2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar nasılsınız enim oğlum bu aralar elini emmiyo emziriyorum beşiğe bırakıyom bir bakıyom eli ağzında acaba doymuyormu yoksa alışkanlıkmı etti bende sinir oluyorum emziği ağzına veriyorum almıyor

benım kız dogdugundan berı elını emıyo pek bı iştahla hemde....cuk cuk dıye...gerçi battNIYESINI EMDIGIDE OLMUYO DEGIL HANİ..AMA BEN DOYMADIGINA BAGLAMIYORUM

sutum yetıyodu ya. nıye boyle oldu anlamıyorum. onceden cok dıkkat etmezdım cok sutum olurdu sımdı aksama kadar ye iç yok yok yok.

balum senin yaşadılarının aynısını yaşıyoeum inan
kızım ağlıyo doymuyo belli zaten doktorada gittik kilo almamıştı
mama takviyesi diyo başka bişe demiyo
ama kızım maamyı kusuyo
1 2 damla içiyo dolu dolu kusuyo
ayyy okadarda yiyirom ama fayda etmiyoooo

benım kız dogdugundan berı elını emıyo pek bı iştahla hemde....cuk cuk dıye...gerçi battNIYESINI EMDIGIDE OLMUYO DEGIL HANİ..AMA BEN DOYMADIGINA BAGLAMIYORUM
hiç sorma aynen çok iştahlı emiyo bazen şu elini verde bende emeyim diyorumbide benimki elini emiyo gece öyle uykuya dalıyo elini ağzından çekince dalmıyor

canım okudum geçmişi inan çok üzüldüm sizin için ama bence siz bunu dert ettikçe süt üretemiyosunuzdur yani strese bağlı olabilir yoksa neden önce olan süt birden olmasın biraz rahatlamayı denesen tabi demesi kolay diyeceksin ama.......

lavinya haklısın canım ama insanın elinde değil
o ağlarken pparçalanıyosun

bu arada benm kızımda elini cokkudu cokkudu emiyo doğduğundan beri

kızlar varya ben ne yapcagımı sasırdım molfıx kullanıyodum poposunda hafıf pısık oluyodu sımdı prıma aldım o yenı cıkanlardan 4 gundur kullanıyorum bıraz önce kızı yıkadım altını actıgımda domates gıbı kızarmıs heryerı fıstıgına kadar ve sıvılce gıbı putur putur olmus delıoldum ya prıma bıdaha töbe almam nasıl içim acıdı ya sımdı krem surdum rahatladı yawrum ya cok hassas...

şimdi uykuya daldı yawrum en fazla 4 saat tutuyom bezı bıde 6 saat tutsam ne olurdu hıc molfıx kullandıgımda böle olmamıstı ya içim acıdı ya yawrumun öle grnce bgn 2 saatde bır değişiyimde iyileşsın

canım seni çok iyi anlıyorum banada yemezsem hemen sütün kesilir bilmem ne diyorlar o fikir bile beni çok korkutuyo haklısında ama şunu kendim tecrübe ettim doğumdan bir süre sonra bazı nedenlerle biraz canım sıkılmıştı o dönem göğüslerimin resmen çekildiğini hissettim zaten annenin morali beslenmesi dinlenme ve uykusu sütün üretimi ve bebeğin aldığı sütün bebek gelişimi üzerinde birebir etkisi varmış arkadaşlar bir sürü şey yazmış denemen için bence hepsini dene ne kaybedeceksin bu arada sık sık emzir yada süt sağma makinesi kullan memeler uyarılsın bakarsın işe yarar moralini yüksek tut bak her şey düzelecek dualarım seninle Allah hiç bir anneye böyle şeyler yaşatmasın seninkide geçiçi kendini buna inandır herşey düzelir

haklısın ınan onn açlıkdan agladıgını görünce çok üzülür( mamayı neden kabul etmyorkı anne sütü şekerli degil bu arada arakdaşlar su tadında...ben baktım tadına:)) ben kızımı dışarı çıkaracagım zaman tedbır amaçlı mama hazırlıyorum emzırecek yer bulamam dıye...mamayı verdıgım de içiyo memeyı emdıgınde ne kadar kusuyorsa o kadar kusuyo...hay allah yaa
ben prima kullanıyorum çok da memnunum demekki cildine gre degişiyo diger bezlrıde bı dene istersen cnm hagıes falan

Son düzenleme:

süreklı kullandıgın bez ne ise onu kullan degişme bence ..ben prımadan memnunum dun eşim yanlıslıkla molfix almış hemen gerı gönderdim...

canım geçmiş olsun sanki kız çocukları daha çok mu hassas oluyolar

kızlar kanguru kullanmak ıcın erken mı..bacakları agrırmı
ben kullanıyorum arada..çok da sevıyo kızım hmen gögsüme yaslanıp uyuma moduna geçiyo..babasıda takıyo bazen onda uyumuyo ama kafasını kaldırıp ona bakmaya çalışıyo çok komık görüntüler ortya çıkıyo ama kafa bı saga bı sola bı öne bı arkaya..şu kafalarıda tutmayı bi başarsalar allahın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…