2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

E-pack canım herşeyden önemlisi kendini sütüm yok diye şartlama, hep benim sütüm var de.Ben annemde kalırken ilk zaman gelmedi sütüm azdı yani annemler her sorana sütü yok sütü yok diyorlardı deli oluyordum var benim sütüm yetmiyor sadece diyordum.Ama kendi kendime benim sütüm var dedim hep evime geçince o sütü yok muhabbetleri bitti ve ve yeme düzenim olmasada annemde daha iyi bakılıyordum çok şükür sütüm var..Sende biliyorsundur ama en önemlisi moral ve kendini telkin etmen..

pinu benm kızda gaz sancısı yok
allah yardımzın olsun canım
ama nurse diye bi ilaç tavsiye ediyolrdı kızlar
kullanıyorum onu canım ya ılk baslarda ıyı gelır gıbı oldu sonrasında gene devammm
biogaiayı duydum canım doktorumuz nurse harveysı yazmıstı onu kullanmaya basladık basta ıyı geldı gıbı sonra yıne aynen devamm esıme telefn actım sımdı bıogaıayı alsın bızde de ıse yarar ınsallah
ılgı ıstıyor olabılır canım bebekler ılgı ıstedıklerı ıcın de aglarlarmıs susuyorsa bence sorun yok bızımkı ınsanı cıldırtır cok caresızız cok
amın canım

sızınkı yıne aksamstu aglıyomus gece uyku vaktınde krıze gırıyo bızımkısı sabah 6-8 allah ne verdıyse artık psikolojımız bozuldu resmen hıcbısekılde susmuyorr=(

benımkıde ayakta duruyo ay gorenler demıyomu sen bu kızı ayaga alıstırmısın cıldırıyorum varya ee bırakıyım bebek aglamaktan catlasınmı dıyoruum sankı keyfımden ayakta sallıyom anca ole duruyo rahatlıyo napıyıımm

Artık uyutmak için sallamıyorum kendi kendine uyutuyorum ama böyle çok huysuzlanınca ağlamasın diye ana kucağında sallıyorum..

kızlar bn dizimin uzerıne yatrıyom sol elim göğsunun altında ayakları asağıda kalıyo kafası daha dık sırtına vuruyom hm gazı cıkıyo hmde öle duruyo gecngun öle uyudu :)sızde deneyın bı istersenız:)

aaaayy bıraz daha buyuselre bunada sukurr ıkı ay oncesıne kadar kım dogurdu kımınkı sezaryan kımınkı normal dogum dıye konusup duruyoduk bakın sımdı hepsııııı dunyada saglıklı sekıldee ne kadar sukretsek azzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…