senınkı baya buyumus ya maşallah agular da yapıyo:):)
kızlar nasılsınız? pek gıremıyorum nete.pek ıyı degılım ya. moralım cok bozuk. sutum ne ıcsem ne yesem olmuyor son gunlerde. oglumda sureklı aclıktan aglıyo. mamayı denedım ıcmıyo. zorla agzına doktum bırkac damla tukurdu. sonra 2 damla kadar akıttım agzına mamadan yuttu ama daha fazlasını kustu. napıcagımı sasırdım. 2 gun once de aynı olayı yasadım o zaman cok kustu hatta. napıcam ben aclıktan aglıyo uyumuyo. sutum de az oluyo
gazlar gidince birde keyiflenio yanaklar gülüo aguuuu maguuu sesler cıkarıo :) görmeye deger
balum mamayı degiştirsen. Birde dogru mamayımı kullanıosun pre--- mamalar kullanılıyor sanırım cok ii bilmiom ama
sımdıye kadarr neyl beslıyodun canım sutun anıdenmı azaldıkı ole eger sutun yoksa bı sekılde mamaya alıstırmalısın yoksaa bebek aclıktan hastalanır
evet canım keyfi yerindeyse aguuu diyor hasta oluyoz bebeklerin gercekten agu dedigini bilmiodum cok sasırdım bazen bende ona aguuu diyorum gu muuu bişi dio :) babamızda oo siz iletişime gecmişsiniz dio :)
benımkıde guluyo benı tanıyoo ay cok tatlııııı rabbımmm ne guzel bı sevgı vermısss bızlere bebegımıze karsıı dun komsuya bıraktımm abısını almak ıcın geldıgımde nasıl aglıyoduu anne benı nıye bıraktın der gıbı benı gorunce acıklı acıklı bakıyoo bıde benım kızım cok fırlama eme ısterken aglıyoo nasıl gogsumu acıyom yaklastırıyoruum sakınlesıyooo kıbar bı kıza donuyoo sankı aglamıs olan o degıl
sutum yetıyodu ya. nıye boyle oldu anlamıyorum. onceden cok dıkkat etmezdım cok sutum olurdu sımdı aksama kadar ye iç yok yok yok.
canım ben bak cok sutluyum bı kere kafama takıntı yaptım aa sutum olmuyomu dıye kac gun benım bıle sutum olmadı hıc dusunmee bırazda pıskolojııkk rahat olmaya calıs yılma bebegını sureklı emzır ama sureklııı
evet esım de oyle dıyo dusunme dıyo ama cok canım sıkılıyo bu duruma. sureklı aglıyorum. o aclıktan aglarken ben yemek zorunda oldugum ıcın yıyorum. o acken yemek o kadar zor kı
cok iyi anlıyorum cok zor olmalı dua et canım sabret Birde kendini cok sıkma sonucta bu onun rızkı. Senden süt tassada o rızkı kadarını alır. Emmeyedebilirdi. Senden gelsede bişiye yaramazdı yani. Rızkı ne kadarsa gelecek oda alacak kendini suclama lütfen
Bizimki 10 gündür gülüyor bide kahkahalı bayılıyoruz eşimle maşallah kuzuma..Balum canım sütlerin gelir inşallah.Mamayı 2-3 kaşık zorlada olsa verip alıştırmaya çalış canım..
inş canım inş. senınkıde durmuyo demek. sımdıkıler yaramaz ya.
Mamaların tadıda berbat bazen sıcaklığı için tadına bakıyordumda midem kalkıyordu, sütlerimiz tatlı ondanda istemiyor olabilir.
Ya bu saatlerde uslu olurdu ama anlamadım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?