2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende göbegimi çok kafaya takıyorum yaa...korse kullanmadıgımda vıcık cıcık gıbı gelıyo sankı benden önce göbegim yetişiyo gidecegim yere..işin garıbı heryeim zayıfladı bi göbek kaldıgı için çok sırtarıyoo:97:

kızlar oğlumun çok gazı var. zinco kullanıyorum ama içim rahat değil(zaten çok işe yaramıyor) bildiğiniz doğal birşeyler var mı

:82: bende plates lastıgı alıcam johy yoksa mumkun deıl bu kutuk bacakları hareket ettıreyım....
bende zınco kullanıyorum iyi geliyo ama....bızım kız emzıgı atınca zınco damatıyom agzına verıyom tekrar tutuyo ıyıde oluyo reçel den iyi en azından

bnd yapıyım barı bnm doktor istersen karnını sar demişti ama bn hıc bısey yapmadım arada hafıf korse gıyıyom : )

bnada doktor aynısı dedi1aylıkken dnn bebekler varmış..göbegımdekı syahlık gecmedı ya işallah gecer :)

selam kızlar
bızımde kırkımız dun cıktı kocam gozumun ıcıne bakıyor cok tırsıyorum yaaa

Son düzenleme:
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 2 ziyaretçi)

fatma2005,fadimsa,Tuba373,johnnybravo,pike,gonulcelen10,ecrinece+,meryemtaze,balum,oaydiner22,onurlu,turkmeni,Feyza79,
ohhhhhhh herkes burda

kızlar çok alakasız olacak ama aranızda tupper kullanan var mı, memnun musunuz, ne kadar bozulmadan kalıyor yiyecekler??

kızlar bebişleri kaç kat giydiriyosunuz...ben kollu zıbın üzerie bi pjama takımı onun üzerine de giyecegi kıyafetı..bazende kılotlu çorap gıydırıyorum altdan..yelek de kucagıma alınca gıydırıyorum

benim ev 24-25 derece hep

ben içine yarım kollu bacaksız body giydiriyorum, üstüne de bir tulum sadece o kadar

nadiren ev soğuduğunda 23 dereceyken falan bi alt pijama giydiriyorum o kadar

çok olmuyomu canımm ya bn de uzun kollu badı alt zıbın ayaklı olanından corab uzerınede tulum evımızde en dusuk sıcktasiz nasıl hıssedıyosanız bebeklerde öle hıssedıyo bı fazladan yelek gıydırebılırsınız demıslerdı bna hastanede bn aksamları yelek gıydırıyom :):87:

tek tek konuara deyineyim

bizde siftah yapmadık daha bende korkiyim. ben normal doğum yaptım kesi yerim biraz sert daha.

ev 25 lerde bende askılı alttan çıtçıtlı giydiriom külüotlu çorap ve tulum o kdr. ısı düşerse üstüne yelek giydiriom. başka neydi konu unuttum aklımda bunlar kalmış

dun gece göğsumun acısıyla uyandım tas gıbı olmus tek gögsum sgma makınası almadım ben kalktım elımle sagdım hastanede gstermıslerdı 60 ml cıktı 5 dakkada 10 dakka sagsam daha cok olurdu herhlde poşete koyup buzluga atdım ilerde lağzım olur

cnm oğlum sıcaktan isilik oldu doktora götürdük(ev 30 derece bu arada merkezi sistem olduğu için bişey yapamıyoruz) doktorun dediği ev 21 ile 24 derece arası olması lazım 24 dereceyi geçerse çıtçıtlı atletle dursun sadece dedi. biz de elimizde termometreyle gezer olduk. zaten çok sıcakta uyumuyor oğluşum serinliği seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…