bnd yapıyım barı bnm doktor istersen karnını sar demişti ama bn hıc bısey yapmadım arada hafıf korse gıyıyom : )cani mbenim serzeryan doktora korseyi sordum 3 ay önermiyoruz dedi.toparlamaz yanlis bilinoyr dah kötü olur.kan dolasimi azaliyor dedi.takma dedi bana.dikis yerim sis.orayada soft basli dis fircasi ile masaj yap hafif hafis dedi.iyi gelirmis.bakalim bugün basliycam yapmaya.
benim özel bölge de koyulaşmıştı göbek deliği de, doğumdan sonra çok rahatsiz olmuştum ama geçti
deri kuruyup ölü deri dökülüyo, o siyah yerler döküldü. keseyle denemiştim ama geçmemişti sonradan kendi döküldü
çizgim hala duruyo ama
kızlar bu arada dün doktorumuz artık çocuğunuzu yalnız bırakmayın sakın dedi.
normalde 5-6 aylıkken dönüyorlar ama ben 1 aylıkken dönen bebek gördüm dedi
annemin dediğine göre ben 3 aylıkken dönüyomuşum
aman dikkat
selam kızlar
bızımde kırkımız dun cıktı kocam gozumun ıcıne bakıyor cok tırsıyorum yaaa
kızlar bebişleri kaç kat giydiriyosunuz...ben kollu zıbın üzerie bi pjama takımı onun üzerine de giyecegi kıyafetı..bazende kılotlu çorap gıydırıyorum altdan..yelek de kucagıma alınca gıydırıyorum
kızlar bebişleri kaç kat giydiriyosunuz...ben kollu zıbın üzerie bi pjama takımı onun üzerine de giyecegi kıyafetı..bazende kılotlu çorap gıydırıyorum altdan..yelek de kucagıma alınca gıydırıyorum
kızlar çok alakasız olacak ama aranızda tupper kullanan var mı, memnun musunuz, ne kadar bozulmadan kalıyor yiyecekler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?