2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar slm herkese.yaw konular silinmiş.süt pompası tavsiyede bulunmuştunuz.medela ve ameda.medelanın hangisini aldınız,fiyatı neydi acaba bi kaç çeşidi var da bilemedim?

ben modelini tam bilmiyorum, çift pompalı, elektrikli ve pilli, 220-230 tl falandı sanırım

medela alan herkes memnun ama ben çekiş gücünü az buluyorum, belki de normaldir. bir de iki pompayı aynı anda çalıştırınca daha az kuvvetli çekiyo. o yüzden tekini kapatıp çekiyorum, daha kuvvetli çekiyo.

bir yerde amedayı denesem çekiş gücü daha fazlaysa onu alabilirim, ameda kullanan da az var

ben de medelanın gogus pompasını kullanıyorum ama teklı memnunum sımdıye kadar bı sıkıntı cıkarmadı ıyı de bosaltıyo pıkecım senınkı cıft taraflı mı

kalbalıklaşmaya başladı forum bebeği uyutan soluğu burda alıyo galibaa ........hosgeldinzzzzz kıslarrr

ben de medelanın gogus pompasını kullanıyorum ama teklı memnunum sımdıye kadar bı sıkıntı cıkarmadı ıyı de bosaltıyo pıkecım senınkı cıft taraflı mı

çift taraflı benimki, acaba ondan mı az çekiyo

belki de çekişi normaldir, başka pompa görmediğim için bilemiyorum.

hoşbulduk anacım hoşbulduk :)

mememi sağcam, bi tanesi doldu, bizimki de gece uykusuna erken yattı bugün, gece uykusu 4-5 saat kuzumun maşallah, mememin patlamasını istemiyorsam sağmam lazım hiç sevmiyorum şu işi

olabılır canım ıkı taraf aynı anda cekılınce belkı cekıs gucu azalıyodur benımkı de uyuyo sımdılık goguslerım cok doldu ama gıdıp sagamıyorum suankı durumumu bı gorsenız
yatagın uzerınde los ısıkta kolık muzıgı eslıgınde kızımı sallıyorum bı yandan da bılg. kucagımda canım sıkılmasın dıye esım yatak odasına kurdu duzenegı :) takılıyorum az sonra uyanır acıkır emınım ınsallah krızımız tutmaz uyuruz bu gece

selam kıslarr.. bebişten fırsat bulup gelemiyorum ki. bugün durmadı yine gazı var.. şimdide kucağımda bakıyo, aslında çok uykusu var ama ısrarla direniyo uyumamak için.. bugün 3.gün kakasını yapmadı. sütüm yetersiz aç kalıyo diye arada mama veriyorum acaba o mu yaptı? aptamilin conformil olanını denicem bide gazlı bebekler içinmiş. sindirimi kolay sağlıyomuş.

ay bu forum böle hiç olmamış alışamadımmmmmmmmmmmm
ecrin 35günde tren carpmışa döndümm kızzzzz içmeden zerhooşş oldum

ayhh uyudu kaldııııııııııııııı :)))))))))))) fırsat bulmuşken uyuimm öptüm sizii ve bebişlerii

Günaydın kızlar..

Bugün 46. günümüz ama 40 çıktıktan sonra bizde düzelme değilde tersi oldu zaten tahmin ediyordum.40 dan önce düzenimiz vardı şimdi düzen kalmadı bazen bütün gün uyumuyor, gece 4-5 den sonra uyumamaya başladı.Uyumadığındada illa kucakta olacak.Eşim evdeydi bugüne kadar tatilde diye sabah uyandığında hep o ilgilendi ama yarın işe başlıyor geceleri onu uykusuz bırakamam bakalım bundan sonra ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…