aperpil size işitme yapıldı mı fatihte..?
canım benim doğumdan hemen sonra başladı..protolog diye bir fitil aldım 3 günde geçti çok şükür....artık doğumda ne kadar ıkındıysam:)))
sonradan mı cıktı? Hamilelikte var mıydı? Sonradan hemoroid cıkarmı kızlar? Birde neden cıkar anlamadım? ben gecen bir gün popom cok yandı ama pedden kaynaklandıgını düşündüm pişik kremi sürdüm gecti. Hemoroid nasıl olyor hiç bilmiyorum? Nasıl oluyor acısı?
inşallah iyi çıkar canım yakızlar oğlumunda 2.gun yapıldı işitme testi iki kulağida negatıf cıktı moralım bozuk yarın ılk kontrol var sanırım yıne yapılıcakınsallah ıyı cıkar hepımızın sonucları
bızım kakası sarı geliyor
aynı benim oğlannnnnaynı bizim cocukta banyodan sonra hiiç farketmio uyumuo öle zamanı ne zamansa canı ne zaman isterse
ya kucagımda uyuyor yatırınca mızıklanıyor. Ay cıldırcam iice alıstı mızık mızık uyuyor sesleniom susuyor yalancı emzik veriom 3 dk düşüryor tekrar mızık mızıkkkkkk mızıkammm benimm
alıom kucamda sn sürmüo hopppppp uyuyor :)
ne tavsiye edersiniz ilerleyen günlerde degişrmi simdi cok küçük ya
mervam biz de öle...uyanıkken hep emmek istiyor ve meme de uyumak istiyor...bende artık emzik veriyorum...
pperisi tatlım ben doğumdan sonra kullandım 1 hafta...herhangi bişey demiyordu valla emzirmeyle ilgili..zaten canım çok yanıyordu deseydi napardım bilmiyorum...benim hiç yoktu..belki de ondan fitille çabuk geçti bilmiyorum ama dene bence...
bende verıyom artık ama hanfendı begenmıyo sut gelmıyo ondaan sınırlenıyo
kızlar bu arada hemoroid problemim başladıbu sorunu yaşayan varmı varsa ilaç felan kullanılabiliyormu?
benim kayınvalide daha küçük dio yüzüstü için dio pofffffff laf anlatamıom ölemi hakket ya
sonradan mı cıktı? Hamilelikte var mıydı? Sonradan hemoroid cıkarmı kızlar? Birde neden cıkar anlamadım? ben gecen bir gün popom cok yandı ama pedden kaynaklandıgını düşündüm pişik kremi sürdüm gecti. Hemoroid nasıl olyor hiç bilmiyorum? Nasıl oluyor acısı?
bu katılma nerde cıktı ayol eski köye yeni adet :)
kızlar bugun annemle yıkadık kızımı bayıştı resmen suyu sevmez diyedusundum ama masllahı var sevdı ..2 saatde yada 3 saatde bır emzıryom bagzen uyandırmak zorunda kalıyom sızler emzırmek ıcn uyandırıyomusunuz?geneld gunduz uyuyo gece uyumuyo ....
bütün bebekler aynı galiba saat başı ağzı açık meme ne tarafta die kafasını oyana bu yana sallıyo
iliğimi kuruttun kızım iliğimi soraya kalsın diyorum ama emzriyorum açmış gibide cukcuk emiyo valla
doymuyomu yoksa çokmu çabuk acıkıyo anlamıyorum
çok ağlıyo sadece karnını omzuma dayayıp totosuna vurduğumda duruyo çok nadir yatttığı yerde duruyo dün ağlamaktan gözlerim şişti kakasını yapamadı karnı davul gibi oldu neler yaptık yok en son artık ağlaya ağlaya nolur doktora götürelim dedim tam hazırlanıcam zııııııııııııııııırrtttt die bi osurdu aayyy mutluluktan ağladım osurdu die acıcık yapmıştı sadece gaz çıkarıyo dünden beri minicik kaka yapmış bu akşam gene aynı olucak
napmam lazım bişe söleyin çok ağlıyo
genelde mayışırlar benimki soymaya başladığım an ortalığı yıkıyo banyo yaparkende çığırıyo duruyo çığırıyo duruyo giydirirken navrim dönüyo
sora hooop bayılıyo
daha çok yeni olduğundan uyur sürekli sen uyandırmak zorunda kalırsın benim kızda öledi şimdi azcık daha uyu nolur diyorum saat başı kendi istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?