bütün bebekler aynı galiba saat başı ağzı açık meme ne tarafta die kafasını oyana bu yana sallıyo
iliğimi kuruttun kızım iliğimi soraya kalsın diyorum ama emzriyorum açmış gibide cukcuk emiyo valla
doymuyomu yoksa çokmu çabuk acıkıyo anlamıyorum
çok ağlıyo sadece karnını omzuma dayayıp totosuna vurduğumda duruyo çok nadir yatttığı yerde duruyo dün ağlamaktan gözlerim şişti kakasını yapamadı karnı davul gibi oldu neler yaptık yok en son artık ağlaya ağlaya nolur doktora götürelim dedim tam hazırlanıcam zııııııııııııııııırrtttt die bi osurdu aayyy mutluluktan ağladım osurdu die acıcık yapmıştı sadece gaz çıkarıyo dünden beri minicik kaka yapmış bu akşam gene aynı olucak
napmam lazım bişe söleyin çok ağlıyo
bütün bebekler aynı galiba saat başı ağzı açık meme ne tarafta die kafasını oyana bu yana sallıyo
iliğimi kuruttun kızım iliğimi soraya kalsın diyorum ama emzriyorum açmış gibide cukcuk emiyo valla
doymuyomu yoksa çokmu çabuk acıkıyo anlamıyorum
çok ağlıyo sadece karnını omzuma dayayıp totosuna vurduğumda duruyo çok nadir yatttığı yerde duruyo dün ağlamaktan gözlerim şişti kakasını yapamadı karnı davul gibi oldu neler yaptık yok en son artık ağlaya ağlaya nolur doktora götürelim dedim tam hazırlanıcam zııııııııııııııııırrtttt die bi osurdu aayyy mutluluktan ağladım osurdu die acıcık yapmıştı sadece gaz çıkarıyo dünden beri minicik kaka yapmış bu akşam gene aynı olucak
napmam lazım bişe söleyin çok ağlıyo
sanırım emme düzeni ancak 2-3 aylık olunca düzene giriyor
bana istedikçe emzir dediler ben de ağladıkça veriyorum memeyi
selam kızlar bugun doktora gittim benim su rahimde kan toplanması olayı için. Şükür hersey iyi rahim küçülmüş hersey cok iyi dedi. Ah dedi cok nadir rastlıoz biz buna sonrada ameliyat üzerine ameliyat yapıozda kurtulamıoz dedi dedim hocam bunu simdi dionuz tabi atlattım dedi e tabi simdi dicem önce desem 2 günde sütten kesilirdin üzüntüden
Cok akıllı kadın ya hep pozitifti öle yansıttı hala öyle cok özlicem bu kadını...
Bebişe gelince bugun ilk kez gaz sancısı oldu nasıl vıykırıyor aman allahım yarım saat ovaladım ne gaz cıkardı öle alttan üstten yawrum kıpkırmızı olyor o sakin akıllı oğlusum bas bas bagırıyor zavallım ama sonra gecti inş. tekrarlamaz biogaia surubunu arattım eczanede bulamadılar yarın baktırcam bida nolur nolmaz.
ben yaşadım canım, zaten vardı dogumdan sonra arttı.. ilac verdi dr yeni yeni kendime geliyorum.. kac gün aglayarak cıktım wc'den(
eger cok ileri boyutta deilse legene dayanabilecegin sıcaklıkta su koy icinede azıcık bebeyagı koy 15-20 dk otur..
o iyi gelcektir, bi de kabız kalmamaya dikkat et..
ama ileri boyuttaysa dr'a git derim, bana fitil,merhem, şurup falan verdi..
canım benimde vardı doğumda da çıktı.progtolog fitil tüm kutuyu kullan tavsiyemdir ii geliyooo
kızlar teşekkürler tavsiyelerinizi denicem inş. en kısa zamanda geçer..
lara ben kabız olmadım ama doğumdan sonra hemoroid için kullandığım dudunun yazdığı zaten o bana önermişti..protolog fitil kolayca tuvalaete çıkarıyor...
totosuna kulak pamuğuyla zeytinyağı sürdüm emjektörle içine sıktım çokaz sora topluiğne başı kadar sabunu zeytinyağıyla yumuşatıp fitil gibi verdim yok yok yok yok 2gündür yok çok canım sıkılıyo az önce gene kaka krizi yaşatıp yorulup uyudu gene yavrum
babsıda iyice canımı sıktı feci kavga ettik iyice sinirlerim harap oldu
totosuna kulak pamuğuyla zeytinyağı sürdüm emjektörle içine sıktım çokaz sora topluiğne başı kadar sabunu zeytinyağıyla yumuşatıp fitil gibi verdim yok yok yok yok 2gündür yok çok canım sıkılıyo az önce gene kaka krizi yaşatıp yorulup uyudu gene yavrum
babsıda iyice canımı sıktı feci kavga ettik iyice sinirlerim harap oldu
kızlaaaar sizin bebeklerinizde de kızarıklıklar var mı cildinde? hani doğum lekesi gibi?
benim kızımın göz kapaklarının üzerinde var, bir de ensesinde var. geçer dediler ama kalıcı da olabilir mi merak ediyorum. geçerse bu lekeler ne zaman geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?