sağolun kızlar
bizde dün yaşadık ozmn bu gazı karnına 2 saat masaj yaptım snra bi coooooooorrrrrrrrttttttttttttttt bezi doldurmuştu resmen ondan sonra uyudu kızım çok şükür
ama benm kızın ayakları hep yukarı doğru daha anne karnında gibi yatıyo ve yuyo dün ilk defa bçyle kızardı ağladı
bide bu gazı illa alttan mı çkarcak üsten çıkanda gaz değilmi ?
emdikten sonra ağzından çıkaramadığı ve sindirimden sonra oluşan gazlar bağırsaktan çıkıyor canım...ama emzirdikten sonra ağızdan çıkarırsan daha az gazı olur...
ya kimdne nerden duydum hatırlamıom belki burdan okumusumdur benimkide geceden beri ıkınıp duryordu en son sabah zeytinyagı sürdüm olmadı sonra bir iki cay kasıgı agzına verdim emzirdim bebegi bir kaka cıkardı tam gaz
johnny hala muzdaripsen öneririm
bugun kulak testımızınn ıkıncısı yapıldı sukurler olsunkı ii cıktı
canım benimki de huy edindi resmen her actıgımda yapıyo,hatta gecen gün kendi suratına işedi :)) bi de suratın şır şır bişi gelince şokladı,şaşırdı..tabi ben de bişi olucak mikrop kapcak die deli gibi koşturmaya başladım panik oldum..üstüne örtü atıyorum altını degişirken bari örtüye işiyo artık..erkek anneleri sizin oğluşunuzda altını değiştirme anında çiş yapıyomu,bizim ki bunu sürekli yapıyo,kirli bezini altından alıyoruz temizleme anında etrafı suluyuveriyo,alt değiştirme bezini yıkamaktan 10 günde eskittik valla,2-3 tane daha yedeklemeyi düşünüyorum..
canım benimki de huy edindi resmen her actıgımda yapıyo,hatta gecen gün kendi suratına işedi :)) bi de suratın şır şır bişi gelince şokladı,şaşırdı..tabi ben de bişi olucak mikrop kapcak die deli gibi koşturmaya başladım panik oldum..üstüne örtü atıyorum altını degişirken bari örtüye işiyo artık..
ay çok güldüm ıronıc yaa..demek kendı yuzune işedi hehe:))
inşallah bizim de ikinicsi ii çıkar..çok endişeliyim...bugun kulak testımızınn ıkıncısı yapıldı sukurler olsunkı ii cıktı
kızlar bebeğimiz üşütmüşse kakası yeşil olur demişsiniz..bizim kakamız sarıydı şu son iki gündür yeşil..şimdi bebeğimi üşüttüm mü ben( napmam gerek,dr a mı götürmeliyim,bi akıl verin bana..bi de kakasını yaparken baya zorlanıyo,saatlerce ıkınıyo,5 dakikada bir huzursuzlanıp aglıyo,ne zaman yapıyo kakasını o zaman rahatlıyo...bana fikir verin lütfeeeenn (
ay çok güldüm ıronıc yaa..demek kendı yuzune işedi hehe:))
ay evet kızlar akşam eşime anlatırken koptuk ya anlatamam,saf cocugum benim ,bunu yapabilmek de bi yetenek tabi :))aynen cok komik gözümde canlandiriyorumda o sasirma anini cok komik bir surat ifadesi
evet cnm annenin gazlı içeceklerden uzak durmasını öneriyolar emzirirken de hamileyken de...kizlar cola bebekte gaz yaparmi bilgisi olan varmi
evet cnm benimki de kusuyo cok ama hala emme peşinde :SSbugün bi kustu dolu dolu surat bembeyaz..eger gazını cıkarmıyosan emzirdikten sonra o zaman kusuyolrmıs..ama dikkat edin kusmugu safransarı olmasın o zaman dr a götürmeniz gerekiyomusinşallah bizim de ikinicsi ii çıkar..çok endişeliyim...
canım hepsi öle..yaparken çok zorlanıyorlar..yeşil kaka olayını bilmiyorum...bizim ki de çok kusuyor bu aralar(
kızlar birde altını değişirken kullandıgımız ıslak mendilleri direkmi kullanıosunuz?
Ben önce ketılda su ısıtyom üzerine döküp ısıtyom ıslak mendilleri öle silyom bebişin popoyu. Diğer sekilde soguk olyor gibime gelyor hemen hapsıryor. hani yaz olsa tamamda kısın bana soguk gelyor gibi
yarican sebamedin baby cream extra soft...pişik önleyici diye almıştım ama okudum tüm vücut nemlendiricisi...
canım benimki de huy edindi resmen her actıgımda yapıyo,hatta gecen gün kendi suratına işedi :)) bi de suratın şır şır bişi gelince şokladı,şaşırdı..tabi ben de bişi olucak mikrop kapcak die deli gibi koşturmaya başladım panik oldum..üstüne örtü atıyorum altını degişirken bari örtüye işiyo artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?