2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi bundan sonra colada yok aglamak istiyorum :çok üzgünüm: offfffff ooofffffffffff sütüm olsun diye degilde su emdirme süresinde ne kadar acikiyorum anlatamam hep yiyesim gelyior

kızlar siz bebeklerinize şapka giydiriyormusunuz?
benm kızım şapkayı hiç sevmiyor taktırtmıyor bi türlü...millette beyni üşür gözü ondan çapaklanıyo diyip moralimi bozuyorr...

bide nasıl gidiriyorsunuz neler mesela?
ben çıtçıtlı badi altına patikli alt
sonra üzerine hastane çıkışlarını giydiriyorum
bide penye battaniyesine sarıyorum
millet üşür diyip duruyor

benimki de sapka sevmiyo..cıtcıtlı body,tulum ya da alt üst takım,ayagına corap ve patik bi de battaniye..evin içi sıcak zaten,ter döküyo oglum bu halde bile

bn sapka takıyorum hastane cıkısların takımlarını bebekler en cok başlarından üşütür.. en önemlı yer basıymış cocuk doktoru öle demıst ensesı eger sıcaksa usumuyordur ama basını sıcak tutmak gerekır kıs ayı bıde
ben ıcıne badi altına patikli alt
uzerıne pijama ve ınce battanıye bıde pamuk patık herseyın ı pamuk gıydırıyorum kı usumesın..
ayrıca kndı battanıyesı var evi çok sıcak yapmıyorum kı sıcaga cok alışmasın dıye

biz bazen takıyoruz şapka aslında sade akşamları taksak olur
bende aynı sen gibi
çıtçıtlı badi, normal badi patikli alt bazen üstüne çorap
ve penye battaniye evin içi 22 derece ensemiz hep sıcak
yok canım ya kırk kat giydirmeye de gerek yok
böyleyken bile bazen nasıl terliyor yavrum
dr lar kendinizden 1 kat fazla giydirin diyorlar

kızım kucagımda dunyanın en rahat bebegı o kadar sakınkııı sımdı nasıl koyıyım ben bunu yaagına hamen mıkırdanacak

kız mervam maşallah de:)))
bizde şapka takıyoruz takmasına da durmuyo ki başında....:)))

slm kıslar bısı sorcaktım sezeryandan sonra nezaman banyo yaptınz.bana dktr 4.gun dedı.bırde sız pansuman fılan yapıyonuzmu krem fılan verdımı dktr.

bırde kıslar sıze ve bebegınıze hastaneden cıkarken ne gıbı ılaclar verdıler

selam canim biz hastaneden ciinca bebege d vitamini verdiler 7 günden sonra baslanip bir yasina kadar birde bir sorum daha olacak bebegim cok kusuyor bugun de bir kustu agzindan fiskirdi her yer bati neden oluyor ne yapmaliyim bilgisi olan varmi

slm kıslar bısı sorcaktım sezeryandan sonra nezaman banyo yaptınz.bana dktr 4.gun dedı.bırde sız pansuman fılan yapıyonuzmu krem fılan verdımı dktr.
ben normal yaptım ama dr.um sez. olsaydın banyoyu 1 hafta sonra yapcaktın ama şimdi hemen yapabilirsin demişti.

bana ferplexfol die demir ve folikasit solüsyonu( 1 ay yetecek kadar), antibiotik ve metiler diye rahim toparlayıcı ve doğumdan sonra rahim içindekileri atıcı bi ilaç verdi :S
bende bunu size sorcaktım tam. size ne verdi?
ayrıca bu giydirme olayı çok sıkıcı. ya terliyo ya üşüyo. bi ortasını tutturamadık :S

selam canim biz hastaneden ciinca bebege d vitamini verdiler 7 günden sonra baslanip bir yasina kadar birde bir sorum daha olacak bebegim cok kusuyor bugun de bir kustu agzindan fiskirdi her yer bati neden oluyor ne yapmaliyim bilgisi olan varmi

benm bebişte ilk 5 gün falan kustu. emzirme ssıklığı önemli bide emzirdikten sonra hemen yatırma gazını çıkarsa bile kucağında dik tut biraz. kendinde gaz yapıcı şeyler yeme. ayağını sıcak tut.

ben 5.gun banyomu yaptım 6 kasımdada kontrolecagırdı doktorum dogumdan sonra
oğlumada damla verdı 15 gunlukken baslıcaz

tşkler kızlar cvplerınız için
ben 4.gün banyo yaptım
doktorum bana ağrı kesici ve kan hapı verdi bide batikon onlada pansuman yaptım kontrolüme gidene kadar o kadar bebeğede damla verdiler 15 günlükken başladım okadar

aynen canım bizim de kusma sorunumuz var...napcam bilmiyorum bende...

canım ben de 3.gün banyo yaptım. Bandajı cıkart dedi doktorum cıkarttık öyle yaptım. Pansuman yap dedi,kaşıma sakın kaşıcaksan bile pansuman yaparken üstünden kaşı sakın elini sürme dedi. öyle yaptım bende.. Benim normal olacak diye bir sürü uğraştıkları için içeride alt tarafımın üstü morardı kan birikmiş gibi jel verdi onun için.
Bebişe de devit3 bide burun damlası verdiler. emzirmeden damlatılıyormuş burun damlası, vitamini de 15günlükken baslıcakmışız.

Aynen canım bana da işte antibiyotik,ağrı kesici, batikon ve kan ilacı verdi kucuk kucuk şişelerde.

Biz az sonra ilk banyomuzu yapacağız ; bakalım ne yapacak benim velet eheh

canım, fışkırarak kusarsa mutlaka dr'a götür demişlerdi hastaneden..
mide kapakcıgıyla alakalı bi sorun olabiliyomuş, inş öyle bişey yoktur..
sen viyanadamısın?

kızlar uzmantv de yenidoğan bebek bakımıyla ilgili güzel vidyolar var, gecenlerde linklerinide yollamıştım..
kusmayı enaza iznidirmek icin emzirdikten sonra 5-10 dk dik tutmak lazımmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…