kızlaaaar sizin bebeklerinizde de kızarıklıklar var mı cildinde? hani doğum lekesi gibi?
benim kızımın göz kapaklarının üzerinde var, bir de ensesinde var. geçer dediler ama kalıcı da olabilir mi merak ediyorum. geçerse bu lekeler ne zaman geçer?
erkek anneleri sizin oğluşunuzda altını değiştirme anında çiş yapıyomu,bizim ki bunu sürekli yapıyo,kirli bezini altından alıyoruz temizleme anında etrafı suluyuveriyo,alt değiştirme bezini yıkamaktan 10 günde eskittik valla,2-3 tane daha yedeklemeyi düşünüyorum..
kızlaaaar sizin bebeklerinizde de kızarıklıklar var mı cildinde? hani doğum lekesi gibi?
benim kızımın göz kapaklarının üzerinde var, bir de ensesinde var. geçer dediler ama kalıcı da olabilir mi merak ediyorum. geçerse bu lekeler ne zaman geçer?
ya evet pike bizimkinde de var..özellikle göz kapaklarının üstünde...sebamedin kremlerini sürüyorum arada azalıyor bazen de baya belirgin....
cnm benımkı kız ama aynı durumdayızzzz:))erkek anneleri sizin oğluşunuzda altını değiştirme anında çiş yapıyomu,bizim ki bunu sürekli yapıyo,kirli bezini altından alıyoruz temizleme anında etrafı suluyuveriyo,alt değiştirme bezini yıkamaktan 10 günde eskittik valla,2-3 tane daha yedeklemeyi düşünüyorum..
korse kullanmaya başlayan var mı aranızda,ben sezeryan oldum,hala hamile gibiyim de,nezaman kullanmaya başlayabiliriz acaba??
korse kullanmaya başlayan var mı aranızda,ben sezeryan oldum,hala hamile gibiyim de,nezaman kullanmaya başlayabiliriz acaba??
aaa sizdedemi var, bizimde göz kapaklarımızın üzerinde bi de iki kaşının arasında kırmızılık var.. bana da gecer dediler ama hemen gecmicek sanırım.
bide sag bilegimizim üzerinde hafif bi morluk var, dr gecer dedi ama annem hamileyken ciğer yemişsin geçmez diyo
sebamedin ne kremini sürüyosun canım?
cok gecmis olsun bebegin ve senin icin yazik demi kücücük bedenler sana muhtac benim kizim da bazen gözlerime bakyior ihhh ihh diye sesler cikardiginda resmen eriyorum acaba ne istiyor bir yerimi aciyor simdi hickirik olmus cok hickirik tutuyor yavas yavas emzik alistiriyorum bir tutuyot bir kusar gibi yapyior artik cabaliyacam almasi icin
totosuna kulak pamuğuyla zeytinyağı sürdüm emjektörle içine sıktım çokaz sora topluiğne başı kadar sabunu zeytinyağıyla yumuşatıp fitil gibi verdim yok yok yok yok 2gündür yok çok canım sıkılıyo az önce gene kaka krizi yaşatıp yorulup uyudu gene yavrum
babsıda iyice canımı sıktı feci kavga ettik iyice sinirlerim harap oldu
erkek anneleri sizin oğluşunuzda altını değiştirme anında çiş yapıyomu,bizim ki bunu sürekli yapıyo,kirli bezini altından alıyoruz temizleme anında etrafı suluyuveriyo,alt değiştirme bezini yıkamaktan 10 günde eskittik valla,2-3 tane daha yedeklemeyi düşünüyorum..
kızlar korseleriniz nasıl bende alcam hafta sonu tarif edermisiniz?;
bide bedenini nsı lacazki iben kaç beden oldum bilmiyorum ama baya oldum sanırımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?