2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben kızıma çıtçıtlı uzun kollu bady
sonra patikli alt pijama
üztünede ne giydiriyosam o ya tulum ya alt üst takım
sıcağı benm kızda sevmiyor
evde hep 23 25 derece arasında zaten

çok fazla sıcağa alıştıma bence
ben sadece çıtçıtlı badi ve pijama giydiriyorum uyandığı zamanlardada yelek
altına kilotlu çorap giydirmeyin kan dolaşımı yavaşlıyomuş ayaklı zıbın çorap giydirin daha çok ısınıyolar

kızlar benım kızn sol kulağının 2 parmak gerısınde leblebı kadar bıle değil beze gıbı olur ya öle gecn doktora sorucaktım unutdum dogdugu gunden berı var .annem severkn farketdı ya 2 aralıkta kalça testınde sorıyım kötu bıse olcagını sanmıyomda merak edıyom

kızlar oğlumun çok gazı var. zinco kullanıyorum ama içim rahat değil(zaten çok işe yaramıyor) bildiğiniz doğal birşeyler var mı

canım hindistan cevizi(muskat)küçücük bişi aktardan al acızık rendele sütünü karıştır ver bizde işe yarıyor sanki aöa ben metsile başladım dün...

bende çıtçıtlı kısa kol badi üstünede penye tulum...bitek banyodan sonra 1 saat penye yelek ısındıktan sonra onuda çıkarıyorum...evde 23-25 derece arası oluyo...

çok giydirme canım nasıl alıştırırsan öyle gider...

crayz peri az önce face de resımlere baktım da prenses oturur pozisyondaydı resım çekmek için mi yoksa öyle oturtuyomusunuz çok zararlı çünkü

ben fazlamı gıydırıyom o halde yaa

canım bence çok giydiriyorsun, alıştıra alıştıra azalt sen biraz kıyafetlerini. evinizin sıcaklığına göre de dikkat et ama şu an inan çok giydiriyorsun :)

kızlar bebişlerin kimligini çıkarttınızmı ..eşimle konuştum kızım hürriyetine kavuştu dıyo:)) biz bugun çıkarttırdık

ben adına karar verdiğim gün çıktı nüfus cüzdanı, 6 günlükken :) hayırlı olsun canım

30 derece miii pişiyonuzdur o zaman :) 25 de ben kısa kolluylan takılıyom

canım elle nasıl sağıyosun? gösterdiler demişsin ya, yöntemi mi var?

ilk hafta cıkartdım 1 ay içinde cıkarmazsan cezsı var 69 tl :)gittiğimde görmüştüm ....
evet eşimede cezası var demişler ..eşimin arkadaşı nufus mudurlugunde verme cebe atıyolar demiş faso fisoymuş yani..
kız benim eşim doğduğunun ertesi günü çıkarttı...daha hasthanedeydik :))
desene benım kız hürriyetine geç kavuştu hehe:) eşimimn işlerinden dolayı anca halledebıldı
benim adam ağlayıp susturamayınca panik oluo. bi kere azıcık baksada uyusamya yok hemen gelio bu susmuo die
yok allah çin çok iyi bakıyo eşim hatta gazını falan benden iyi çıkarttırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…