2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kimsecikler yok

babamız uyusun diye biz kızımla salona geçtik, inşallah uyucaz ama ne zaman

bozayıda denedim igrenç bişi ama hemen farkediyor.
Bol su kesinlikle etkili, ama en önemlisi sagmak ne kadar sagarsan okadar cogalıyor. Birde uyku ben ne zaman 3-4 saat deliksiz uyusam sisiom birde gecen kadının biri recete verdi :) yarım elma ile incir kurusunu bir bardak suda kaynatıp için ardından 2 saat uyuyun. uyumak sart ama süt bayageliomus denemedim denemek isteyenlere yazıyorum

fatma bir arkadasın bebegide öyle olmustu alerji yapmıs bebekte. doktoru inek sütünden demişti inek sütü içme canım keçi sütü iç inş. okursun yazık bebege

günaaayydın!..

evet canım uyku kesinlile süt yapıyo, hele de dediğin gibi 3-4 ssat kesintisiz uyuyabilirsen.. bir de benim sağ göğsüm küçüktü birz sağinca o da dolamya başladı. doktor bana su ve uyku en çok süt yapan demişti..

gunaydn cnm gece yatarken 1lt su alıyorum yanıuma sabaha kadar bıtıo..su süt yapıo

gunaydın platin mervam

platin aynen ben kendimde gözlediklerimi yazdım sahsen herkese aynı sey süt yapmıyor sanırım. ben yeşilliğin süt yaptıgını görmedim kendimde. Öle bikaç sey daha varda aklıma gelmio.

Mervam canım göğsünü karbonatlı su ile silip emzir hep su günlerde özellikle. Mezimenin dedigi gibi karbonatlı su ile silebilirsin benim doktor normal bişi korkmaya gerek yok demişti dogunca cıkmıstı.

kızlar benimki kel kalcak böle giderse :)

benımkınınde yanlar boşladı iyice dökülüo...

Günaydın kızlar..

Ben pek yemek yemiyorum, ama su içerim bide her fırsatta mutlaka uyurum, öğlen uykusuna oğlumla beraber yatarız çok şükür sütümde var maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…