40tan sora huy değişirmiş uykuları düzene girermiş bumu yani benimkinin düzeni
bozayıda denedim igrenç bişi ama hemen farkediyor.
Bol su kesinlikle etkili, ama en önemlisi sagmak ne kadar sagarsan okadar cogalıyor. Birde uyku ben ne zaman 3-4 saat deliksiz uyusam sisiom birde gecen kadının biri recete verdi :) yarım elma ile incir kurusunu bir bardak suda kaynatıp için ardından 2 saat uyuyun. uyumak sart ama süt bayageliomus denemedim denemek isteyenlere yazıyorum
fatma ben doğduğundan beri prima kullanıyorum ilk zamanlar kıpkırmızı oluyodu ağlıyodu çok her açıçısımda sürekli değişmeme rağmen geçmedi bezi değiştirmeyi düşündüm
sora unibaby nin pişik önleyici kremini sürdüm 2.3 sürmemde geçti kuzumun totosu pıtışı gece yatarken mutlaka sürüyorum gün içindede en fazla bikere bide onu dene bence
cnm kızım doymadığı için sürekli emiyo zaten sık sık emiyo ama memiş yumuşacık fıısss bom boş yanicanım seni çok iyi anlıyorum banada yemezsem hemen sütün kesilir bilmem ne diyorlar o fikir bile beni çok korkutuyo haklısında ama şunu kendim tecrübe ettim doğumdan bir süre sonra bazı nedenlerle biraz canım sıkılmıştı o dönem göğüslerimin resmen çekildiğini hissettim zaten annenin morali beslenmesi dinlenme ve uykusu sütün üretimi ve bebeğin aldığı sütün bebek gelişimi üzerinde birebir etkisi varmış arkadaşlar bir sürü şey yazmış denemen için bence hepsini dene ne kaybedeceksin bu arada sık sık emzir yada süt sağma makinesi kullan memeler uyarılsın bakarsın işe yarar moralini yüksek tut bak her şey düzelecek dualarım seninle Allah hiç bir anneye böyle şeyler yaşatmasın seninkide geçiçi kendini buna inandır herşey düzelir
haklısın ınan onn açlıkdan agladıgını görünce çok üzülür( mamayı neden kabul etmyorkı anne sütü şekerli degil bu arada arakdaşlar su tadında...ben baktım tadına:)) ben kızımı dışarı çıkaracagım zaman tedbır amaçlı mama hazırlıyorum emzırecek yer bulamam dıye...mamayı verdıgım de içiyo memeyı emdıgınde ne kadar kusuyorsa o kadar kusuyo...hay allah yaa
40tan sora huy değişirmiş uykuları düzene girermiş bumu yani benimkinin düzeni
bide kendinize bakım yapabiliyormusunuz cildiniz ne alemde doğumdan sonra krem kullanan varmı varsa hangisi ayy ne çok şey sordum
cnm acaba ne kadar incir atıyo dedimi onuda
bide bunu deneyim
ve bozayıda
Selam öğlen uykumuzu aldık geldik ana oğul :))
Kızlar az bi geçmişe baktımda bezinizin markasını çok sık değiştirmeyin, sabit bi marka kullanın devamlı.Bide pişik bezden olmuyor kakaları poposunda biraz kalsa hemen pişiriyor hastanede söylemişlerdi kakasını iyi takip et azda olsa bezinde hemen al diye pişik yapar dediler.Öyle yapıyorum bi sorun yok çok şükür.. 4 paket prima kullandık şimdiye kadar ilk 2 si premium care di sonrakilerde doğmadan aldığım yeni bebek iki çeşidindende memnun kaldım ama premium care daha iyi bundan sonra ona devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?