tşkler canım inciri içtim ama uyuyamadım kızımmm uyandı gece yatarken içiyim bari geneahh tatlım 1-2 incir canım. Uykuyu unuta ama kesintisiz 2 saat uyu dedi bana denemedim inş. işe yarar
boza hani dedigim benimde bir ara azalma olmustu o zaman içtim igrencti ama 3-4 saate baya farketti
birde benimki hemen her gazda az da olsa kaka cıkarıo sarı edio bezi yani makat arası kaka oluo orası kızarıyor beklerse bende düzenli takip ediom cok bekletmiom kakayı birde silince ii kuruluom unibaby nin kremide en iyisi dalin malin hikaye
Benimkininde düzeni değişti.Gündüz sadece 3-4 saat uyuyor soonra bütün gün uyanık gece 11-12 gibide gece uykusuna dalıyor.Benim bildiğim gündüz sık sık uyumaları lazım ama 1 kez uyuyor.
kızlar artık gunduzleri daha cok uyanık kalacakalr daha az uyucaklar uyku beklemeyin uyursada ne ala :)
sanırım bizim bebekleri biz hassas yapıyoruz unibaby yeni doğan prima dry max
ama gene pişik gene pişik
izmitte kayınvalidemin arkadaşının geliniyle arkadaştım düzceye gelince tabi görüşemedik 1kızı vardı ikinciyi yapmış kaynanamda kalırken ziyaretime geldi maşallah tam bir tosuncuk 4aylık
marketten unibaby alırken tabi fiyatını gördü kaynana bişe demedi kendi aldı torununu benden çok düşünüyo bişe olcak die bu arada anlatıyo ayşeyi geçen bez değiştirirken gördüm hani 1milyonculardaki ıslak mendiller varya onla siliyodu diyo ve totosu bembeyaz bezin markasını sölemiyorum bile dış yüzeyi naylon gibi olanlar çok eski bezler varya onlardan neden peki umursamadığı için çünkü öle durumu çok kötü değil şaştım kaldım
e pack yardımcı olmak ısterımbn kndımde uyguladıklarım benım sutumde incir suyuyla artdı şuanda da cok sukur bol sıvı tuketıyom ayvada dene canım oda ıyı sut yapıo bozayı bnada hastanede demıslerdı denemedm ama denıcem bnde dun gece yatmadan salatalık yedım sutum akmaya basladı ....hıc salatalıktan böle bısey beklemıyodum
yeşil üzümde bol sut yapıo hergun tuketıyom canım ,işallah bol bol sutun olucak yatmadan ıncır suyu tuket gercekten uykunda akıcak işallah
e pack yardımcı olmak ısterımbn kndımde uyguladıklarım benım sutumde incir suyuyla artdı şuanda da cok sukur bol sıvı tuketıyom ayvada dene canım oda ıyı sut yapıo bozayı bnada hastanede demıslerdı denemedm ama denıcem bnde dun gece yatmadan salatalık yedım sutum akmaya basladı ....hıc salatalıktan böle bısey beklemıyodum
yeşil üzümde bol sut yapıo hergun tuketıyom canım ,işallah bol bol sutun olucak yatmadan ıncır suyu tuket gercekten uykunda akıcak işallah
oof baby sling ben çok istedim herkes itiraz etti onla çocukmu taşınırmış gene alıyodum mağazadaki kız 3aya kadar öneriyoruz dedi iyi sen bilirsin dedim çıktım
bez olanlardan almayı düşündüm ama vazgeçtim gene biraz büyünce durmaz düşer falan die beceriksizim bide
öncelikleAllah yardımcın olsun aynı şeyleri yaşadım büyüdükçe daha çok azalıyo sana BİO GAİA diye bir gaz damlası öneririm daha öncede çok yazmıştım çok küçük bir şişe 5ml 30 tl ama işe yarıyo ben veriyodum pırt pırt çıkarıyodukızlar nasılsınız biz esımle kafayıı yemek üzereyizzzz kolik 6ıncı haftada tavan yapıyomus gercekten de bu kdr olcagını dusunmuyordum dun gece 2de bı basladı krız sabah 6ya kdr susmadı yapmadıgımız sey kalmmadı en sonunda bısey oldu cocuga dıye o saatte kaldırıp hastaneye goturduk acıle arabada sustu uyudu dr muayne ettı veeee sonuc gene aynı ıyı bıseysı yok gaz sancısı ...
esım bısuru ses ındırmıs yabancı bı steden fön makıesı sesı camasır makınesı sesı elektrık supurgesı sesı okyanus sesı daha bısuru sey kolık cdsı almıstık hıcbırı kar etmıyo karnına masaj yapıyoruz zeytınyagıyla bacaklarına jımnastık yaptırıyoruz kucaklayıp gezdırıyoruz ayagımızda kucagımızda sallıyoruz yok yok yok susmuyo cocuk
memeye tutturuyorum sakınlessın dıye tutuyo 30sn fılan cekıyo sonra kafasnı cevırıyo baslıyo gene aglamaya cook caresızız her gece aynı muhabbet kafayı yemek uzereyız kızlar kolık bebegı olanlar yardımmmmmmmmmmmm
ben görüyorum lavinya 18:38de yazmışsın sen
kızlar nasılsınız biz esımle kafayıı yemek üzereyizzzz kolik 6ıncı haftada tavan yapıyomus gercekten de bu kdr olcagını dusunmuyordum dun gece 2de bı basladı krız sabah 6ya kdr susmadı yapmadıgımız sey kalmmadı en sonunda bısey oldu cocuga dıye o saatte kaldırıp hastaneye goturduk acıle arabada sustu uyudu dr muayne ettı veeee sonuc gene aynı ıyı bıseysı yok gaz sancısı ...
esım bısuru ses ındırmıs yabancı bı steden fön makıesı sesı camasır makınesı sesı elektrık supurgesı sesı okyanus sesı daha bısuru sey kolık cdsı almıstık hıcbırı kar etmıyo karnına masaj yapıyoruz zeytınyagıyla bacaklarına jımnastık yaptırıyoruz kucaklayıp gezdırıyoruz ayagımızda kucagımızda sallıyoruz yok yok yok susmuyo cocuk
memeye tutturuyorum sakınlessın dıye tutuyo 30sn fılan cekıyo sonra kafasnı cevırıyo baslıyo gene aglamaya cook caresızız her gece aynı muhabbet kafayı yemek uzereyız kızlar kolık bebegı olanlar yardımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?