2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ahh tatlım 1-2 incir canım. Uykuyu unuta ama kesintisiz 2 saat uyu dedi bana denemedim inş. işe yarar
boza hani dedigim benimde bir ara azalma olmustu o zaman içtim igrencti ama 3-4 saate baya farketti
tşkler canım inciri içtim ama uyuyamadım kızımmm uyandı gece yatarken içiyim bari gene
bozayıda deniycem iğrenç olsun ama yeterki kuzum doysun

aynen cnm benm kızımda her gazda kaka çıkarıyo bende hemen alıyorum ozmn
unibaby nin sadece ıslak mendilini kullanıyorum memnunum

şampuanımız sabunumuz pişik kremimiz sebamed ondanda memnunum

sanırım bizim bebekleri biz hassas yapıyoruz unibaby yeni doğan prima dry max
ama gene pişik gene pişik
izmitte kayınvalidemin arkadaşının geliniyle arkadaştım düzceye gelince tabi görüşemedik 1kızı vardı ikinciyi yapmış kaynanamda kalırken ziyaretime geldi maşallah tam bir tosuncuk 4aylık
marketten unibaby alırken tabi fiyatını gördü kaynana bişe demedi kendi aldı torununu benden çok düşünüyo bişe olcak die bu arada anlatıyo ayşeyi geçen bez değiştirirken gördüm hani 1milyonculardaki ıslak mendiller varya onla siliyodu diyo ve totosu bembeyaz bezin markasını sölemiyorum bile dış yüzeyi naylon gibi olanlar çok eski bezler varya onlardan neden peki umursamadığı için çünkü öle durumu çok kötü değil şaştım kaldım

e pack yardımcı olmak ısterımbn kndımde uyguladıklarım benım sutumde incir suyuyla artdı şuanda da cok sukur bol sıvı tuketıyom ayvada dene canım oda ıyı sut yapıo bozayı bnada hastanede demıslerdı denemedm ama denıcem bnde dun gece yatmadan salatalık yedım sutum akmaya basladı ....hıc salatalıktan böle bısey beklemıyodum

yeşil üzümde bol sut yapıo hergun tuketıyom canım ,işallah bol bol sutun olucak yatmadan ıncır suyu tuket gercekten uykunda akıcak işallah

Benimkininde düzeni değişti.Gündüz sadece 3-4 saat uyuyor soonra bütün gün uyanık gece 11-12 gibide gece uykusuna dalıyor.Benim bildiğim gündüz sık sık uyumaları lazım ama 1 kez uyuyor.

kızlar artık gunduzleri daha cok uyanık kalacakalr daha az uyucaklar uyku beklemeyin uyursada ne ala :)

işte bunu sevmedim :)) ay ağlamasınlarda uyanık kalsınlar sorun değil keyif istiyo muhabbet istiyo benimki emzik veriyorum atıyo ağlıyo gene veriyorum susuyo gene atıyo deli ediyo beni madem ağlıcan nie atıyon ,madem atıcan nie ağlıyon :)))

ewet bı uzerıne dustugumuz ıcın mı oluyo yanı vay anam halımıze ozamn orasıda öle gercekten kardeslerımden bılıyom ismi duyulmadık bez kullanırdı en kucuk kardesımde hıc pişik olmazdı ya annem hıc pamuk lada sılmezdı ıslak mendılle bz yapıoz bunları hassas 2den berı yatıyo bnm kı bı ara emzırdım gerı yatdı bnde ıslerımı yaptım sayesınde sabah 10dan 2ye kadar uyanıktı ama

salatalık mı hmm
göğüsler ne alemde benim yumuşacık ilk zamanlar taş gibi devasaydı şimdi hafif ufaldı ve yumuşak sanki boş gibi

oof baby sling ben çok istedim herkes itiraz etti onla çocukmu taşınırmış gene alıyodum mağazadaki kız 3aya kadar öneriyoruz dedi iyi sen bilirsin dedim çıktım
bez olanlardan almayı düşündüm ama vazgeçtim gene biraz büyünce durmaz düşer falan die beceriksizim bide

ayyy canımm inşallah akıcak deniycem incir suyunu
salatalık hmmm deneyelim onuda
yeşil üzümde yedim işte bozayı deniyim birde ama nerden bulcaksak onuda

3 ay mı onlar 2 yasa kadar kullanıyor bı bayanda grmustum cok guzel kullanıyodu valla bende pamuk olanından almak ıstıyom guzel bu kıs onunla tasırız annemde bn sana carsafdan yaparım dıyo he dedım carsafla gezerım benım göğüsde yumusyo sertlesıyo ne oldugu bellı değil ama buyudu bır beden kadar şişincede 2 beden buyuo ama genelde yumusak yumusak gezınıyo

kızlar nasılsınız biz esımle kafayıı yemek üzereyizzzz kolik 6ıncı haftada tavan yapıyomus gercekten de bu kdr olcagını dusunmuyordum dun gece 2de bı basladı krız sabah 6ya kdr susmadı yapmadıgımız sey kalmmadı en sonunda bısey oldu cocuga dıye o saatte kaldırıp hastaneye goturduk acıle arabada sustu uyudu dr muayne ettı veeee sonuc gene aynı ıyı bıseysı yok gaz sancısı ...
esım bısuru ses ındırmıs yabancı bı steden fön makıesı sesı camasır makınesı sesı elektrık supurgesı sesı okyanus sesı daha bısuru sey kolık cdsı almıstık hıcbırı kar etmıyo karnına masaj yapıyoruz zeytınyagıyla bacaklarına jımnastık yaptırıyoruz kucaklayıp gezdırıyoruz ayagımızda kucagımızda sallıyoruz yok yok yok susmuyo cocuk
memeye tutturuyorum sakınlessın dıye tutuyo 30sn fılan cekıyo sonra kafasnı cevırıyo baslıyo gene aglamaya cook caresızız her gece aynı muhabbet kafayı yemek uzereyız kızlar kolık bebegı olanlar yardımmmmmmmmmmmm

ya kızlar Allah aşkına siz msj okurken kim hangi saatte yazmış görüyomusunuz ben göremiyom mesela en son ipek yazmış ama saat kaçta yazdığı görünmüyo sizdede böylemi

pinu benm kızda gaz sancısı yok
allah yardımzın olsun canım
ama nurse diye bi ilaç tavsiye ediyolrdı kızlar

öncelikleAllah yardımcın olsun aynı şeyleri yaşadım büyüdükçe daha çok azalıyo sana BİO GAİA diye bir gaz damlası öneririm daha öncede çok yazmıştım çok küçük bir şişe 5ml 30 tl ama işe yarıyo ben veriyodum pırt pırt çıkarıyodu

Allah yardımcınız olsun canım yaşadıklarınız çok zor..Bizde benzer şeyler yaşıyoruz acaba kolikmi çözemedik daha.Bizimki bu saatlerde başlıyor gece 10-11 kadar ağlıyor sürekli huzursuz ama kucağımızdaysa ve ayakta geziyorsa susuyor.Gazı yok bunu biiliyorum,kaka problemimizde yok.Kolik mi sence, yoksa kucakta gezmek içinmi şımarıyor..

allah yardımcın olsun pıngu o ılacı dun saglık ocagında kadın söledı kızı ıcın kullanıyomus onunda kızı cok gazlıymısda ısallah bıran önce gecer canım
bnde göruyom saat kacda yazıldıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…