2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızımın alt iki dişinin çıkacağı yerdeki damağının rengi beyazlamış :)

2 aylık olunca agu sesleri başlıyo, tanıma takip etme belirginleşiyo, eller ayaklar iyice oynuyo, memeyi elle yakalama ve ağza doğru bastırma başlıyo :) çok değişiyolar :)

Selam öğlen uykumuzu aldık geldik ana oğul :))

Kızlar az bi geçmişe baktımda bezinizin markasını çok sık değiştirmeyin, sabit bi marka kullanın devamlı.Bide pişik bezden olmuyor kakaları poposunda biraz kalsa hemen pişiriyor hastanede söylemişlerdi kakasını iyi takip et azda olsa bezinde hemen al diye pişik yapar dediler.Öyle yapıyorum bi sorun yok çok şükür.. 4 paket prima kullandık şimdiye kadar ilk 2 si premium care di sonrakilerde doğmadan aldığım yeni bebek iki çeşidindende memnun kaldım ama premium care daha iyi bundan sonra ona devam edeceğim..

ya benim kızın uykuları çok hafif 2dk ila 20dk arası en uzunu 20dk fıttırcam
3gündür böle gece yarısına kadar artık gözler kıpkırmızı oluyo şişiyo derin uykuya geçmiyo
7.8 saat hiç uyumaması normalmi daha şimdiden

sorma benimkide 3 gündür gece gündüz karıştırdı sanıyorum gündüz 3-4 saatlik parçalar halinde uyuyor uyanık tutamıyorum gecede devamlı uyanıyo kırkı çıkmadığından değişiyo diyorlar bende bekliyorum bakalım

cnm acaba ne kadar incir atıyo dedimi onuda
bide bunu deneyim
ve bozayıda

aynını kullanıyorum ayda ediyor aa zeytinyagı saatine koymuo geciriyor ama bebegine göre degişir bence faatma sen troysd mu ne o merhemden al biran önce bu pişikten kurtl sonra bezi düşünürsün

molfix ii pişik daha az yapıo primaya göre ama ii cekmio bir kere bebegimin kakişi taa sırtına kadar cıkmıstı
huggies kullanan var mı nasıl acaba?

kızlar unibaby yenidogan ıslak mendili ne zaman bırakcaz diger mendillere gecebilcez acaba?

cnm kızım doymadığı için sürekli emiyo zaten sık sık emiyo ama memiş yumuşacık fıısss bom boş yani
arkadaşların dediğinin hepsini denedim bi boza ve incir suyu hariç onuda deniycem
sağol tatlım desteğin için

mamayı istemiyo her markayı denedik ama kusuyo mamayı napsakta almıyo
hemde aç olmasına rağmen almıyo

40tan sora huy değişirmiş uykuları düzene girermiş bumu yani benimkinin düzeni

yalannnnnnn düzen müzen yooookkkkk

bu Arada bezlerden konuşmuşsunuz kızlar
ben prima yeni doğan 1 kullandım ilk ayında 2 ayında yenidoğan 2 ye geçtik
primadan çok memnunum pişik olayı olmadııslak mendil unidoğan kullanıyorum doğduğundan beri
pişik kremde sebamed kullanıyorum

bebeğin her altını değiştiginizde kremden ziyade asiti alınmıs zeytin yagı sürseniz hiç bişi olmaz bana öyle demişlerdi hem cocuk ii gelişirmiş dediler ben pek uygulamıom bakıom kızarma belirtisi varsa sürüom diger acmaya kadar gecio bide 4 saat beklio maksimum gecede yatırmadan pişik önleyici sürüom bişi olmuyor deneyin sabaha kadarda acmıom

cnm acaba ne kadar incir atıyo dedimi onuda
bide bunu deneyim
ve bozayıda

ahh tatlım 1-2 incir canım. Uykuyu unuta ama kesintisiz 2 saat uyu dedi bana denemedim inş. işe yarar
boza hani dedigim benimde bir ara azalma olmustu o zaman içtim igrencti ama 3-4 saate baya farketti

bn hıc bekletmıyom kakasını canım bezden olmasa molfıxdede olurdu onda hıc böle olmadı anam geldıde dus alabıldım ya :)

birde benimki hemen her gazda az da olsa kaka cıkarıo sarı edio bezi yani makat arası kaka oluo orası kızarıyor beklerse bende düzenli takip ediom cok bekletmiom kakayı birde silince ii kuruluom unibaby nin kremide en iyisi dalin malin hikaye

unı baby den bnde alıcm yarın pişik kremımız var oda hmn gecrdı bıraz önce değiştrdım az kalmıs pişiği o gaz cıkarıgında aynen bnde hmn bakıyom yoksa kızarıyo bukadr takıp edıyom oluyo bıde takıp etmesem ne olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…