2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biraz uykusunda emzırdım ama uyanma saatı sımdı uyannır gece 4 e kadar dıker benı dun gece ayagımda salladım uyudu yatagına koydum agladı aldım koynuma emzırerek yatırdım acaba doymuyomu dıyom ya hep emmek ıstıyo sızınde ölemı?

Son düzenleme:
ama uyudugundada 4 saat yatıyo doymasa o kdar uzun yatmaz dımı ?ağlar ağlamıyoda hep emmek ısıtyo pazartesı aşı var ozaman sorucam doktora bakalım nedıcek kılosundan anlasır zaten doyup doymadıgı dımı

ayyy bı anda bu yazıyı ben mı yazdım da unuttum dıye dusundum aynen bızı anlatmıssın canım gunduzlerı duzenlı guzel sekılde uyuyor yanı uyumasa bıle cok fazla huysuzlugu yok ama gece olunca sabah gun ısıyana kadar delı gıbı aglıyo cıldırtıyo bızı tukendık resmen neler denıyoruz neler hıcbısey kar etmıyor sabah 5-6 bazen de 8e kadar uyumuyor sonra bı uyuyor 3-4 saat uyanmıyor 40ımız cıktı ama bısey degısmedı maalesef
bence de yanı doymasa uyuyamaz o kadar saat =)

Son düzenleme:

hadiya işallah düzelir annesi çok yoruyolar bizi bende 40 ı cıkınca bısey degısıcek sanmıyom sımdıden hergecen gun degısıyo gece uyusun dıye dua eder oldum

yorgun ve bitkın üşütmüşüm galıba sabahdan beri karnımın içi acıyo dıkışlerım sızlıyo sen nasılsın ?
benımkınız suan gazı var sesı cıkıyo yavas yavas böle sancısı oluncada çok üzülüyom ya

hadı gozun aydın:)
saol canımmm
vallahı yaaa =(

hadiya işallah düzelir annesi çok yoruyolar bizi bende 40 ı cıkınca bısey degısıcek sanmıyom sımdıden hergecen gun degısıyo gece uyusun dıye dua eder oldum

gecmıs olsun dıkkat et kendıne aman sut verıyosun :) ben uykusuzluk dısında cok sukur ıyıyım dıkısler fena benım dogum normal oldu cabuk toplandım asagıdan 3 dıkısım vardı ama 15-16-17ıncı gunlerde teker teker dustuler kurtuldum dun de kırkı cıkardık cok sukur ustumden buyuk bı yuk kalktı gıbı
küçük bebişlerden herkes şikayetçi galibaa..
aynenn :) yanı ısteyerek hamıle kalıp ısteyerek bu bebıslerı dunyaya getırenler bıle =)

canım her adet farklı oluyor ama bız soyle yaptık
yıkanacagı kuvetın altına altın ve para koyduk oncelıkle bı kaba 40 kasık su koyduk bebegın yıkanacagı suya kırk kasık bolusturduk ıcınden azar azar yıkadık
sonra benım yıkanacagım suya 40 kasık karıstırdık ben yıkandım ..
babamızın da yıkanacagı suya karıstırdık bı 40kasık (hepsı ılk basta ayırdıgımız sudan)
hepımız guzelce yıkandık ve gıyındık kusandık evden cıkarken de kalan suyu yıne azar azar 40a bolup evın ucuna bucagına serpıstırdık ve evden cıkıp 40gezmemıze gıttık :)

değişik ama guzelmiş hepsi güzel oluyo bn nasıl yapcam bilemedım hepsınden karstıryım :)

yap yap guzel olur ohh ne guzel senınkınınde 40 ı cıkıyo :)
evet 40. gün mü yıkıcaz yoksa 40. gün bitincemi
Sorularla İslamiyet | Kırklama diye bir şey var mıdır?
şuna bi bak istersen ecin ben vazgectım sadece yıkıcam ogun :)

bakiyim
fatmacım, kırklama diye bişey yok örf adet olmuş..
walla annemde öle dio. yok ben bişe yapmadım size dio sadece yıkamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…