canım mastit diyorlar sanırım, süt kanallarından bazıları tıkanabiliyormuş, bir arkadaşımda olmuştu. bol bol pompayla sağmaya çalış, sağrken ve emzirirken oraya masaj yap hep.. bir de sıcak havlu falan fayda etmiyordu arkadaşıma sıcak su torbası koydurmuştum ben, ama en etkili yöntem emzirmek veya sağmakmış tatlım..
bneim göğüs uçlarımda hala acıyor, bakmaya fırsatım olmadı bi araştırayım, var mı başka hala canı acıyan?
dünürüm, benim kızın babası da kel olduğu için sorun olmaz, kızlar babalarına benzeyen erkekleri beğenirler, biliyorsun:))
kanalların tıkanmıstır aperpılll yaptıgın seylere karsılık gecmesı lazım aslında ama kımıde boyle gec gecebılıyo
bende hıc kılo kalmadııı dahada kendı kılomdan eksılerdeyııımmm cok zayıflıgı sevmem bennn ama erıdım bıttımmm kızımınn sayesındeee
sutun sogumasınıda senın cok bılmış kaynanandan duydum aperpılcım
sutun sogumasınıda senın cok bılmış kaynanandan duydum aperpılcım
koyu kısmı tam veremiyorum aperpil benimkiler çok geniş, ama heryerde tamamını verin yazıyo.. şimdi bi forumda okudum, bebeğin ağzına verip verip geri çekecekmişsin memeyi o zaman ağzını kocaman açıyormuş ve tamamını alabiliyormuş.. uyanınca bi deneyeyim bakalım..
ılgınc olan benım gobegım vardı sımdı oda yok dumduz olmusumm gece kac saatete bı kalıyonuzz ben kızıma yardım etmesem kızın kendı pek kakasını yapamıyoo ben yardım edınce cok rahatlıyo canımyaaa hıc bu kadar osuruk sesı takıp edecegımı bımezdımm uykumda bıle o sesıı dınlıyommmm :))))
gazlar gidince birde keyiflenio yanaklar gülüo aguuuu maguuu sesler cıkarıo :) görmeye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?