2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

crayz peri az önce face de resımlere baktım da prenses oturur pozisyondaydı resım çekmek için mi yoksa öyle oturtuyomusunuz çok zararlı çünkü

canım biz de bazen otutturuyoz kısa süreli, yani hafif eğik dayıyoruz

doktor da fış fış kayıkçı oynayacaksınız dedi artık, ellerinden tutup otutturuyor, sonra yine yatırıyor

crayz peri az önce face de resımlere baktım da prenses oturur pozisyondaydı resım çekmek için mi yoksa öyle oturtuyomusunuz çok zararlı çünkü

yok canım oturturmuyuz öyle görünmüştür resimde...5 - 5,5 aylık oturtabilirsin diyo dr'umuz..oğlumda 5,5 aylık oturtmuyomusun daha diye kızmıştı :))

benim oğlum doğduğundan beri basıyodu...kızda öyle basıyo şu anda istese...otururken kucağıma alıyorum bacaklarıma basıp kendini yukarı itiyo..ben istiyerek bastırmıyorum, herkes çok zararlı diyodu dr sordum..bebek basabiliyosa bi sorun yok dedi...sen onu istesende zorla bastıramazsın dedi..bi desttek bulduğu anda kendini yukarı ittiriyo..çok komik yaa..gidicek acelesi var:))

canım biz de bazen otutturuyoz kısa süreli, yani hafif eğik dayıyoruz

doktor da fış fış kayıkçı oynayacaksınız dedi artık, ellerinden tutup otutturuyor, sonra yine yatırıyor

aaaaaa bilmeden 2 gündür bunu yapıyordum ben
Laranın çok hoşuna gidiyor bu oyun

bizimki de basıyo öyle ayakta duracakmış gibi

canım elle nasıl sağıyosun? gösterdiler demişsin ya, yöntemi mi var?
göğsün koyu kısmına elın hıc değmicek c seklınde göğsünü tutucan bezeleri sıkıcan bastırarak gerı iticen snra bastırarak öne iticen öle bezelerdekı sütler gelıyo gebelık semınerındede kıtap vermişlerdı ondada aynı sekılde yazıyo böle anlatması zor :)

evet bizede öyle dedi dr..ev 22-23 derece olucak ideali o'dur dedi...bebeğin uyuduğu oda 18 derece olsun dedi...çok sıcakta uyumak iyi değilmiş...ama bizimde merkezi sistem o kadar hiç düşmüyo...bazen ben camı açıp bebek oda da yokken biraz soğutuyorum odayı...

bizim oğlumda her odaya minik dijital termometre aldık..çok pahalı da değil...yada derece gösteren dijital saatler var onlardan da alabilirsiniz iyi oluyo..şu anda mesela 24.5 gösteriyor...ısı kontrol altında :))

demek kı öyle çıkmış fotoda crayz....benım kızda gögsüme yasladımda basıyo ben reflex dır diye düşünmüştüm...bizim kızın da peşinde atlılar var desene:)) hatta bazen kafasını yastıkdan kaldırım 15 sn falan tutuyo çok komık oluyo ama sersem sersem bakınıyoo uyyy kuzum yaa

resımde öle çıkmış demekki crazy.
benım kızıda gögsüme yaslayınca ayaklarını basıyo ama ben reflex olarak yapıyo dıye düşünmüştüm...demekki bizim kızın da atlıları kovalıyo acelesi var:))
bazen de kafasını yastıkdan kaldırım 15 sn falan tutuyo çok komık oluyo sersem sersem bakınıyo o halde ayyy kurban olsun annesi kuzuyaa

selam kızlarr.. böyle dalıyorum geçmişe bile bakamıyorum artık yaa..
Ayyy 2 gündür bu velet beni mahvetti. hiiç uyumuyorrrrrr..
dün kırklandık. yarın da mevlütümüz var. annem olmasa naparım bilmiyorum durmuyor ki işime gucume bakayım.

bebekler 4.aydan snra 12 saate yakın yatıyolarmış uzmantvde dınledım ohhh hadı o gunlerıde görelım işallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…