2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

johhny biraz zeytinyağı ver...biraz da milupa rezene çayı içir....ve sık emzir...geçmiş olsun...

benim kızım da bazen kakasını yapabilmek için çok sıkınıyo. ama gazı yok bizimkinin, bu sıkınmaları da ağlamasız.

o yüzden çok üzerinde durmadım, baya bi sıkınıyo kendi kendine, sora corrttt yapıyo rahatlıyo. sorun olabileceğini düşünmedim ben, kakası da katı olmayınca, yani kabız değil. inşallah bi sorun yoktur canım.

kaka yapamıyorsa poposuna zeytinyağı sür ayaklarını kaldır o zaman yapar canım

sela canim cok gecmis olsun biraz pamuk al zeytin yagina bandir kulak cöpüyle poposuna sok biraz gectikten sonra kakasini rahat yapar. benim kizimda her saat basi emmek istiyor offf yaa
disari bugun ciktim korkudan eve kendimi cabucak atim aglamaya baslarsa diye her saat basi emmesi kötü degil ama kusuyor yedikelrini aranizda bir bilgi sahibi varmi nasil bunlari emme düzenine sokariz diye

sanırım emme düzeni ancak 2-3 aylık olunca düzene giriyor
bana istedikçe emzir dediler ben de ağladıkça veriyorum memeyi

sanırım emme düzeni ancak 2-3 aylık olunca düzene giriyor
bana istedikçe emzir dediler ben de ağladıkça veriyorum memeyi

oda cok zor iste her istediginde verdigimde sonra kusuyor korkuyorum tek birakamiyorum aklimda ya kusarsa ya böyle olur söyle olur sepeti gözümün önünden ayirmiyorum

selam kızlar bugun doktora gittim benim su rahimde kan toplanması olayı için. Şükür hersey iyi rahim küçülmüş hersey cok iyi dedi. Ah dedi cok nadir rastlıoz biz buna sonrada ameliyat üzerine ameliyat yapıozda kurtulamıoz dedi dedim hocam bunu simdi dionuz tabi atlattım dedi e tabi simdi dicem önce desem 2 günde sütten kesilirdin üzüntüden
Cok akıllı kadın ya hep pozitifti öle yansıttı hala öyle cok özlicem bu kadını...

Bebişe gelince bugun ilk kez gaz sancısı oldu nasıl vıykırıyor aman allahım yarım saat ovaladım ne gaz cıkardı öle alttan üstten yawrum kıpkırmızı olyor o sakin akıllı oğlusum bas bas bagırıyor zavallım ama sonra gecti inş. tekrarlamaz biogaia surubunu arattım eczanede bulamadılar yarın baktırcam bida nolur nolmaz.

cok gecmis olsun bebegin ve senin icin yazik demi kücücük bedenler sana muhtac benim kizim da bazen gözlerime bakyior ihhh ihh diye sesler cikardiginda resmen eriyorum acaba ne istiyor bir yerimi aciyor simdi hickirik olmus cok hickirik tutuyor yavas yavas emzik alistiriyorum bir tutuyot bir kusar gibi yapyior artik cabaliyacam almasi icin

kizlar bir sorum olucak dogumdan sonra kabizlik basladi bende 2 litre su icmeme ragmen halada kabiz oluyorum ne yapmam gerekiyor tafsiylerinizi beklyiorum

herkeste aynı sıkıntılar var sanırım :) bız gaz ıcın sab sımplex damlasını kullanıyoruz tavsıye ederım.gogus yaraları berbat bısey hıc gecmeyecek sanmıstım aglaya aglaya emzırıyordum tam ıskence yanı ama cok sukur kısa zamanda atlattım ben lansınoh,mustela ve e vıtamını kullandım kremlerı gunde bırkac kez e vıtamınıde gunde 1 tek kapsulu patlatıp surdum uclarına cok faydasını gordum yara@olanlardeneyın derım.emzırmelerımız yenı yenı duzene gırdı sık sık emzırıyorum uyanıkken emzırmemek ne mumkun ortalıgı yıkıyor zaten.

lara ben kabız olmadım ama doğumdan sonra hemoroid için kullandığım dudunun yazdığı zaten o bana önermişti..protolog fitil kolayca tuvalaete çıkarıyor...

totosuna kulak pamuğuyla zeytinyağı sürdüm emjektörle içine sıktım çokaz sora topluiğne başı kadar sabunu zeytinyağıyla yumuşatıp fitil gibi verdim yok yok yok yok 2gündür yok çok canım sıkılıyo az önce gene kaka krizi yaşatıp yorulup uyudu gene yavrum
babsıda iyice canımı sıktı feci kavga ettik iyice sinirlerim harap oldu

sibel biraz içir yada göğsüne sür emsin zeytinyağını...bi de rezene çayı ver işe yarıyor...

lara ben kabız olmadım ama doğumdan sonra hemoroid için kullandığım dudunun yazdığı zaten o bana önermişti..protolog fitil kolayca tuvalaete çıkarıyor...

cok tsk ler yarin eczaneyye gidip sormam lazim burda o fitilden varmi bilmiyorum ama onlarda bana bir fitil verir artik tekrar tsk

canım sen humananın still tea çayını içiyomusun... o hem senin hem de bebeğinin kabızlığına hem gaz sorununa iyi geliyo...

2 gündür hiç kaka yapmadı mı?

canım inşallah geçer, bizi de haberdar et, merak ettim

kızlaaaar sizin bebeklerinizde de kızarıklıklar var mı cildinde? hani doğum lekesi gibi?

benim kızımın göz kapaklarının üzerinde var, bir de ensesinde var. geçer dediler ama kalıcı da olabilir mi merak ediyorum. geçerse bu lekeler ne zaman geçer?

ya evet pike bizimkinde de var..özellikle göz kapaklarının üstünde...sebamedin kremlerini sürüyorum arada azalıyor bazen de baya belirgin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…