benim adam ağlayıp susturamayınca panik oluo. bi kere azıcık baksada uyusamya yokhemen gelio bu susmuo die
crayz peri az önce face de resımlere baktım da prenses oturur pozisyondaydı resım çekmek için mi yoksa öyle oturtuyomusunuz çok zararlı çünkü
crayz peri az önce face de resımlere baktım da prenses oturur pozisyondaydı resım çekmek için mi yoksa öyle oturtuyomusunuz çok zararlı çünkü
canım biz de bazen otutturuyoz kısa süreli, yani hafif eğik dayıyoruz
doktor da fış fış kayıkçı oynayacaksınız dedi artık, ellerinden tutup otutturuyor, sonra yine yatırıyor
canım biz de bazen otutturuyoz kısa süreli, yani hafif eğik dayıyoruz
doktor da fış fış kayıkçı oynayacaksınız dedi artık, ellerinden tutup otutturuyor, sonra yine yatırıyor
yok canım oturturmuyuz öyle görünmüştür resimde...5 - 5,5 aylık oturtabilirsin diyo dr'umuz..oğlumda 5,5 aylık oturtmuyomusun daha diye kızmıştı :))
benim oğlum doğduğundan beri basıyodu...kızda öyle basıyo şu anda istese...otururken kucağıma alıyorum bacaklarıma basıp kendini yukarı itiyo..ben istiyerek bastırmıyorum, herkes çok zararlı diyodu dr sordum..bebek basabiliyosa bi sorun yok dedi...sen onu istesende zorla bastıramazsın dedi..bi desttek bulduğu anda kendini yukarı ittiriyo..çok komik yaa..gidicek acelesi var:))
bizimki de basıyo öyle ayakta duracakmış gibi
haha napsın kız adam, bizde analık duygusu var içten geliyo, onlar soradan öğreniyo :) öğret adama
fatma senın avatardakı kız kım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?