gunu gununu tutmuyo bebeklerın. yıne aglıyo benımkı cıkıyorum kızlar gorusuruz fırsatım olunca.
Ben regli oluyorum sanırım dün hafif lekelenmem olmuştu bugünde karnım ağrıyor( 40. gün olmayınca birkaç ay olmam sanıyordum ama..
bünyeden bünyeye değişio nevyas...40 bıttıkten 1 hafta sobnra adet olunuomus ama benım cok az leke geldı sütümemı sürüo acaba
çok gecmiş olsun canım bnde sımdı yedıgıme dıkkat edıyom hayvansal gıdalardan olabılıyo böle gecmezse bnde doktora gtrucem....canımmm 1 haftadır benimkisinin de aynen o sekilde. ilk önce hafif hafif basladı sonra kafasında bile olduuu. kırmızı kırmızı böylee.. 1haftadır gecer dedik gecmek bilmedi.
isiliktir,dolgunluktur dedik yook gecmedi. bugün aşımız vardı onun icin gittik, doktor alerji olmuş bu cocuk dedi. cikolata,fındık fıstık yemişsin ondan olmuş dikkat et dedi. doğru cikolata felan yemiştim. bitane merhem ve bitane şurup yazdı. şurubu gece ver 1 çay kaşıgı dedi. cumaya kadar geçmezse gel mutlaka dedi.
hatta şurubunda içerigini okudum da uyku felan yapıomuş verip vermemekle tereddütlüyüm açıkcası.
35.gun hala kanama devam edıyyo :)bıktım yaaaaaaaaa
canım elinle sıkıstır ver bir iki ögrenirse kendi kapar. Ben hastayım acıkınca kafayı nasıl saga sola sallıo bi kapıo gülmekten ölüom hastayım ya kereme :) birde emerken gözleri kayıyo ya keyiftem Allahım nasıl bir seydir yerim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?