2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yarican sebamedin baby cream extra soft...pişik önleyici diye almıştım ama okudum tüm vücut nemlendiricisi...

morarıyorsa ıkınıyorsa ve ayaklarını yukarı çekiyorsa evet işte o gaz...çıkarana kadar uyku yok:))

sağolun kızlar
bizde dün yaşadık ozmn bu gazı karnına 2 saat masaj yaptım snra bi coooooooorrrrrrrrttttttttttttttt bezi doldurmuştu resmen ondan sonra uyudu kızım çok şükür
ama benm kızın ayakları hep yukarı doğru daha anne karnında gibi yatıyo ve yuyo dün ilk defa bçyle kızardı ağladı
bide bu gazı illa alttan mı çkarcak üsten çıkanda gaz değilmi ?

emdikten sonra ağzından çıkaramadığı ve sindirimden sonra oluşan gazlar bağırsaktan çıkıyor canım...ama emzirdikten sonra ağızdan çıkarırsan daha az gazı olur...

selam kizlar herkese iyi aksamlar bu sabah benimde bebegin gazi oldu kendini sIkIyor büküyor sonra bir ciglik baktim olcak gibi degil gecede her saat basi kalkti emdirdim sirtini ovaladim iki gögsümün arasina aldim öyle yatik 3 saat vucut isisi ikimizinde onu rahatlatmisti kalktik emdirdim güzelce bir gazini cikardi insan nasil seviniyor onlar gazini cikartinca yada rahatladigi her hangi bir konuda hepimiz ins asacagiz bunlari

biraz önce bende öyle yaptim gazi var aglayip bacaklarini cekip durdu süt verdim almadi zeytin yagi verdim emdirdim bakalim artik ise yarayacakmi benimkkisinde tsk ler bu bilgin icin bakalim artik

kızlar bebeğimiz üşütmüşse kakası yeşil olur demişsiniz..bizim kakamız sarıydı şu son iki gündür yeşil..şimdi bebeğimi üşüttüm mü ben ( napmam gerek,dr a mı götürmeliyim,bi akıl verin bana..bi de kakasını yaparken baya zorlanıyo,saatlerce ıkınıyo,5 dakikada bir huzursuzlanıp aglıyo,ne zaman yapıyo kakasını o zaman rahatlıyo...bana fikir verin lütfeeeenn (

canım benimki de huy edindi resmen her actıgımda yapıyo,hatta gecen gün kendi suratına işedi :)) bi de suratın şır şır bişi gelince şokladı,şaşırdı..tabi ben de bişi olucak mikrop kapcak die deli gibi koşturmaya başladım panik oldum..üstüne örtü atıyorum altını degişirken bari örtüye işiyo artık..

ay çok güldüm ıronıc yaa..demek kendı yuzune işedi hehe:))

bugun kulak testımızınn ıkıncısı yapıldı sukurler olsunkı ii cıktı
inşallah bizim de ikinicsi ii çıkar..çok endişeliyim...

canım hepsi öle..yaparken çok zorlanıyorlar..yeşil kaka olayını bilmiyorum...bizim ki de çok kusuyor bu aralar(

ay çok güldüm ıronıc yaa..demek kendı yuzune işedi hehe:))

aynen cok komik gözümde canlandiriyorumda o sasirma anini cok komik bir surat ifadesi
ay evet kızlar akşam eşime anlatırken koptuk ya anlatamam,saf cocugum benim ,bunu yapabilmek de bi yetenek tabi :))
kizlar cola bebekte gaz yaparmi bilgisi olan varmi
evet cnm annenin gazlı içeceklerden uzak durmasını öneriyolar emzirirken de hamileyken de...
inşallah bizim de ikinicsi ii çıkar..çok endişeliyim...

canım hepsi öle..yaparken çok zorlanıyorlar..yeşil kaka olayını bilmiyorum...bizim ki de çok kusuyor bu aralar(
evet cnm benimki de kusuyo cok ama hala emme peşinde :SSbugün bi kustu dolu dolu surat bembeyaz..eger gazını cıkarmıyosan emzirdikten sonra o zaman kusuyolrmıs..ama dikkat edin kusmugu safransarı olmasın o zaman dr a götürmeniz gerekiyomus

aynen bende öyle yapıyom, ama gece mutfaga gitmeye korktugum icin elimde ısıtıyom :)

yarican sebamedin baby cream extra soft...pişik önleyici diye almıştım ama okudum tüm vücut nemlendiricisi...

saol canım..

:roflol: benimkide emerken aniden geri cekilince süt yüzüne fışkırınca öyle yapmıştı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…