yarın allah izin ederse aşımız var 34 gunluk oldu bebiş ayyy 40 mız bi çıksa göbek atıcam :))) 40 40 üzerimde yük gibi sanki...lekelenmede bitmedi kızlar siizn ne kadr sürdü....yarın bebısın aylık kontrolude var acaba ayda kaş kilo yada gram alması lazım anne sütün yeterli olup olmadıgını anlamak ıcın
Selam kızlar..
Ben bu çocuğu sallamaya alıştırarak hiç iyi etmedim biran önce bunu unutturmam lazım ama nasıl bakalım..Salla salla nereye kadar..
5 dak çocuğa kalktım atmış hemen yaa ne olmuş site böle :S
unutur newyas yorulana kdr bekle yorulunca kendiliğinden uyuyor zate
Ben beklerimde o ağlamadan beklese :))
bizim kırkımız çıktı illa yıkamamız mı gerekio yaa anlamadım ben
hehhe bekler bekler oyala kucağında dicem ama illa bişeye alışır bu seferde uyuyacağında kucak ister. bende bugun kaynanaya sinir oldum çocuğu evde iice sersemlettim. markete gitçektik yukarı çıktık kucağında uyuya kaldı yatırdık ağladı. kucana aldı geri uyudu kucağa alışmış dio yok diom alışmadı o kucağa kendi kendine uyuyo. benim kucamı sevdi dio. kayımpederde ikide birde kaynanaya sana benzio dio :S bidaha çıkmıcem hee. yada aç ve uykulu çıkarıp bırakçam iice ağlasında yılsınlar baritaktiğe bak hele sizi sevmedi dicem sona hahaha
yok öle bısey ya bgn annemle tartısıyom ılla yıkarım ben dıyo aman al yıka dedımbatıl inanc bosver dedım olsun dıyo annelerımız nıye yapmıs dıyo cene yarıstıramadım
hehhe bekler bekler oyala kucağında dicem ama illa bişeye alışır bu seferde uyuyacağında kucak ister. bende bugun kaynanaya sinir oldum çocuğu evde iice sersemlettim. markete gitçektik yukarı çıktık kucağında uyuya kaldı yatırdık ağladı. kucana aldı geri uyudu kucağa alışmış dio yok diom alışmadı o kucağa kendi kendine uyuyo. benim kucamı sevdi dio. kayımpederde ikide birde kaynanaya sana benzio dio :S bidaha çıkmıcem hee. yada aç ve uykulu çıkarıp bırakçam iice ağlasında yılsınlar baritaktiğe bak hele sizi sevmedi dicem sona hahaha
Zaten herkeste bi kucak yorumu var, alma alıştırma aa kucağa alışmış işin zor.Sanki biz bilmiyoruz ne olduğunu :)) uykusu olduktan sonra 10 kere uyansa yine uyur kucakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?