2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Poff ya pazar mevlümüz var görümcem tatlılar benden dedi tulumba alacakmış.Ben tulumba vermeyecektim ki sinir oldum karışmasa daha iyiydi..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız eskiyi okudumda biraz herkesin dertleri ortak ya benimde farklı bi sorum olucak bilmiyorum aynı durumda olan varmı ama benim kızımda altını açmadan kakasını yapmıyor ıkınarak bize haber veriyor açınca yapıyor bekliyoruz açmıyoruz açmasak yapmıyor bilmiyorum nolucak...

bn gece gazını cıkarmıyom yan cevırıyom altdan cıkarıyo ama gce rahatsız olursa ozaman bı y15 dakka gaz cıkarma ısımız var ...

inşallah canım kulak enfeksiyonu geçirmesinin sebebi e benim üç gecedir yatarak emzirmem ytarak emzirmek enfeksiyona yol açıyomuş
bn bı haftdaır yatarak emzırıyom gecelerı ama ıkımızde yan dönmus vazıyetde asla sırt ustu yatırmıyom kzımı

Ya bu deviti sevmedi benimki tükürüyor geri.Mamasına katsam olurmuki acaba mantıklı mı sizce
sütünlede mamanlada karstırıp verebılırsın sevmezse bnımkı acd vıtamın bal gıbı tatlı cok sevıyo

ben yastık kullanmıyom ama gcelerı sırtından yastıkla desteklıyom donmesın dıye kafasını cvırmesın dıye ...allah korusun yawrularımızı

bnmkı bgn cıldrtdı bnı dısarı cıkıyoz aglamaya baslıyo sevmıyo kız dısarı ya şimdi uykuya daldı bnde yemek yapıyım 12 den berıı bır turlu uyumadı.. ecrinece bende bgn senın dönencedn aldım aksam denıcem uyandıgında işe yarar işallah

ben de bugün kızımla ilk defa yalnız dışarı çıktım.

oto koltuğuna oturttum ama çok kötü ya, ben önde o arkada, yüzünü bile göremiyorum, nefes alıyo mu göremiyorum çok sinir oldum. neyse gezdik ettik, dönüşte de eve varana kadar ağladı, arabada hep uyurdu önceden. yırttı kendini varana kadar.

çok mu cadı olacak yoksa ya, sizin kızlar da böyle yırtıyo mu kendini, katılıyo benimki resmen, ölümüne ağlıyo töbe töbe

kucağa alınınca da anınnnda susuyor

benimki kucağa çok alıştı onun farkındayım, ama benim merak ettiğim bu kadar ağlaması niye, sizinkiler de mi böyle yırtınıyo?

benim de bugün moralim acayip bozuk

kayınvalidem yüzünden eşimle aram çok kötü

dün bize geldiklerinde kızımı yatak odamızda yatırmıştım, uyuyordu. görmek istediği için on defa yatak odasına gitti geldi, uyandıysa alacak ya. ama benden izin almadı zaten hiçbir şey için izin almaz evimde. ben de yatıyordum onlar bize geldiklerinde kalkmıştım, yatak odam da dağınıktı, canım sıkıldı niye izinsiz girip çıkıyor diye.

bir de kahve yapacak, ben buzluktadır dedim, hayır dedi alt tarafı açtı burada vardı bitirmişsiniz dedi. ben bile bilmiyorum orada kahve olduğunu, ne zaman gördü onu da ne zaman aklında tuttu anlamadım.

baklava vardı tepsiyle, onlara ikram edicez diye eşim çıkardı tepsiyi, annesi diyo ki heee iyi baya yemişsiniz, çok vardı. yahu sen nerden hatırlıyorsun önceki geldiğinde ne kadar baklava olduğunu.

dolaplarımın hepsini izinsiz açar kapar, odaların hepsine izinsiz girer çıkar. beni seviyor iyi niyetli bi kadın ama benim kendi annem olsa sokuveririm lafı.

eşimin annesine ben laf edemedim, gelinim sonuçta, bu sefer eşime patladım

of ya

bnmde esımle aram hep anneer yuzunden bozuluyo delı oluyom ya eslerımızın bı sucu yok ama kayınvalideye dıyemeyınce olan bızlere oluyo boşver canım ya bn artık hıc takmıyom kavgada etmyom esım konustugundada dınlemıyom sırf kızım ıcın susuyom :)
bnm kız da cadı olmaya basladı 2 defadır dısarda yaygarayı basıyo ne ac nede agrısı var kucaga gelıyo susuyo

Merhaba,
Ben de Ekim annesiyim:) ilk günler çok zordu ama 40 ımız çıktı artık uykular gerçekten düzeldi.
Ama emzik ve biberona alıştıramıyorum. Ben olmadığım zamanlarda sağdığım sütü içirebilmek için bir şekilde alıştırmam gerek diye düşünüyorum.
Bu konuda tavsiyelerinize ihtyacım var.

Ben mutlaka gazını çıakrıyorum, daha sonra yüzüstü yatırıyorum.Bu şekilde daha rahat uyuduğunu keşfettim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…