2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

fatma ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ilk zamanlar kıpkırmızı oluyodu ağlıyodu çok her açıçısımda sürekli değişmeme rağmen geçmedi bezi değiştirmeyi düşündüm
sora unibaby nin pişik önleyici kremini sürdüm 2.3 sürmemde geçti kuzumun totosu pıtışı gece yatarken mutlaka sürüyorum gün içindede en fazla bikere bide onu dene bence

puset göturmeyım dıe yaaa pofff...çok uzun tutmuycam zaten.. ama sımdı taktım evın ıcınde dolastım sevmedi....

aay benim kuzum çok sevio kanguruyu evin içinde denedik bikaç kere daha dışarı çıkmadık az daha büyüsün tam doldursun içini
ağlamıyosa keyfi yerinde demektir

ben molfix kullandım ılk başda ama emıcılıgı hıç iyi degildi prımaya geçtim sonra şimdi çok memnunum kızım çok s.ç madıgı sürece:)

kızlar huggıes ya daha kötü yaparsa dıye korkuyom almaya ılk prıma aldım o bacagını alerjı etmısdı snra doktor değştir dedi değiştiredım molfıxle duzeldı ama o popsunda hafıf pısıyodu arada snra dedım kı su prımadan alıyım yenılerden anam almaz olaydım ıcıne etdı kızın poposunu öle grnce aglayasım geldı
bn gene molfıxegecıyım bide her actıgımda havalndırıyom hıc anasına cekmemıs bızım zamanızda annelerımız bez mı kullanmış ya aynı babası hassaslıgı

kızlar kanguruyu doktora sormadan kullanmamk gerekiyormuş.. doktor muayene edip izin verirse kullanmalıymış, kemik gelişimin uygun olup olmadığın bakıyormuş.. biz alsak mı düşünürken yatağını aldığımız yerdeki çocuk söylemişti..

puset göturmeyım dıe yaaa pofff...çok uzun tutmuycam zaten.. ama sımdı taktım evın ıcınde dolastım sevmedi....

bende busatle dolaşmayı hiç sevmıyorum bıde taşıması güç oluyo onunla zaten...rahat olunca uzun tutsanda problem olmaz ama senın kı sevmedı anlaşılan....:26:

off ya doğduğundan beri ilk kez pişik bizide vurdu molfix kullanıyoduk bi kaç gündür prima deniyoz ama sanki daha kötü oldu dün sağlık ocağında doktora sordum pişik dedi travazol ve troysd die kremler verdi 3-4 gün kullan geçmezse çocuk hastanesine göster bi dedi inş. geçer yaa ama bizimki rahatsız olmuyo sanırım totosu kıpkırmızı ama hiç tepki vermiyo

bnde o kremden alıyım pişik kremı var hmn ıyılestırıyo ama her bezlemede pişik önleyice kullanmak lağzım :)çok saol

aynı der bızdede var prımadan oldu bol bol yıka poposunu krem sur bıde sık degısıtr canım bnde öle yapıyom gecer ısallah ıcım gıttı ya öle grnce

aynı der bızdede var prımadan oldu bol bol yıka poposunu krem sur bıde sık degısıtr canım bnde öle yapıyom gecer ısallah ıcım gıttı ya öle grnce

sen hangi bezi kullanıyosun fatma bu primayı sevmedim ben

kızlar ya bişey soracam eskiden topik msj okurken kim hangi saatte yazmış görünürdü şimdi görünmüo sizdede böylemi

bide kendinize bakım yapabiliyormusunuz cildiniz ne alemde doğumdan sonra krem kullanan varmı varsa hangisi ayy ne çok şey sordum

fatmacım seninkinin popişi çok hassasmış canım ya, inşallah çabuk geçer

ama anladığım kadarıyla bizimkilerin bu pişikleri bez kullandığımız sürece geçmicek açık kalması lazım, o da mümkün değil

bana da dry max iyi geldi, ilk başladığımızda bir iki gün totosu normale dönmüştü, şimdi yine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…