kızlar nasılsınız? pek gıremıyorum nete.pek ıyı degılım ya. moralım cok bozuk. sutum ne ıcsem ne yesem olmuyor son gunlerde. oglumda sureklı aclıktan aglıyo. mamayı denedım ıcmıyo. zorla agzına doktum bırkac damla tukurdu. sonra 2 damla kadar akıttım agzına mamadan yuttu ama daha fazlasını kustu. napıcagımı sasırdım. 2 gun once de aynı olayı yasadım o zaman cok kustu hatta. napıcam ben aclıktan aglıyo uyumuyo. sutum de az oluyo
sutum yetıyodu ya. nıye boyle oldu anlamıyorum. onceden cok dıkkat etmezdım cok sutum olurdu sımdı aksama kadar ye iç yok yok yok.
hiç sorma aynen çok iştahlı emiyo bazen şu elini verde bende emeyim diyorumbide benimki elini emiyo gece öyle uykuya dalıyo elini ağzından çekince dalmıyorbenım kız dogdugundan berı elını emıyo pek bı iştahla hemde....cuk cuk dıye...gerçi battNIYESINI EMDIGIDE OLMUYO DEGIL HANİ..AMA BEN DOYMADIGINA BAGLAMIYORUM
canım okudum geçmişi inan çok üzüldüm sizin için ama bence siz bunu dert ettikçe süt üretemiyosunuzdur yani strese bağlı olabilir yoksa neden önce olan süt birden olmasın biraz rahatlamayı denesen tabi demesi kolay diyeceksin ama.......balum senin yaşadılarının aynısını yaşıyoeum inan
kızım ağlıyo doymuyo belli zaten doktorada gittik kilo almamıştı
mama takviyesi diyo başka bişe demiyo
ama kızım maamyı kusuyo
1 2 damla içiyo dolu dolu kusuyo
ayyy okadarda yiyirom ama fayda etmiyoooo
lavinya haklısın canım ama insanın elinde değil
o ağlarken pparçalanıyosun
bu arada benm kızımda elini cokkudu cokkudu emiyo doğduğundan beri
erken bence bnde kullanmak ıstıyom ama 3 aylık olmasını beklıyom :)kızlar kanguru kullanmak ıcın erken mı..bacakları agrırmı
haklısın ınan onn açlıkdan agladıgını görünce çok üzülürlavinya haklısın canım ama insanın elinde değil
o ağlarken pparçalanıyosun
bu arada benm kızımda elini cokkudu cokkudu emiyo doğduğundan beri
ben prima kullanıyorum çok da memnunum demekki cildine gre degişiyo diger bezlrıde bı dene istersen cnm hagıes falankızlar varya ben ne yapcagımı sasırdım molfıx kullanıyodum poposunda hafıf pısık oluyodu sımdı prıma aldım o yenı cıkanlardan 4 gundur kullanıyorum bıraz önce kızı yıkadım altını actıgımda domates gıbı kızarmıs heryerı fıstıgına kadar ve sıvılce gıbı putur putur olmus delıoldum ya prıma bıdaha töbe almam nasıl içim acıdı ya sımdı krem surdum rahatladı yawrum ya cok hassas...
şimdi uykuya daldı yawrum en fazla 4 saat tutuyom bezı bıde 6 saat tutsam ne olurdu hıc molfıx kullandıgımda böle olmamıstı ya içim acıdı ya yawrumun öle grnce bgn 2 saatde bır değişiyimde iyileşsın
canım geçmiş olsun sanki kız çocukları daha çok mu hassas oluyolarkızlar varya ben ne yapcagımı sasırdım molfıx kullanıyodum poposunda hafıf pısık oluyodu sımdı prıma aldım o yenı cıkanlardan 4 gundur kullanıyorum bıraz önce kızı yıkadım altını actıgımda domates gıbı kızarmıs heryerı fıstıgına kadar ve sıvılce gıbı putur putur olmus delıoldum ya prıma bıdaha töbe almam nasıl içim acıdı ya sımdı krem surdum rahatladı yawrum ya cok hassas...
ben kullanıyorum arada..çok da sevıyo kızım hmen gögsüme yaslanıp uyuma moduna geçiyo..babasıda takıyo bazen onda uyumuyo ama kafasını kaldırıp ona bakmaya çalışıyo çok komık görüntüler ortya çıkıyo ama kafa bı saga bı sola bı öne bı arkaya..şu kafalarıda tutmayı bi başarsalar allahın izni ilekızlar kanguru kullanmak ıcın erken mı..bacakları agrırmı
valla alışveriş merkezlerinde görüyorum küçücük bebekleri koyup gezdiriyolar ama bencede erken zaten sonrada bebek arabaları devreye giriyokızlar kanguru kullanmak ıcın erken mı..bacakları agrırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?