2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de medelanın gogus pompasını kullanıyorum ama teklı memnunum sımdıye kadar bı sıkıntı cıkarmadı ıyı de bosaltıyo pıkecım senınkı cıft taraflı mı

saolun kızlar.hımmm bilemedim şimdi acaba tekli mi alsam ben de.bi de kızlar ne zaman sağıyorsunuz sütünüzü yani kaç saatte bi.sonra sağınca bebiş aç kalmasın bi de:Ssağdığınızda tek göğüsten kaç cc çıkması lazım acaba?o sağdığınız sütleri mi veriyosunuz emzirmeden.bi de biberonla mı veriyosunuz yoksa kaşlıkla mı.ay neçok sordum dimi ya çok acemiyim kusura bakmayın:)

selam kızlar nasılsınız ben bayram msj yazdım ama o gün yazılanlar silinmiş tekrardan herkesin geçmiş BAYRAMINI KUTLUYORUM.Çok yoğun ve yorucu bir bayramdı hep aklımda site bi girip bakayım diyorum ya oğlum ağlıyor yada iş güç umarım herkes iyidir kızlar rotarix aşısı yaptıracakmısınız?Ben yaptırdım ama oğlum kustu kısa süre sonra, ağızdan yapılıyor bence çok gerekli değil ama eşim tuturdu yapalım 140 tl bence boşa gitti üstelik 1 tane yapılınca 2.de yapılıyo bir 140 daha bari kusmasada işe yarasa yarında pnomökok aşısı yapılacak galiba ateş yapıyo yaptıran varmı ama sizin bebişler daha küçük benimki acele edince eylül annesi alduk ama ben buralıyım yani benim sıpa önde gidiyo size sorunca pek cevap alamıyorum neyse sizler bana sorarsınız hıı hepsini birden yazayım bide KRAFT IN bebek arabasını aldım atlanta modelini çok güzel sürüşü çok rahat kendinize çok iyi bakın

canım ben şimdilik sağmıyorum aslında, yani işe başlayınca sütümü arttırmak için düzenli sağmaya başlıcam. şimdilik göğüslerim bebek ne kadar çekerse o kadar üretiyor.

bazen çok dolu oluyor biri, kızım uyumuş oluyor, çok ağrıyacaksa o zaman dolu olan tek göğsümü sağıyorum. dün sağdım mesela 25 dk kadar, 1 saat kadar sonra kızım kalktı, sağdığım göğsü verdim emdi yine de. yani zaten memeler hemen üretime geçiyor. ben sağdıklarımı dolaba atıyorum, ihtiyaç olduğunda kullanmak üzere, henüz sağdığım sütleri hiç vermedim.

kaç ml dersen.. vala ne kadar çıkması lazım bilmiyorum, memenin doluluğuna bağlı biraz. dün 25 dk'da tek göğüsten 110 ml çıktı. 40 dk sağdığım zaman 130 ml çıktığı olmuştu. çektikçe geliyo sanki. ben de hiç bilmiyorum kızım bir emişte kaç ml emiyo acaba.

uyyyyyy kuzummmmm
benimki yabancı bilmiyor daha
ama bizimkide pek içli. Bazen acındırık oluo anakucagından sıkılıo al al der gibi aglıo almayınca dudak bükülüo bir iç cekio yawrum kıyamıom alıom ya alısırsa alıssın dayanılır gibi diil

ameda zaten bir numara. Cok iyi diyorlar. Ama pahalı ben okadar gerek yok dedim almadım eger almak istersen ben al derim. Zaten hastanelerde hep ameda kullanılıyor

9 gun tatil bitiyor kızlar esim yardımcı olmustu gun içinde yoruldkca ona verdim sabah kalktıgımızda ben uyucam dedim ona verdim uykumu almıstım simdi yrın iş bası yapılıyor yine yalnızız. Allah yardımcımız olsun. Sizleri okuyorumda yinede sükrediom ya. Allaha şükür Allah nazarlardan korusun bebişim beni şimdilik üzmüo. Kibar oğlum benim.
Chicconun cesur pilotlar dönencesini aldım cok memnunum. Bebegim müziklerini cok sevio. Gece yatmadan acıyorum biraz sakinlesio sonra kendiliğinden kapanı dönence oda sakinleşince bazen kendiliğinden bazen benim kucdğımda pişpişla uyuyor.

Puset ve anakucagı için önden sarmalı oyuncaklar aldım renkli renkli fakat bundan pek hoşlanmadı. Korktu gibi ama yüzüne cok yakın duruyor ondan diye düşünüyorum. Bir ka haftaya daha net anlar onlarlada oyalanır diye düşünüyorum.

bu arada benim kanamam devam edio. Lekelenme desem daha dogru bir tanımlama olur. Ay bir abdest alsamda rahatlasam yaaa

kızlar uykularım kacmaya basladı işe baslayınca napıcam diye. Bakıcı bakıom ama cok zor içime sinmeli bebeme kaşını catsa gönlüm razı olmucak bir yabancı işi bırakıcam bu gidişle. ocak 3 te dogum raporum bitiyor. 42 gun yıllık iznim var. 4.5 aylık yapıyorum. Sonrasında rapor alabilirsem alıcam alamazsam ücretsiz izin alıcam. 4.5 aylık bebek anneden ayrılır mı yaa acımasızlık. işyerim evime 4 km idi. Ögle araları gelirim erken cıkarım diodum. İşyerim gecici olarak 25 km lik mesfeye tasındı. Trafik falan filan cok zorlastı işim. Birde servis evden sabah 7 de alacak aksam 7.5 te evde olucam esim bile 6 bucukta evde oluyor dedim yemekleri yaparsın artık

Ahhhh ah hersey zor geliyor ama bebeklerimiz büyüdükçe daha bir güzelleşiyor hayatımız degil mi. Harika bir hediye geldi hayatımıza kıymetini bilmek nasip olsun hepimize inş. bazen bilinçsizce annnnnnneeeee diyor :) cıkardıgı ses böyle yaniiiiii bitiyorum bitiyor

bu arada bayramda her gun dısardaydık gezdik durduk :) Cok dikkat ettim ama bebeme. Allaha sükür bişi olmdı. Ama avmlerde insanlar gelip yanagını sıkıo oksuo elelri kara kara. Ufff sıktım kendimi sustum ama hemen sildim ya düşünemiolar tabi. hele liseli kızlar gelio sevio kosa kosa kacıolar ay delimidir nedir hepsiiiiii

:)) Al bendende o kadar ne o öyle gören yolumuzu kesti kaç günlük, ayy çok şeker dediğin gibi bide kızlar gelip gidiyor bende çok çocuk severdim ama gidipte kimsenin bebeğini böyle sevmedim :))

ben de karalar bağladım bu iş yüzünden, nasıl bırakcam diye

ben işyerinin kreşine götürcem inşallah ama arkadaşlar bakıcı bulun, evde bakılsın diyolar. bi arkadaşımız bakıcısından çok memnun, arada kamera da açıyorum diyor. bilmiyorum nasıl güvenilir başkasına

ah ahhh müdürüm 6 aylık ücretsiz izin verse keşke

yarın allah izin ederse aşımız var 34 gunluk oldu bebiş ayyy 40 mız bi çıksa göbek atıcam :))) 40 40 üzerimde yük gibi sanki...lekelenmede bitmedi kızlar siizn ne kadr sürdü....yarın bebısın aylık kontrolude var acaba ayda kaş kilo yada gram alması lazım anne sütün yeterli olup olmadıgını anlamak ıcın

anne sütü ile beslenen bebğin ayda 500gr alması yeterli boyda en az 2cm diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…