ya kızlar Allah aşkına siz msj okurken kim hangi saatte yazmış görüyomusunuz ben göremiyom mesela en son ipek yazmış ama saat kaçta yazdığı görünmüyo sizdede böylemi
kullanıyorum onu canım ya ılk baslarda ıyı gelır gıbı oldu sonrasında gene devammmpinu benm kızda gaz sancısı yok
allah yardımzın olsun canım
ama nurse diye bi ilaç tavsiye ediyolrdı kızlar
biogaiayı duydum canım doktorumuz nurse harveysı yazmıstı onu kullanmaya basladık basta ıyı geldı gıbı sonra yıne aynen devammöncelikleAllah yardımcın olsun aynı şeyleri yaşadım büyüdükçe daha çok azalıyo sana BİO GAİA diye bir gaz damlası öneririm daha öncede çok yazmıştım çok küçük bir şişe 5ml 30 tl ama işe yarıyo ben veriyodum pırt pırt çıkarıyodu
ılgı ıstıyor olabılır canım bebekler ılgı ıstedıklerı ıcın de aglarlarmıs susuyorsa bence sorun yok bızımkı ınsanı cıldırtırAllah yardımcınız olsun canım yaşadıklarınız çok zor..Bizde benzer şeyler yaşıyoruz acaba kolikmi çözemedik daha.Bizimki bu saatlerde başlıyor gece 10-11 kadar ağlıyor sürekli huzursuz ama kucağımızdaysa ve ayakta geziyorsa susuyor.Gazı yok bunu biiliyorum,kaka problemimizde yok.Kolik mi sence, yoksa kucakta gezmek içinmi şımarıyor..
amın canımallah yardımcın olsun pıngu o ılacı dun saglık ocagında kadın söledı kızı ıcın kullanıyomus onunda kızı cok gazlıymısda ısallah bıran önce gecer canım
bnde göruyom saat kacda yazıldıgını
Bende görüyorum canım mesaj yazan kişinin nickiniz üzerinde Bugün 18:39 şeklinde yazıyor..
benım kızda saat 8 gıbı başlıyo artık kaçta susarsa aynı sizinki gibi nevyas sadece kucakda susuyo
Bunların nazı bize..Eşimde iş değiştirdi artık 8 buluyor gelmesi tek başıma çok zor oluyor ya..Ana kucağında sallıyorum şimdi nasıl bakıyor bana kızgın kızgın
aman ben göremiyom ne yaptım olmadı eskiden yaşadığı şehir meslek onlarda görünürdü yok yok
ya bn napıyım eşimin hıc ıznı yok ve 12de gelıyo
Bu pazar oğlumun mevlüdünü okutacağım inşallah, o kadar işim varki ama hiç bişey yapamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?