39.gün yıkanıyo kızlar erkeklerde 40 .gunannem öle demişdi annemde bn bılmıyom dıyo annenem öle yaparmış gecen yengem gelmış lohusa olan kadına et gelmezmış iyi değilmiş hurafe değilde ne
yaa aslında ben normal sadece banyo yaptırıcaktm ama cevrem oyle bır cevre kı gormenız lazım baskılar altında yaptım bunları
39.gün yıkanıyo kızlar erkeklerde 40 .gunannem öle demişdi annemde bn bılmıyom dıyo annenem öle yaparmış gecen yengem gelmış lohusa olan kadına et gelmezmış iyi değilmiş hurafe değilde ne
aman salla bişe olmazçevre baskısı yüzünden neler neler yapmadık. benim ilk 3 ayım ağlamakla geçti. kuşlar yüzünden. at onları yok kuşa bakma kediye bakma şunu yeme buna elleme.
yaa aslında ben normal sadece banyo yaptırıcaktm ama cevrem oyle bır cevre kı gormenız lazım baskılar altında yaptım bunları
aynen canım ya 9 dan berı uyuyo gece uyumaz benımkı buyuk bı ıhtımal senınkı uyandıgında hmn yatıyomu ?bnde kucagımda yatırıyom 2 gundur bebekler 3 aydan sonra alışırmıs kızlar şimdi hiç kucaga alışmaz 6.aydan snra kendılerını bılıyomuş kucaga alısır dıye almamazlık etmeyınkızım 9 dan beri uyuyor. gecede uyurmu acaba. bu gece aramıza yatırdım bakınıp duruken kendi kendine uyudu ne mutlu oldum gerçi günü gününe uymuo bi gün hiç uykusuz bi gün bütün gün uyuyo
bazen hep ağlıo.
benim oğlum ne tavuklarımı. nede 2 köpeğime beznziyo bütün hamilelikte onlarlaydım:))
hepöle zaten baskılardan bızıde baskı altına alıyolar bu 40 konusunda deılde diğer konularda öle
aynen canım ya 9 dan berı uyuyo gece uyumaz benımkı buyuk bı ıhtımal senınkı uyandıgında hmn yatıyomu ?bnde kucagımda yatırıyom 2 gundur bebekler 3 aydan sonra alışırmıs kızlar şimdi hiç kucaga alışmaz 6.aydan snra kendılerını bılıyomuş kucaga alısır dıye almamazlık etmeyınkendılerını guvende hıssetmek ıcın kucakta olmak ısterlermış
annemi dellendirmişler gene bayramdamillet oğlunu kızını toplayıp gelmiş bide torunlar falan bide babamın elini öpüomuş çocuklar. babam para vermemiş galiba bu bayram annesine gitmiş çocuk anne öptüm para vermedi napim diomuş. direk çocuklar harçlık alsın die getiriolar galiba yuh yani.
aynen yaa biz şekerleri toplayıp eve getirirdik.zaman harclık zamanı deılkı kolay kazanılmıyo para her cocuga verınce bı 100 gözden cıkarmak gerekıyo
bayramın ılk gunu kapı caldı actım 4 yaslarında bı cocuk geldı bayramlasmaya bnde seker uzatdım bna dediği para yokmu abla bana para ver dedı herkes seker verıyo yok param dedım yokmu dıyone uyuz oldum ya
benim kızda hala uyuyor maşallah inşllh gecede uyur :)babamız geldıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?