arkadaslar annne sutunun yetip yetmedigi nasil anlasilir?benim kiz surekli emmek istiyo.memelerin sutle dolmasinasina izin vermiyo
selam kızlar 2 gundur gece yatmadan ayva yıyom gece sutum akıyo haberınız olsun bıde sık sık emzırmek artdırıyo agzına zorla ver memenı bol bol sıvı tuketmekde ıyı yapıo
ben kaynatıp seker atıyom hıc gaz yapmadı bu zamana kadar ama suratındakı sıvılcelerın sebebı ondan mı bılemedım ...ben hıc su vermıyom cunku göğüsden bı su bı sut akıyo zaten bnde arada bı verırım kusmaz ısallah ya bı cay kasıgından kusmaz herhalde
birde kızlar acı macı yemeyin ya süte gecio aynen ben tursu yedim iki gün bebem gögsümle savastı resmen agladı durdu
günaaayydın!..
evet canım uyku kesinlile süt yapıyo, hele de dediğin gibi 3-4 ssat kesintisiz uyuyabilirsen.. bir de benim sağ göğsüm küçüktü birz sağinca o da dolamya başladı. doktor bana su ve uyku en çok süt yapan demişti..
kızlar benım bebegımın agzında pamucuk cıktı neden acaba napmalıyımmmm
gunaydn cnm gece yatarken 1lt su alıyorum yanıuma sabaha kadar bıtıo..su süt yapıo
gunaydın platin mervam
platin aynen ben kendimde gözlediklerimi yazdım sahsen herkese aynı sey süt yapmıyor sanırım. ben yeşilliğin süt yaptıgını görmedim kendimde. Öle bikaç sey daha varda aklıma gelmio.
Mervam canım göğsünü karbonatlı su ile silip emzir hep su günlerde özellikle. Mezimenin dedigi gibi karbonatlı su ile silebilirsin benim doktor normal bişi korkmaya gerek yok demişti dogunca cıkmıstı.
kızlar benimki kel kalcak böle giderse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?