ben kullanıyorum arada..çok da sevıyo kızım hmen gögsüme yaslanıp uyuma moduna geçiyo..babasıda takıyo bazen onda uyumuyo ama kafasını kaldırıp ona bakmaya çalışıyo çok komık görüntüler ortya çıkıyo ama kafa bı saga bı sola bı öne bı arkaya..şu kafalarıda tutmayı bi başarsalar allahın izni ile
puset göturmeyım dıe yaaa pofff...çok uzun tutmuycam zaten.. ama sımdı taktım evın ıcınde dolastım sevmedi....
fatma ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ilk zamanlar kıpkırmızı oluyodu ağlıyodu çok her açıçısımda sürekli değişmeme rağmen geçmedi bezi değiştirmeyi düşündüm
sora unibaby nin pişik önleyici kremini sürdüm 2.3 sürmemde geçti kuzumun totosu pıtışı gece yatarken mutlaka sürüyorum gün içindede en fazla bikere bide onu dene bence
kızlar wetlew nerelerde bilen var mı?
faceden mi yazasam acaba??
off ya doğduğundan beri ilk kez pişik bizide vurdumolfix kullanıyoduk bi kaç gündür prima deniyoz ama sanki daha kötü oldu dün sağlık ocağında doktora sordum pişik dedi travazol ve troysd die kremler verdi 3-4 gün kullan geçmezse çocuk hastanesine göster bi dedi inş. geçer yaa ama bizimki rahatsız olmuyo sanırım totosu kıpkırmızı ama hiç tepki vermiyo
bende hıc kılo kalmadııı dahada kendı kılomdan eksılerdeyııımmm cok zayıflıgı sevmem bennn ama erıdım bıttımmm kızımınn sayesındeee
aynı der bızdede var prımadan oldu bol bol yıka poposunu krem sur bıde sık degısıtr canım bnde öle yapıyom gecer ısallah ıcım gıttı ya öle grnce
sen hangi bezi kullanıyosun fatma bu primayı sevmedim ben
göbek bu kadar kısa sürede gitmez diyo herkez pike...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?