2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Ben regli oluyorum sanırım dün hafif lekelenmem olmuştu bugünde karnım ağrıyor ( 40. gün olmayınca birkaç ay olmam sanıyordum ama..

balum ıyıce acıktır o zamn yer mamayı..mecbur yıycek o kadar calısan ınsan var onların cocukları hep mama yıyo mecburiyetten...

Ben regli oluyorum sanırım dün hafif lekelenmem olmuştu bugünde karnım ağrıyor ( 40. gün olmayınca birkaç ay olmam sanıyordum ama..

bünyeden bünyeye değişio nevyas...40 bıttıkten 1 hafta sobnra adet olunuomus ama benım cok az leke geldı sütümemı sürüo acaba

çok gecmiş olsun canım bnde sımdı yedıgıme dıkkat edıyom hayvansal gıdalardan olabılıyo böle gecmezse bnde doktora gtrucem....

aperpil canım göğsün için her emzirmeden önce sıcak suyla yıka sonra emzır emzırmen bıtınce soguk bez koy her emzırmede bu sekılde yap canım gcer ısallah bna hastanede öle demıslerdı sıcak suyla yıkayıp yada sıcak su torbası koyup emzırırsen o tıkanan kanal daha kolay acılır ...

balum :canım senın sutun vardır sakın aglama ben bı ara 2 gun boynca cok agladım azalmıstı moral cok önemlı hep benım sutum var de sutum yok deme sakın allahın ıznıyle yawrucun doyar...

o mamalar berbat gercekten hastanedeyken lk gece benım kız 3 saat emmısdı ama doymadıgı ıcın hemsıre 10 ml mama getrmıstı vermeye calıstım o gun orda kusmustu bunlar agzının tadını bılıyo dedım anne karnında guzelce beslendıler sımdı o tataları arıyolar

yarin doktor konturolüm var.benimde dünden beri bacak karin ve karnim agriyor.belki bende regl oluyorum.oglumda dendigi gibi 40 bitti haftasi olmadan regl oldum.
ve iki hafta sonrasi yine olmustum.ama nasil cok gidiyordu.sonrasinda 7 ay regl olmadim.

sezeryan olmasam kac gun surecektı cok merak edıyom ya ...bgn damla damla gelıyo işallah bıter bıranönce benım kzı uyudu sımdı bnde kahvaltı yapıyım yatıyım kızlar kolay gelsın hepnıze
bye bye

aperpilcim keremler aynı galiba benim keremimde aynen dediğin gibi yapıyo okuyunca güldüm.bi de yeni bi adet çıkardı şimdi.bunlara bi de kolunu sallamak eklendi.abiye kuzu gibi tek kolunu sallıyo acıkınca yarılıyom gülmekten:)))

emmek ıstıyo lıkıe lıkır içiyo 15 dk sonra hepsını çıkarıyo sonra bıdaha istıyo...ziyankar bu kız ya ben o sutu yapana kadar ne çekıyom bılmıyo tabii

40.gün mutlaka damla bile olsa kanama olurmuş bende olmadı 50günlük olduk bugün düzene girse aRtık olup olmadık yerde gelirse sakata gelmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…