2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aperpil size işitme yapıldı mı fatihte..?

yok cnm benimkide bir ayı dolunca yapılcak. Biz yenice D vit. basladık.
Sen dert etme bence, cihazdandır hassasiyettendir bir dahakine düzgün cıkacaktır. Olumlu düşün kendini üzme. Bak herkeste aynı sorun cıkmıs belki o kulak daha hassastır

Son düzenleme:
inşallah aperpil dediğin gibidir...çok şükür buna da tabi...hemoroit makat çıkışında oluyor bende doğumdan sonra tanıştım kendisiyle..normal doğumdan sonra oluyor genellikle canım...fitille geçti hemen benim ki şükür...

canım benim doğumdan hemen sonra başladı..protolog diye bir fitil aldım 3 günde geçti çok şükür....artık doğumda ne kadar ıkındıysam:)))

benim önceden vardı ama bu kadar rahatsız etmemişti hiç.. o fitil emzirirken kullanılabiliyormu canım ya?

yok canım vardı ama hiç rahatsız etmedi beni hamilelikte..doğumdan sonra büyüdü ilginçtir..boşver hiç bilme acısını :)

inşallah iyi çıkar canım ya
offf doğurmakla bitmiyor değil mi
aynı benim oğlannnnn

pperisi tatlım ben doğumdan sonra kullandım 1 hafta...herhangi bişey demiyordu valla emzirmeyle ilgili..zaten canım çok yanıyordu deseydi napardım bilmiyorum...benim hiç yoktu..belki de ondan fitille çabuk geçti bilmiyorum ama dene bence...

benım fındıkım hep emmek ıstıyoo saat bası emıyo kızlarr sızınkıler ne kadar aralıkla emıyoo bıtakmıyoo sut olsun mememdee

mervam biz de öle...uyanıkken hep emmek istiyor ve meme de uyumak istiyor...bende artık emzik veriyorum...

tmm cnm bende deniyim bi iyi gelir inş..

slm kızlar nasılsınız?bana yeni grefik yapacak bir gönüllü aramaktayım.ben bu konuda beceriksizimde.

kızlar bu arada hemoroid problemim başladı bu sorunu yaşayan varmı varsa ilaç felan kullanılabiliyormu?

ben yaşadım canım, zaten vardı dogumdan sonra arttı.. ilac verdi dr yeni yeni kendime geliyorum.. kac gün aglayarak cıktım wc'den (
eger cok ileri boyutta deilse legene dayanabilecegin sıcaklıkta su koy icinede azıcık bebeyagı koy 15-20 dk otur..
o iyi gelcektir, bi de kabız kalmamaya dikkat et..
ama ileri boyuttaysa dr'a git derim, bana fitil,merhem, şurup falan verdi..

benim kayınvalide daha küçük dio yüzüstü için dio pofffffff laf anlatamıom ölemi hakket ya

valla hastanede dr'da kesinlikle yüzüstü yatırcaksın kalca cıkıklıgı ve akcigerler icin eniyisi bu falan filan dedi..
yumusak yer olmaması lazım ama yüzüstü yatırırsan..

uzun süre kabızlıktan ve zorlamaktan cıkıyo canım, berbat bişii.. Allah kimseye yaşatmasın valla cok zor..
ne oturabiliyosun ne yatabiliyosun.. gazın bile gelse agrı cekiyosun, bıçak saplanıyo sanki (

bu katılma nerde cıktı ayol eski köye yeni adet :)

evet bencede katılıyorum :)

Son düzenleme:
canım benimde vardı doğumda da çıktı.progtolog fitil tüm kutuyu kullan tavsiyemdir ii geliyooo

kızlar bugun annemle yıkadık kızımı bayıştı resmen suyu sevmez diyedusundum ama masllahı var sevdı ..2 saatde yada 3 saatde bır emzıryom bagzen uyandırmak zorunda kalıyom sızler emzırmek ıcn uyandırıyomusunuz?geneld gunduz uyuyo gece uyumuyo ....

bütün bebekler aynı galiba saat başı ağzı açık meme ne tarafta die kafasını oyana bu yana sallıyo
iliğimi kuruttun kızım iliğimi soraya kalsın diyorum ama emzriyorum açmış gibide cukcuk emiyo valla
doymuyomu yoksa çokmu çabuk acıkıyo anlamıyorum
çok ağlıyo sadece karnını omzuma dayayıp totosuna vurduğumda duruyo çok nadir yatttığı yerde duruyo dün ağlamaktan gözlerim şişti kakasını yapamadı karnı davul gibi oldu neler yaptık yok en son artık ağlaya ağlaya nolur doktora götürelim dedim tam hazırlanıcam zııııııııııııııııırrtttt die bi osurdu aayyy mutluluktan ağladım osurdu die acıcık yapmıştı sadece gaz çıkarıyo dünden beri minicik kaka yapmış bu akşam gene aynı olucak
napmam lazım bişe söleyin çok ağlıyo

genelde mayışırlar benimki soymaya başladığım an ortalığı yıkıyo banyo yaparkende çığırıyo duruyo çığırıyo duruyo giydirirken navrim dönüyo
sora hooop bayılıyo
daha çok yeni olduğundan uyur sürekli sen uyandırmak zorunda kalırsın benim kızda öledi şimdi azcık daha uyu nolur diyorum saat başı kendi istiyo

valla hic bi fikrim yok canım ya, memene azıcık zeytinyagı sürüp emzirsen faydası olurmu acaba? bence sen eniyisi bi dr'a götür annesi..

çok saol telaşlanıyom ya kndısı uyanmadığ zaman kalksın emsın ıstıyom gece uyumuyo genelde bnde uyandırıyom 10 dakka emıyo agzını kapatıyo acmıyo şimdi hergunumuz bırbırınden farklı
40 ı cıkana kadar cok degısır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…