2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım, fışkırarak kusarsa mutlaka dr'a götür demişlerdi hastaneden..
mide kapakcıgıyla alakalı bi sorun olabiliyomuş, inş öyle bişey yoktur..
sen viyanadamısın?

evet ben viyanadanim bugun öyle bir cikardiki acayip cok üstüm basim onun üstü hep bati kucagima almis gazini cikartiyordum bir daha eyer öyle kusarsa kesin dr götürecem

ben hastaneden cıkınca banyo yaptım yanı 3. Gun dr strec fılmle sar karnını ondan sonra yap demıstı 10. Gun kontrole gıttıgımde artık strec fılm sarmadan yapabılırsın dedı.

İlac olarak bana antıbıyotık,kan hapı ve agrı kesıcı vermisti oglumada devit 3 ve burun damlası verdıler.

ben de eve gelınce banyo yapmıstım. su degebılır ama sabun degdırme dıkıslere dedıler. dıkıslerı aldırdıgımda sabun da degebılır dedıler.

kızlar kafayı yicem sabahtan beri uyumuyor..............
ben dünden beri aynıyım cnm..uykusuzum,yemek yiyemiyorum,su içemiyorum,wc ye gidemiyorum,5 dakikada bir viyaklıyo...meme alıyo uyuyo memeden cekip yatırınca cıglıklarla uyanıyo,sinirden bi ara ben de agladım,sürekli memede durunca gögüslerim de sızlamaya basladı (sasırdım napcamı,derdini bi anlasam,sanırım kucakta ve memede olmak istiyo sürekli (

valla bende bugün delirdim..sabah ezenından beri ayakta...yarım saat uyumamıştır...sürekli kucağımda..gözler fal taşı...sürekli düşünüyor...bu çocuğun çok borcu var sanırım:))uyumuyor sürekli emmek istiyor..gazı var desem çıkarıyor...annem gitti dün gece onun yokluğunu mu hisseti diyorum eşim abartma diyor...şimdi attım bir kenara...eşim evde tur atıyor...ne zaman uyucak bekliyorum...

benim kizda bugun kusup duruyordu gene cok kusunca dr götürdük kontrol etiler röntgen cektiler kan aldilar cisini alamadik yapmadi inadina yarin tekrar götürcem. dr dedi 3 ayin altindakilerde asiri mide bosaltma kusma olursa dr getirin mikrop kapma olabilir tehlikeliymis yani kizlar cok kusma olursa gecer diye beklemeyin dr götürün

geçmiş olsun lara, hiç bi sorun cıkmaz inş..
sana özelden msj atmıştım almışmıydın??

bak şimdi lara nın yazdıgını görünce şu kusma konusu da kafama takıldı,benimki de cok kusuyo bi sorun mu var acaba?bazen cok asırı cıkarıyo,bazen az az...napsam dr a mı gitmemiz gerek?

ya kızler benim bebişimde aşırı emmek istiyo.resmen ağzı boş kalsın istmiyo.sizde durum nasıl?

ben evde pamuk ve ılık su kullanıyorum ketılda sıcak suyu kullanıyorum iyi oluyor
yoksa ıslak mendil soğuk diye mızıldanıyor
yarican sebamedin baby cream extra soft...pişik önleyici diye almıştım ama okudum tüm vücut nemlendiricisi...
ben de ondan aldım pudra kullanıyor mususnuz ben kullanıyorum vücudunda sivilce gibi şeyler çıktı oğlumun pudrayla kuruttuk
morarıyorsa ıkınıyorsa ve ayaklarını yukarı çekiyorsa evet işte o gaz...çıkarana kadar uyku yok:))
sorma yok vallla
emdikten sonra ağzından çıkaramadığı ve sindirimden sonra oluşan gazlar bağırsaktan çıkıyor canım...ama emzirdikten sonra ağızdan çıkarırsan daha az gazı olur...
ya ben ağızdan çıkarttıramıyorum gazı ya gece çıkarsın diye uğraşırken uykusu açılıyor ondan sonr abi daha meme veriyorum anca uyuyyor ben de çıkartırmadan uyutuyorum gündüz yapıyorum ama gece çıkartırmıyorum
biraz önce bende öyle yaptim gazi var aglayip bacaklarini cekip durdu süt verdim almadi zeytin yagi verdim emdirdim bakalim artik ise yarayacakmi benimkkisinde tsk ler bu bilgin icin bakalim artik
dur bakalım deneyelim bunu
bugun kulak testımızınn ıkıncısı yapıldı sukurler olsunkı ii cıktı
çok şükür canımm
ben de sen gibi giydiriyorum şapka takıyoruz da kafada dursa süper olacak
kız mervam maşallah de:)))
bizde şapka takıyoruz takmasına da durmuyo ki başında....:)))
ya evet ben emzirirken çıkarıyorum yoksa tam bir harp oluyor
slm kıslar bısı sorcaktım sezeryandan sonra nezaman banyo yaptınz.bana dktr 4.gun dedı.bırde sız pansuman fılan yapıyonuzmu krem fılan verdımı dktr.

ben hastaneden çıktıktan bir gün sonra bandajlaıyken yaptım

benimki de öyle dün yengem böyle yapma bir süre sonra seni emzik gibi kullanır dediler ben de şimdi 2 saat olmadan meme vermiyorum o arada sallıyorum emzik veriyorum emzirdikten sonra sonra yyatırıyorum bugün böyle yaptım sütüm kalmıyordu yoksa habire emzirmekten

çok fena gaz sancılarımız var oof off
kakamızı yapamıyoz doktora götürdük lavman yaptılar minnoşuma kahroldum ama rahatladı uyudu 2 gündür gene aynı ama kafayı yicem ben ondan beter ağlıyorum
kına nikah telaşı iyice mahfoldu kızım güzel olmakta kabahat bisürü :) nazar değmiş kuzuma tuz biber oldu nazar kuzuma dün gece
iyicede kucak delisi oldu yere koyduğumuz an basıyo yaygarayı
bu hafta yanlızım annem yok kaynanamda yok napcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…