2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar biriniz akıl verin sol gögsüm agrıyor emzirsemde sagsamda bir yerinde sislik gibi bişi var hani süt bezesi oluşuyor ya uzun süre bebe emmeyince. E benimki emsede bosaltsada bu beze sert suruyor sızı yapıyor yanıyor gögsüm banyo yaptım sıcak su tuttum havlu koydum sıcak ama hiç işe yaramadı en son yatmadan buz koydum acısı dindi uyudum.

Nedir bu ya kanalmı tıkandı acaba? yine basladı agrı yaaa birde benim gögus uclarım yara olmadı hiç ama simdi yara görünmesede bebek emerken elektrik carpıo gibi oluyor o gogsum içten agrıyor ucu ay gogus catlarmı ya öle bişimi acaba? öle diolardı

olur dünürüm olur benim oğlumun ya kara kara düz sacları olacak yada sarı dalgalı :) sacını uzun tutmayı düşünüyorum seviyorum ben uzun sacı bebeklerde

canım mastit diyorlar sanırım, süt kanallarından bazıları tıkanabiliyormuş, bir arkadaşımda olmuştu. bol bol pompayla sağmaya çalış, sağrken ve emzirirken oraya masaj yap hep.. bir de sıcak havlu falan fayda etmiyordu arkadaşıma sıcak su torbası koydurmuştum ben, ama en etkili yöntem emzirmek veya sağmakmış tatlım..

bneim göğüs uçlarımda hala acıyor, bakmaya fırsatım olmadı bi araştırayım, var mı başka hala canı acıyan?

dünürüm, benim kızın babası da kel olduğu için sorun olmaz, kızlar babalarına benzeyen erkekleri beğenirler, biliyorsun :))

kızlar uylul topiğinde okudum sabah saa 10:30 da tv8 de plates varmıs işe yarıomus denemek lzım 2. ayımız dolsunda. sezaryenler için tabi diğerleri baslasa olur heralde

kanalların tıkanmıstır aperpılll yaptıgın seylere karsılık gecmesı lazım aslında ama kımıde boyle gec gecebılıyo

bende hıc kılo kalmadııı dahada kendı kılomdan eksılerdeyııımmm cok zayıflıgı sevmem bennn ama erıdım bıttımmm kızımınn sayesındeee

:124:

Ya canım sagıyom ama işe yaramıo devm edem bari. canım krem ne kullanıosun lansinoh ii degil medela yada palmer's gogus ucu kremi kullndım ben bişicik olmadı. Bide koyu kısmı tamamen veriomusun en önemli sey o ben ilkin baktım agrıtıo tamamını vermeye zorladım alıstı olmadı yara

bende hıc kılo kalmadııı dahada kendı kılomdan eksılerdeyııımmm cok zayıflıgı sevmem bennn ama erıdım bıttımmm kızımınn sayesındeee

ben varya dogumda 8 kilo gitti 4 kiloda ilk hafta terlemekten gitti ama sonra kayınvalidenin yaptıgı yemeklerden ve ikide bir ye ye demekten mecburen yedim 2 kilo geri aldım. vermem gereken 7 kilom var 5 e de tavım olur yani :)

ya birde göbek var azcık kurtulmam lazım hiç alısık diilim rahatsız oluom

koyu kısmı tam veremiyorum aperpil benimkiler çok geniş, ama heryerde tamamını verin yazıyo.. şimdi bi forumda okudum, bebeğin ağzına verip verip geri çekecekmişsin memeyi o zaman ağzını kocaman açıyormuş ve tamamını alabiliyormuş.. uyanınca bi deneyeyim bakalım..

ılgınc olan benım gobegım vardı sımdı oda yok dumduz olmusumm gece kac saatete bı kalıyonuzz ben kızıma yardım etmesem kızın kendı pek kakasını yapamıyoo ben yardım edınce cok rahatlıyo canımyaaa hıc bu kadar osuruk sesı takıp edecegımı bımezdımm uykumda bıle o sesıı dınlıyommmm :))))

canım elinle sıkıstır ver bir iki ögrenirse kendi kapar. Ben hastayım acıkınca kafayı nasıl saga sola sallıo bi kapıo gülmekten ölüom hastayım ya kereme :) birde emerken gözleri kayıyo ya keyiftem Allahım nasıl bir seydir yerim diyorum

ay kendim yazdım sandım bizimkide hiç sasmaz 5 bucukta baslıo ıkınmaya 7 bucukta bitiyor sonra dimdik ayaktaaaa :)

bazen kendi yapıo ama iice alıstı ya altını acınca yapıo yada gaz cıkarmak için ayagımı kaldır dio kendi kaldıryor ama benim kaldırmamı daha cok sevio kaldırınca direk mayısıo bazen öle uyuyakalıo :) yazık bir iki cıkarıo uyuyor kuzum valla benimki gazlı bişi ama cok seviom ben onu böle begeniom gazıda cıktıkca bende rahatlıom :) bukadar sevecegimi bilmezdim o gaz seslerini

kızlar nasılsınız? pek gıremıyorum nete.pek ıyı degılım ya. moralım cok bozuk. sutum ne ıcsem ne yesem olmuyor son gunlerde. oglumda sureklı aclıktan aglıyo. mamayı denedım ıcmıyo. zorla agzına doktum bırkac damla tukurdu. sonra 2 damla kadar akıttım agzına mamadan yuttu ama daha fazlasını kustu. napıcagımı sasırdım. 2 gun once de aynı olayı yasadım o zaman cok kustu hatta. napıcam ben aclıktan aglıyo uyumuyo. sutum de az oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…