2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

senınkı baya buyumus ya maşallah agular da yapıyo:):)

evet canım keyfi yerindeyse aguuu diyor hasta oluyoz bebeklerin gercekten agu dedigini bilmiodum cok sasırdım bazen bende ona aguuu diyorum gu muuu bişi dio :) babamızda oo siz iletişime gecmişsiniz dio :)

Son düzenleme:

sımdıye kadarr neyl beslıyodun canım sutun anıdenmı azaldıkı ole eger sutun yoksa bı sekılde mamaya alıstırmalısın yoksaa bebek aclıktan hastalanır

gazlar gidince birde keyiflenio yanaklar gülüo aguuuu maguuu sesler cıkarıo :) görmeye deger

benımkıde guluyo benı tanıyoo ay cok tatlııııı rabbımmm ne guzel bı sevgı vermısss bızlere bebegımıze karsıı dun komsuya bıraktımm abısını almak ıcın geldıgımde nasıl aglıyoduu anne benı nıye bıraktın der gıbı benı gorunce acıklı acıklı bakıyoo bıde benım kızım cok fırlama eme ısterken aglıyoo nasıl gogsumu acıyom yaklastırıyoruum sakınlesıyooo kıbar bı kıza donuyoo sankı aglamıs olan o degıl

balum mamayı degiştirsen. Birde dogru mamayımı kullanıosun pre--- mamalar kullanılıyor sanırım cok ii bilmiom ama

2 cesıt mama denedım ya. benım yengemın ıkızler 10 aylık o pek mamayla buyuttu ona soruyorum. herkesten akıl alıyorum yok yok. delırıcem. emzık vermek hıc ıstemıyodum ama aldık onu bıle almıyo. hep aglıyo suan uyudu cok sukur.

sımdıye kadarr neyl beslıyodun canım sutun anıdenmı azaldıkı ole eger sutun yoksa bı sekılde mamaya alıstırmalısın yoksaa bebek aclıktan hastalanır

sutum yetıyodu ya. nıye boyle oldu anlamıyorum. onceden cok dıkkat etmezdım cok sutum olurdu sımdı aksama kadar ye iç yok yok yok.

evet canım keyfi yerindeyse aguuu diyor hasta oluyoz bebeklerin gercekten agu dedigini bilmiodum cok sasırdım bazen bende ona aguuu diyorum gu muuu bişi dio :) babamızda oo siz iletişime gecmişsiniz dio :)

:):) maşallah

ayyyyy:):):) benımkıde guluyo bıze bazen seslı guluyo hatta bayılıyorum o halıne:):)

sutum yetıyodu ya. nıye boyle oldu anlamıyorum. onceden cok dıkkat etmezdım cok sutum olurdu sımdı aksama kadar ye iç yok yok yok.

canım ben bak cok sutluyum bı kere kafama takıntı yaptım aa sutum olmuyomu dıye kac gun benım bıle sutum olmadı hıc dusunmee bırazda pıskolojııkk rahat olmaya calıs yılma bebegını sureklı emzır ama sureklııı

işler bana bakıyo ben işlere kızm uyuyokeeeeeennn kalkıyım ıslere bakıyımm ay hep aynı işer camasır bulasık pöööööfffff dagınıklık

evet esım de oyle dıyo dusunme dıyo ama cok canım sıkılıyo bu duruma. sureklı aglıyorum. o aclıktan aglarken ben yemek zorunda oldugum ıcın yıyorum. o acken yemek o kadar zor kı

ay o sesli gülüş yok bizde cok merak ediom nasıl bişi bizde gülerken ses yok görüntü var :)
kolay gelsin mervam bende kaçam Balum ever psikolojikte cok takmamaya calıs hem gecici olabilir geri aartabilir bir ara bana üzüntüden olmustu sonra düzeldi. Birde pes etme sag dur

evet esım de oyle dıyo dusunme dıyo ama cok canım sıkılıyo bu duruma. sureklı aglıyorum. o aclıktan aglarken ben yemek zorunda oldugum ıcın yıyorum. o acken yemek o kadar zor kı

cok iyi anlıyorum cok zor olmalı dua et canım sabret Birde kendini cok sıkma sonucta bu onun rızkı. Senden süt tassada o rızkı kadarını alır. Emmeyedebilirdi. Senden gelsede bişiye yaramazdı yani. Rızkı ne kadarsa gelecek oda alacak kendini suclama lütfen

Bizimki 10 gündür gülüyor bide kahkahalı bayılıyoruz eşimle maşallah kuzuma..Balum canım sütlerin gelir inşallah.Mamayı 2-3 kaşık zorlada olsa verip alıştırmaya çalış canım..

haklısın ıste annelık guzel oldugu kadar zor da napalım. seslı gulmek derken cok da seslı degıl de boyle cıvıldama gıbı guluyo. zaten goruntu bıle yeter ya guldugu zaman dunyalar benım sankı:)

Mamaların tadıda berbat bazen sıcaklığı için tadına bakıyordumda midem kalkıyordu, sütlerimiz tatlı ondanda istemiyor olabilir.

Bizimki 10 gündür gülüyor bide kahkahalı bayılıyoruz eşimle maşallah kuzuma..Balum canım sütlerin gelir inşallah.Mamayı 2-3 kaşık zorlada olsa verip alıştırmaya çalış canım..

inş canım inş. senınkıde durmuyo demek. sımdıkıler yaramaz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…