2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim oğluşum ağlamaya yakın alt duduşunu büküveriyo,yabancı birine gittiğindede yapıyo bunu,çokta içliyiz,ağlamamız bittikten sonra emerken falan bayağa iç çekeriz acaba biz mi çok duygusalız yoksa sizinkilerde de var mı böyle bi durum..

eğer benımkı cok aglarsa emerken iç çekiyo okadr canım senınkı bıraz fazla duygusal annesı oyy dudakda büzmeside insanın içine dokunur ya

kızlar süt içiyomusunuz ben içiyom hıcde gaz yapmıyo bılgınız olsun ama kaynatıp şeker atıyom gaz olmasın dıye annem öle demısdı netde okudum seker atınca gaz olmuyomus...

herkes farklı bişey diyo bnde sızler sorıyım bakıyım neler yapmıssınız haftaya bızımde 40 mız cıkıyoda

cnm ben normal yıkadık kızımı aynı yıkadığımız gibi
ama suyuna 40 taş
gül yaprağı tesbih yüzük attı annem
sonra bebeği yıkadı kalan suykada ben yıkandım cnm
sonra o sudanda biraz her odaya suyundan serpti

güzelmiş bn bunu not alıyım çok saol

bişe değil tatlım :)) 40 taşı annem memleketten getirdi banada

tesbihi imanlı olsun diye
gül yaprağını alerjisi olmasın diye
koyuluyomuş
bide ben snradan duydum arpa koyuluyomuş suyun içine
arpa buğdaydan sra ekilir ama ondan önce büyür ya
bebekte birden büyüsün yetişsin diye atılırmış
ama ben bulamadm :))
he birde o 40 taşı babam caminin bahçesine gömmüş

arpayı nerden bulcaz bnde arastırıyım çok saol işime yarıcak su 40 tası bnde bulursam mükemmel olucak

bişe değil canım
valla arpayı annnem memleketten gelemden duysaydık getirirdi bana ama izmirde bulamayız dedik
gerçi eşim ihmalkar olmasa bulurduda neyse dedik artık

kızlar siz 40 çıkınca durulcaklarmı sanıyosunuz? asıl o zaman coşucaklar...gaz sancıları, bağırsak hareketleri, daha fazla uyanık kalma....yani artık annesiniz bundan sonra kolay kolay rahat yok...herşey onlarla birlikte büyüyor...

annemde öle dıyo gunduz hep uyanık kalabılr dıyo ay btn işler durur artık o uyudugunda bnde yatarım gaz sancısı aman o olmasın ya cok cekıyo kuzular 3 aydandan sonra bıtıyomus ama yazık bızde bıtıyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…