canım, fışkırarak kusarsa mutlaka dr'a götür demişlerdi hastaneden..
mide kapakcıgıyla alakalı bi sorun olabiliyomuş, inş öyle bişey yoktur..
sen viyanadamısın?
Bebekler hakkında aklınıza takılan sorular
Kknsan - Bebekler hakknda aklnza taklan sorular
saol yarican..tam da merak ettiğim şeyler...
ben dünden beri aynıyım cnm..uykusuzum,yemek yiyemiyorum,su içemiyorum,wc ye gidemiyorum,5 dakikada bir viyaklıyo...meme alıyo uyuyo memeden cekip yatırınca cıglıklarla uyanıyo,sinirden bi ara ben de agladım,sürekli memede durunca gögüslerim de sızlamaya basladıkızlar kafayı yicem sabahtan beri uyumuyor..............
ben dünden beri aynıyım cnm..uykusuzum,yemek yiyemiyorum,su içemiyorum,wc ye gidemiyorum,5 dakikada bir viyaklıyo...meme alıyo uyuyo memeden cekip yatırınca cıglıklarla uyanıyo,sinirden bi ara ben de agladım,sürekli memede durunca gögüslerim de sızlamaya basladı(sasırdım napcamı,derdini bi anlasam,sanırım kucakta ve memede olmak istiyo sürekli (
ben evde pamuk ve ılık su kullanıyorum ketılda sıcak suyu kullanıyorum iyi oluyorkızlar birde altını değişirken kullandıgımız ıslak mendilleri direkmi kullanıosunuz?
Ben önce ketılda su ısıtyom üzerine döküp ısıtyom ıslak mendilleri öle silyom bebişin popoyu. Diğer sekilde soguk olyor gibime gelyor hemen hapsıryor. hani yaz olsa tamamda kısın bana soguk gelyor gibi
ben de ondan aldım pudra kullanıyor mususnuz ben kullanıyorum vücudunda sivilce gibi şeyler çıktı oğlumun pudrayla kuruttukyarican sebamedin baby cream extra soft...pişik önleyici diye almıştım ama okudum tüm vücut nemlendiricisi...
sorma yok valllamorarıyorsa ıkınıyorsa ve ayaklarını yukarı çekiyorsa evet işte o gaz...çıkarana kadar uyku yok:))
ya ben ağızdan çıkarttıramıyorum gazı ya gece çıkarsın diye uğraşırken uykusu açılıyor ondan sonr abi daha meme veriyorum anca uyuyyor ben de çıkartırmadan uyutuyorum gündüz yapıyorum ama gece çıkartırmıyorumemdikten sonra ağzından çıkaramadığı ve sindirimden sonra oluşan gazlar bağırsaktan çıkıyor canım...ama emzirdikten sonra ağızdan çıkarırsan daha az gazı olur...
dur bakalım deneyelim bunubiraz önce bende öyle yaptim gazi var aglayip bacaklarini cekip durdu süt verdim almadi zeytin yagi verdim emdirdim bakalim artik ise yarayacakmi benimkkisinde tsk ler bu bilgin icin bakalim artik
çok şükür canımmbugun kulak testımızınn ıkıncısı yapıldı sukurler olsunkı ii cıktı
ben de sen gibi giydiriyorum şapka takıyoruz da kafada dursa süper olacakkızlar siz bebeklerinize şapka giydiriyormusunuz?
benm kızım şapkayı hiç sevmiyor taktırtmıyor bi türlü...millette beyni üşür gözü ondan çapaklanıyo diyip moralimi bozuyorr...
bide nasıl gidiriyorsunuz neler mesela?
ben çıtçıtlı badi altına patikli alt
sonra üzerine hastane çıkışlarını giydiriyorum
bide penye battaniyesine sarıyorum
millet üşür diyip duruyor
ya evet ben emzirirken çıkarıyorum yoksa tam bir harp oluyorkız mervam maşallah de:)))
bizde şapka takıyoruz takmasına da durmuyo ki başında....:)))
slm kıslar bısı sorcaktım sezeryandan sonra nezaman banyo yaptınz.bana dktr 4.gun dedı.bırde sız pansuman fılan yapıyonuzmu krem fılan verdımı dktr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?