ben modelini tam bilmiyorum, çift pompalı, elektrikli ve pilli, 220-230 tl falandı sanırım
medela alan herkes memnun ama ben çekiş gücünü az buluyorum, belki de normaldir. bir de iki pompayı aynı anda çalıştırınca daha az kuvvetli çekiyo. o yüzden tekini kapatıp çekiyorum, daha kuvvetli çekiyo.
bir yerde amedayı denesem çekiş gücü daha fazlaysa onu alabilirim, ameda kullanan da az var
ben de medelanın gogus pompasını kullanıyorum ama teklı memnunum sımdıye kadar bı sıkıntı cıkarmadı ıyı de bosaltıyo pıkecım senınkı cıft taraflı mı
saolun kızlar.hımmm bilemedim şimdi acaba tekli mi alsam ben de.bi de kızlar ne zaman sağıyorsunuz sütünüzü yani kaç saatte bi.sonra sağınca bebiş aç kalmasın bi de:Ssağdığınızda tek göğüsten kaç cc çıkması lazım acaba?o sağdığınız sütleri mi veriyosunuz emzirmeden.bi de biberonla mı veriyosunuz yoksa kaşlıkla mı.ay neçok sordum dimi ya çok acemiyim kusura bakmayın:)
kızlar benim oğluşum ağlamaya yakın alt duduşunu büküveriyo,yabancı birine gittiğindede yapıyo bunu,çokta içliyiz,ağlamamız bittikten sonra emerken falan bayağa iç çekeriz acaba biz mi çok duygusalız yoksa sizinkilerde de var mı böyle bi durum..
kızlar süt içiyomusunuz ben içiyom hıcde gaz yapmıyo bılgınız olsun ama kaynatıp şeker atıyom gaz olmasın dıye annem öle demısdı netde okudum seker atınca gaz olmuyomus...
nazara inanırım , gercekten nazar diye duası bile vardır hatta,, pingucum yaptıkları tam hurafe
ben modelini tam bilmiyorum, çift pompalı, elektrikli ve pilli, 220-230 tl falandı sanırım
medela alan herkes memnun ama ben çekiş gücünü az buluyorum, belki de normaldir. bir de iki pompayı aynı anda çalıştırınca daha az kuvvetli çekiyo. o yüzden tekini kapatıp çekiyorum, daha kuvvetli çekiyo.
bir yerde amedayı denesem çekiş gücü daha fazlaysa onu alabilirim, ameda kullanan da az var
bu arada bayramda her gun dısardaydık gezdik durduk :) Cok dikkat ettim ama bebeme. Allaha sükür bişi olmdı. Ama avmlerde insanlar gelip yanagını sıkıo oksuo elelri kara kara. Ufff sıktım kendimi sustum ama hemen sildim ya düşünemiolar tabi. hele liseli kızlar gelio sevio kosa kosa kacıolar ay delimidir nedir hepsiiiiii
9 gun tatil bitiyor kızlar esim yardımcı olmustu gun içinde yoruldkca ona verdim sabah kalktıgımızda ben uyucam dedim ona verdim uykumu almıstım simdi yrın iş bası yapılıyor yine yalnızız. Allah yardımcımız olsun. Sizleri okuyorumda yinede sükrediom ya. Allaha şükür Allah nazarlardan korusun bebişim beni şimdilik üzmüo. Kibar oğlum benim.
Chicconun cesur pilotlar dönencesini aldım cok memnunum. Bebegim müziklerini cok sevio. Gece yatmadan acıyorum biraz sakinlesio sonra kendiliğinden kapanı dönence oda sakinleşince bazen kendiliğinden bazen benim kucdğımda pişpişla uyuyor.
Puset ve anakucagı için önden sarmalı oyuncaklar aldım renkli renkli fakat bundan pek hoşlanmadı. Korktu gibi ama yüzüne cok yakın duruyor ondan diye düşünüyorum. Bir ka haftaya daha net anlar onlarlada oyalanır diye düşünüyorum.
bu arada benim kanamam devam edio. Lekelenme desem daha dogru bir tanımlama olur. Ay bir abdest alsamda rahatlasam yaaa
kızlar uykularım kacmaya basladı işe baslayınca napıcam diye. Bakıcı bakıom ama cok zor içime sinmeli bebeme kaşını catsa gönlüm razı olmucak bir yabancıişi bırakıcam bu gidişle. ocak 3 te dogum raporum bitiyor. 42 gun yıllık iznim var. 4.5 aylık yapıyorum. Sonrasında rapor alabilirsem alıcam alamazsam ücretsiz izin alıcam. 4.5 aylık bebek anneden ayrılır mı yaa acımasızlık. işyerim evime 4 km idi. Ögle araları gelirim erken cıkarım diodum. İşyerim gecici olarak 25 km lik mesfeye tasındı. Trafik falan filan cok zorlastı işim. Birde servis evden sabah 7 de alacak aksam 7.5 te evde olucam esim bile 6 bucukta evde oluyor dedim yemekleri yaparsın artık
Ahhhh ah hersey zor geliyor ama bebeklerimiz büyüdükçe daha bir güzelleşiyor hayatımız degil mi. Harika bir hediye geldi hayatımıza kıymetini bilmek nasip olsun hepimize inş. bazen bilinçsizce annnnnnneeeee diyor :) cıkardıgı ses böyle yaniiiiii bitiyorum bitiyor
yarın allah izin ederse aşımız var 34 gunluk oldu bebiş ayyy 40 mız bi çıksa göbek atıcam :))) 40 40 üzerimde yük gibi sanki...lekelenmede bitmedi kızlar siizn ne kadr sürdü....yarın bebısın aylık kontrolude var acaba ayda kaş kilo yada gram alması lazım anne sütün yeterli olup olmadıgını anlamak ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?