olsun, bebek ağlayınca insan kendini şaşırıyor.

bizimki sadece mızmızlanmak için ağlıyor, o zaman da istediğini yapınca susuyor. ya kucak ya meme zaten, başka isteği yok :)

ama geçen altını açarken birden feci ağlamaya başladı, eşimi çağırdım hemen "buna bişey oldu" dedim, totosuna bakıyom yok bişi, bi yeri acıyo belli ama neresi diye bakınırken çocuk katılmaktan kıpkırmızı oldu, sonra suratına bakınca anladım ki yüzünü tırmalamış, bir yerini kanatmış ufacık ama canı çok yanmış kuzunun ki yırttı ortalığı.

o ağlarken çok fena oluyor insan..

inşallah yavrularımızın sıkıntıları olmasın hiç, kolikleri de geçsin hemen

senin kız pek fazla ağlamıo galiba. benimki yıkıo ortalığı bayramda emniyet müdürüne gittik yıktı kadın korktu. bide annem 3. yü düşünün die sıkıştırıodu kadını adam aman dio yok :)

bide bi ark herkesin yanında altını değiştirmeyin dio utanırmış edep duygusu bu zamandan gelişirmişmi ne dedi bişiler anlattı ama ben zate sanki büyükmüş gibi hep yanlız değiştiriom altını herkesin yanında açmıom. ama ark babası bile görmeisn dio. duydunuzmu böyle bişey

yok benimki çok ağlamıyo, gaz sancısı olduğunda da bi susuyo bi ağlıyo öyle ortalığı yıkar gibi ağlamıyor. ama işte bi aşı olduğunda katıldı, bi de yüzünü tırmaladığında.

hele ki birileri varsa hiç ağlamıyo :) seninki bebekliğini göstermiş işte. benim çocuğu gören, aaa ne kolaymış bebek bakmak diyo :)

misafirler gelecek yine, gideyim bulaşıklarımı yıkayayaım pof

kızlar slm herkese.yaw konular silinmiş.süt pompası tavsiyede bulunmuştunuz.medela ve ameda.medelanın hangisini aldınız,fiyatı neydi acaba bi kaç çeşidi var da bilemedim?

kızlar slm herkese.yaw konular silinmiş.süt pompası tavsiyede bulunmuştunuz.medela ve ameda.medelanın hangisini aldınız,fiyatı neydi acaba bi kaç çeşidi var da bilemedim?

canım ben medela aldım
emzirme haftasından dolayı 100 liraya düşmüştü ...memnunum fena değil...

benimkide öyle aslında ara sıra krizi gelio çocuğun. normalde musafir görünce hiç ağlamıo çok uslu ne güzel falan diolar banada. bende yok öyle değil falan diom nazar olmasın diye. uslu deyip durdum bi ara yarım saatte bir uyanmaya başladı sona durup duruken ağlamalar falan. eşimin amcası hacı ona okuttuk bayramda nerden anladıysa kadın nazarı değmiş dio maşallah diyim çok huysuz değil kuzum.

ben hıc böle bişey duymadım canım ya

kızlar bu arada ben çok kilo verdimm bayada yiyorum ama hamile kaldığım kilonun 3 kilo altına düştüm sizler ne durumdasınızz acaba emzirmekten bu kadar kilo verdim ben

bnde kılo verıyom ama bakalım 8 kılom var fazladan :)

kızlar ben herşeyi kestim d vitaminidir uyku çayıdır 40 da çıkmak üzere kızım maşallah çok uslandı. en iyisi sadece anne sütü.

d vitaminineden kestın canım doktora sordunmu cunku önemlı d vitamını kış cocugu bıde gunesde görmuyo bnde sadece anne sutu verıyom rezenede vermıyom artık ...

kızlar bısey sormuştum 40 cıkarma banyosu nasıl yaptınız nasıl yapıcaksınız?lütfen cvb verın ya

benım kız uyandıgında en az 6 saat uyanık kalıyo şu 3 gundur huyu hep değişiyo benımkının nezamn duzelıcek cok merak edıyom ya

kADINLARIN NAZARI DAHA FENA ONDAN DEMEKKI ERKEKLER KADIN GIBI BAKMIYO

2 den berı uyanık dı cok sukur uyudu bulaşıklar benı beklıyo hepınıze kolay gelsın kızlar

kızlar bısey sormuştum 40 cıkarma banyosu nasıl yaptınız nasıl yapıcaksınız?lütfen cvb verın ya

canım benim bildiğim anne gusül alıyor bebeğede banyo yaptırılıyor..bebek ve annenin tüm kıyafetleri yıkanıyor çarşaflar dahil...başka bilmiyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…