2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım oğlumdada var 2 gözkapağı bıde burnunda
doktorum 1 yaşına kadar sürebilir dedi

erkek anneleri sizin oğluşunuzda altını değiştirme anında çiş yapıyomu,bizim ki bunu sürekli yapıyo,kirli bezini altından alıyoruz temizleme anında etrafı suluyuveriyo,alt değiştirme bezini yıkamaktan 10 günde eskittik valla,2-3 tane daha yedeklemeyi düşünüyorum..

korse kullanmaya başlayan var mı aranızda,ben sezeryan oldum,hala hamile gibiyim de,nezaman kullanmaya başlayabiliriz acaba??

canım benim oglumda altını acar acmaz işiyor temız bezi takıyorum onuda anında kırletıyor kapatmadan:)
ben can bebenın alt acmalarını kullanıyorum iyi oluyor

aaa sizdedemi var, bizimde göz kapaklarımızın üzerinde bi de iki kaşının arasında kırmızılık var.. bana da gecer dediler ama hemen gecmicek sanırım.
bide sag bilegimizim üzerinde hafif bi morluk var, dr gecer dedi ama annem hamileyken ciğer yemişsin geçmez diyo

ya evet pike bizimkinde de var..özellikle göz kapaklarının üstünde...sebamedin kremlerini sürüyorum arada azalıyor bazen de baya belirgin....

sebamedin ne kremini sürüyosun canım?

cnm benımkı kız ama aynı durumdayızzzz:))
bende hasta bezi seriyorum altına kirlenen tarafı kesıyorum ıkı üç kez kullanabılıyorum bu şekılde...ucuzada mal oluyo

korse kullanmaya başlayan var mı aranızda,ben sezeryan oldum,hala hamile gibiyim de,nezaman kullanmaya başlayabiliriz acaba??

bende sezeryan oldum cnm 15 gun sonra korse kullanmaya bşladım..ama akşamaları çıkarıyorum çünkü dikişlerimi zorladıgını hissediyorum..göbegim az kaldı bakalım ınşallah onuda yok edebılırım....pekı sızde kendını begenmeme durumu oldu mu ben artık aynalara küsmüş durumdayım..uykusulukdan yuzum çökmüş gibi hissediyorum ne giyecegime bi türlü karar veremıyorum baya bı depresif haldeyım yanii...

bana hastaneden cıkarken korse verdiler canım o gun takmaya baslayabilirsin dediler ama dikişlerimi zorluyo biraz diye takmadım ben de hala hamile gibiyim

y akızlar bende sezeryan oldum göbek acaip zaten off hangi tip korse aldınız yaa ben belden sarılandan aldım ama pek içime sinmedi ve kendimi çokk çirkin hissediyorum

sibelcim benim kızda kak ayapamıyo ilk önce bi aşık zeyti n yagı verdimpoposuna bide sürdük iç kısmada ama olmayınca gece iki çay kaşıgı zeytinyag ı verdim rezene çayı verdim geçt çok şükür sende dene istersen gecmiş olsun

ohh valla demek ki geçecek bu lekeler. çünkü hepimizde varmış aynı yerlerde. bizimkinin de aynı göz kapaklarının üstünde bir de burnunun alnına yakın olan yerinde var. ritacım aynı seninki gibi bazen daha belirgin oluyor. sanırım ağladıktan sonra :)

bizim bir de ensesinde var, o baya büyük. inşallah geçer diyorum ben de. ama şimdi siz de var diince geçcek demek ki, rahatladım.

bizim bir de gözbebeğinin yanında kan damarında kanama olmuş, kanlıydı yani gözünün içi, normal doğumda oluyormuş. ona da geçer demişlerdi, hakkaten geçiyo, çok az kaldı. diğer lekeler demek ki daha uzun sürede geçecek.

yarican morluk da geçer bence, bizim elimizden kal alınan yerde oluşmuş, zor geçiyor ama geçer inşallah seninki de.

