sizi sürekli takip ettiğimm için konuya hemenn dalıyorumm kusra bakmayınnsağol canım,amin..emzğede alıştıramadık bitürlü,alışsa bi müddet oyalanırdı..aventin emziğini almıştım ama sert sanki,hiç anne memesi gibi değil,ondan mı sevmiyo acaba,siz ne kullanıyosunuz..
bende avent almıştım sevmedi.zaten tam olarak alışmadı da.ama wee nin ağzı eğimli olan emziğini sevdi.istersen dene ama uzun sürüyo alıştırmak.hala alışamadık biz.sadece çok açken alıyo.
bnmde esımle aram hep anneer yuzunden bozuluyo delı oluyom ya eslerımızın bı sucu yok ama kayınvalideye dıyemeyınce olan bızlere oluyoboşver canım ya bn artık hıc takmıyom kavgada etmyom esım konustugundada dınlemıyom sırf kızım ıcın susuyom :)
bnm kız da cadı olmaya basladı 2 defadır dısarda yaygarayı basıyo ne ac nede agrısı var kucaga gelıyo susuyo
Merhaba,
Ben de Ekim annesiyim:) ilk günler çok zordu ama 40 ımız çıktı artık uykular gerçekten düzeldi.
Ama emzik ve biberona alıştıramıyorum. Ben olmadığım zamanlarda sağdığım sütü içirebilmek için bir şekilde alıştırmam gerek diye düşünüyorum.
Bu konuda tavsiyelerinize ihtyacım var.
benimki kucağa çok alıştı onun farkındayım, ama benim merak ettiğim bu kadar ağlaması niye, sizinkiler de mi böyle yırtınıyo?
kızlar benim kızım çok gazlı o yüzden doktor çay verdi mevbur biberonla vermek zorundayım ben dişarı çıkamadığım için eşim vee biberonunu almış ama onla hep dışarı veriyo çocuk biraz sert tavsiye edebileceğiniz biberon varmı
emziği değiştir canım biberondan değildir chicconun al istersen bnde wee var içiyo yawrumo
kızlar dönenceyı pek sevdı benım kız sesı cıkmıyo masallah acıktıgında harıc :d
neden acaba öle yapıo bıraz daha bekleyın acmayın ılla yapacaktır ama yazık ya bu gaz en buyuk dertgercektenIyi akşamlar herkese kızlar ya herkesin dertleri ortak bilmiyorum bizimle aynı durumda olan varmı ama benim kızda altını açmadan kakasını yapmıyor ıkınarak ağlayarak haber veriyor açıncada yapıyor...açmazsan patlasa yapmıyor....
neden acaba öle yapıo bıraz daha bekleyın acmayın ılla yapacaktır ama yazık ya bu gaz en buyuk dertgercekten
bekledim valla bi gece sabaha kadar beklettim yapmadı gün içindede bekliyoruz çatlasa yapmıyor altını açıyoruz hemen yapıyor.....
sevmıyo mu altına yapmayı acaba temız kız maşallah doktora sordunmu ?
nasıl bişey aldınız dönence bende istiyorum hem ana kucağı için hemde karyolası için...
şu benı takıp edişi yokmu bayılıyom bitiyom ya :dyıyesım gelıyo :d
.yok önümüzdeki hafta götürücem kontrole bakalım ozaman sorucam....doğduğunda ilk bi hafta falan yaptı sonra hep böyle başta önemsemedim ama baktım böyle devam ediyor....bakalım hayırlısı ne diyecek doktor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?