nevyas keşke benım görümcem bir şeyi üstlenseydı de o tulumba olsaydı
ayy tulumbayı bende sevmem..ama mevlüte hafif bi tatlı değil mi..aklıma ramazan geldi
nevyas keşke benım görümcem bir şeyi üstlenseydı de o tulumba olsaydı
biraz nankör gördüm seniNankörüm dimi
senınkılerden fayda yok anlasılan
bn gece gazını cıkarmıyom yan cevırıyom altdan cıkarıyo ama gce rahatsız olursa ozaman bı y15 dakka gaz cıkarma ısımız var ...slm kızlar
nasılsınız?
gece emzirdikten sonra gazını çıkarıyormusunuz?yoksa hemen yatırıyormusunuz?
her emzirmeden sonra çıkarın diyorlar ya..bilemedim.bir de ben metsil aldım düzenli kullanıyorum ...
bn bı haftdaır yatarak emzırıyom gecelerı ama ıkımızde yan dönmus vazıyetde asla sırt ustu yatırmıyom kzımıinşallah canım kulak enfeksiyonu geçirmesinin sebebi e benim üç gecedir yatarak emzirmem ytarak emzirmek enfeksiyona yol açıyomuş
sütünlede mamanlada karstırıp verebılırsın sevmezse bnımkı acd vıtamın bal gıbı tatlıYa bu deviti sevmedi benimki tükürüyor geri.Mamasına katsam olurmuki acaba mantıklı mı sizce
ben yastık kullanmıyom ama gcelerı sırtından yastıkla desteklıyom donmesın dıye kafasını cvırmesın dıye ...allah korusun yawrularımızıkızlar ben kızımı yastıkla yatırıyorum... yani ayağımda sallıyorum uyuyunca yastıktan almıyorum öyle bırakıuyorum...zararlımıdır sizce daha rahat oluyo gibi geliyo bana öyle...bide kızım çok kustuğu için kafası yukarda olsun diyorum...siz nasıl yatırıyosunuz
benim de bugün moralim acayip bozuk
kayınvalidem yüzünden eşimle aram çok kötü
dün bize geldiklerinde kızımı yatak odamızda yatırmıştım, uyuyordu. görmek istediği için on defa yatak odasına gitti geldi, uyandıysa alacak ya. ama benden izin almadı zaten hiçbir şey için izin almaz evimde. ben de yatıyordum onlar bize geldiklerinde kalkmıştım, yatak odam da dağınıktı, canım sıkıldı niye izinsiz girip çıkıyor diye.
bir de kahve yapacak, ben buzluktadır dedim, hayır dedi alt tarafı açtı burada vardı bitirmişsiniz dedi. ben bile bilmiyorum orada kahve olduğunu, ne zaman gördü onu da ne zaman aklında tuttu anlamadım.
baklava vardı tepsiyle, onlara ikram edicez diye eşim çıkardı tepsiyi, annesi diyo ki heee iyi baya yemişsiniz, çok vardı. yahu sen nerden hatırlıyorsun önceki geldiğinde ne kadar baklava olduğunu.
dolaplarımın hepsini izinsiz açar kapar, odaların hepsine izinsiz girer çıkar. beni seviyor iyi niyetli bi kadın ama benim kendi annem olsa sokuveririm lafı.
eşimin annesine ben laf edemedim, gelinim sonuçta, bu sefer eşime patladım
of ya
bn gece gazını cıkarmıyom yan cevırıyom altdan cıkarıyo ama gce rahatsız olursa ozaman bı y15 dakka gaz cıkarma ısımız var ...
bn bı haftdaır yatarak emzırıyom gecelerı ama ıkımızde yan dönmus vazıyetde asla sırt ustu yatırmıyom kzımı
sütünlede mamanlada karstırıp verebılırsın sevmezse bnımkı acd vıtamın bal gıbı tatlıcok sevıyo
ben yastık kullanmıyom ama gcelerı sırtından yastıkla desteklıyom donmesın dıye kafasını cvırmesın dıye ...allah korusun yawrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?