kızlar korseleriniz nasıl bende alcam hafta sonu tarif edermisiniz?;
bide bedenini nsı lacazki iben kaç beden oldum bilmiyorum ama baya oldum sanırımmmmm

canım meger dün üşütmüşüz daha olmadı şükür kızlar üşütüp üşütmedigini kakadan anlayabiliyoruz. Misal ilk hafta kakanın yesil olması normal ama sadece anne sütü alan bir bebek kakası sarı olyor üşütürse yesile dönyor azcık. Dün 2 kes yesil yaptı gece düzeldi sükür aman bebeleri sıcak tutun gaz sancısını yarım saat yasadım ödüm koptu Allah sabır versin yasayan annelere

ya kimdne nerden duydum hatırlamıom belki burdan okumusumdur benimkide geceden beri ıkınıp duryordu en son sabah zeytinyagı sürdüm olmadı sonra bir iki cay kasıgı agzına verdim emzirdim bebegi bir kaka cıkardı tam gaz
johnny hala muzdaripsen öneririm

bahair canıımmmm
nerdesinnnnn cok tesekkür ederim gıııııııııı gecen yazmısın gece gündüz ayrımını cocuk farketsin falan diye birde uyku hormonu aksam salgılandıgını ben unutmustum anacım simdi en gec 8-9 da muhakkak uyutyom cocu birde aksam salondan yatak odasına karanlıga aldıryom ne iyi oldu gecede yatak odasında acaip aydınlatan bir lamba almıstım bebede gece oyun yapıodu bana simdi azaldı bu huyu
ay ne dua ediom daha yaz canım aklına ne gelirse bilelim vallaaa

bizimkinin boyunda var önce sıcaktan olmus sanmıstım ama meger dogumden kalmaymıs gecer diolar dert etmiom

ahhhhhh ahhhhhh yaramı deştiiiiiiiiiiin :)

ay kızlar bizim bebegin temiz beze alerjisi var
altını degişyom sıvı dolduryor önü acıom böle olmasın diom aslında bazende kıyafetlerine sızdıryor aman diom sızar falan degişyom ay değişir değişmez daha pijamayı giymeye kalmadan pırttttttttt nese geri cıkaryom temizliom kuruluom kremliom geri giydiryom kucama alıom emziryom yatırcam caaarttttttttttttttt :)

ay gülsemmi aglasammı yorulyom anacım özellikle geceleri pek zor olyor velet benle oynuyor. Gecen dedim degişmicem bekledim bekledim pırt mırt yok nese cok uzun zaman oldu degişiiim dedim değiştim pırtttttttttttttttttt dedim bu defa beklicem beklerken mızıklanıyor nese bekle bekle gene dayanamıom zaten bayada gecio bu defa kakasını alıom geri bezi baglıom carttttttttttttttt ayyyyyyyy bayılcaaaaaammmmm

size tavsiye eger bebek altı degişcekseniz önce emzirin sonra değişin :)

değişme esnasındaki kazalarıda minimuma indirmek için okadar hızlı davranıomki esim vayyyyyyy dio profesyonel olmussun, dedim olmak zorundayım yoksa olacakları biliosun

ben gecen gün aldım 15. gunlukken gogus altından dizlere kadar bayada iyi 2 saat giydim sanki dikişlerim sızlar gibi oldu korkudan hemen cıkardım az daha beklicem ama kesin giycem göbek kalmasada

kızlar korseleriniz nasıl bende alcam hafta sonu tarif edermisiniz?;
bide bedenini nsı lacazki iben kaç beden oldum bilmiyorum ama baya oldum sanırımmmmm

canım bedeni markadan markaya değişyor. alırken kutusunda bedene bak ben M aldım ii geldi bedenim 38 yani hamişten önceki. ben "e-bebek"ten aldım gögus altından diz kapaklarına kadar cokta güzel cok göbegim kalmadı ama kalcalar bacaklar falan daha iyi düzene girsin dedim.

Birde sıkılastırıcı krem kullanıyorum aklıma geldikce iyi de gelyor sanki baya indi göbek
merak edenlere palmers marka hamilelik sonrası kullanılıyor. Birde gögüsucu kremi var bunun onuda gögus uclarına kullanıom medela kremle beraber gögus ucu sıkıntım olmadı

Son düzenleme:
kızlar birde altını değişirken kullandıgımız ıslak mendilleri direkmi kullanıosunuz?
Ben önce ketılda su ısıtyom üzerine döküp ısıtyom ıslak mendilleri öle silyom bebişin popoyu. Diğer sekilde soguk olyor gibime gelyor hemen hapsıryor. hani yaz olsa tamamda kısın bana soguk gelyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…