benimki de sapka sevmiyo..cıtcıtlı body,tulum ya da alt üst takım,ayagına corap ve patik bi de battaniye..evin içi sıcak zaten,ter döküyo oglum bu halde bilekızlar siz bebeklerinize şapka giydiriyormusunuz?
benm kızım şapkayı hiç sevmiyor taktırtmıyor bi türlü...millette beyni üşür gözü ondan çapaklanıyo diyip moralimi bozuyorr...
bide nasıl gidiriyorsunuz neler mesela?
ben çıtçıtlı badi altına patikli alt
sonra üzerine hastane çıkışlarını giydiriyorum
bide penye battaniyesine sarıyorum
millet üşür diyip duruyor
kızlar siz bebeklerinize şapka giydiriyormusunuz?
benm kızım şapkayı hiç sevmiyor taktırtmıyor bi türlü...millette beyni üşür gözü ondan çapaklanıyo diyip moralimi bozuyorr...
kızlar siz bebeklerinize şapka giydiriyormusunuz?
bırde kıslar sıze ve bebegınıze hastaneden cıkarken ne gıbı ılaclar verdıler
ben normal yaptım ama dr.um sez. olsaydın banyoyu 1 hafta sonra yapcaktın ama şimdi hemen yapabilirsin demişti.slm kıslar bısı sorcaktım sezeryandan sonra nezaman banyo yaptınz.bana dktr 4.gun dedı.bırde sız pansuman fılan yapıyonuzmu krem fılan verdımı dktr.
selam canim biz hastaneden ciinca bebege d vitamini verdiler 7 günden sonra baslanip bir yasina kadar birde bir sorum daha olacak bebegim cok kusuyor bugun de bir kustu agzindan fiskirdi her yer bati neden oluyor ne yapmaliyim bilgisi olan varmi
selam canim biz hastaneden ciinca bebege d vitamini verdiler 7 günden sonra baslanip bir yasina kadar birde bir sorum daha olacak bebegim cok kusuyor bugun de bir kustu agzindan fiskirdi her yer bati neden oluyor ne yapmaliyim bilgisi olan varmi
slm kıslar bısı sorcaktım sezeryandan sonra nezaman banyo yaptınz.bana dktr 4.gun dedı.bırde sız pansuman fılan yapıyonuzmu krem fılan verdımı dktr.
tşkler kızlar cvplerınız için
ben 4.gün banyo yaptım
doktorum bana ağrı kesici ve kan hapı verdi bide batikon onlada pansuman yaptım kontrolüme gidene kadar o kadar bebeğede damla verdiler 15 günlükken başladım okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?