kızlar oğlumun çok gazı var. zinco kullanıyorum ama içim rahat değil(zaten çok işe yaramıyor) bildiğiniz doğal birşeyler var mı
kızlar bebişleri kaç kat giydiriyosunuz...ben kollu zıbın üzerie bi pjama takımı onun üzerine de giyecegi kıyafetı..bazende kılotlu çorap gıydırıyorum altdan..yelek de kucagıma alınca gıydırıyorum
kızlar bebişlerin kimligini çıkarttınızmı ..eşimle konuştum kızım hürriyetine kavuştu dıyo:)) biz bugun çıkarttırdık
kızlar bebişlerin kimligini çıkarttınızmı ..eşimle konuştum kızım hürriyetine kavuştu dıyo:)) biz bugun çıkarttırdık
aynen ecrın tek bakmak zorundayım..eşim akşamları çok yardımcı oluyo ama sagolsun
ben fazlamı gıydırıyom o halde yaa
cnm oğlum sıcaktan isilik oldu doktora götürdük(ev 30 derece bu arada merkezi sistem olduğu için bişey yapamıyoruz) doktorun dediği ev 21 ile 24 derece arası olması lazım 24 dereceyi geçerse çıtçıtlı atletle dursun sadece dedi. biz de elimizde termometreyle gezer olduk. zaten çok sıcakta uyumuyor oğluşum serinliği seviyor
dun gece göğsumun acısıyla uyandım tas gıbı olmus tek gögsum sgma makınası almadım ben kalktım elımle sagdım hastanede gstermıslerdı 60 ml cıktı 5 dakkada 10 dakka sagsam daha cok olurdu herhlde poşete koyup buzluga atdım ilerde lağzım olur
evet eşimede cezası var demişler ..eşimin arkadaşı nufus mudurlugunde verme cebe atıyolar demiş faso fisoymuş yani..ilk hafta cıkartdım 1 ay içinde cıkarmazsan cezsı var 69 tl :)gittiğimde görmüştüm ....
desene benım kız hürriyetine geç kavuştu hehe:) eşimimn işlerinden dolayı anca halledebıldıkız benim eşim doğduğunun ertesi günü çıkarttı...daha hasthanedeydik :))
yok allah çin çok iyi bakıyo eşim hatta gazını falan benden iyi çıkarttırıyobenim adam ağlayıp susturamayınca panik oluo. bi kere azıcık baksada uyusamya yokhemen gelio bu susmuo die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?