2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sizi sürekli takip ettiğimm için konuya hemenn dalıyorumm kusra bakmayınn
bennn nukun kavçukluu emziğinii aldımm ve bir seferde vermemmde aldıı
her vermemmdede alıyor sürekliii sorun yaşamadımm
2ncii kızımda slikonluu vermiştimm hiç almamıştııı
kauçukk anne göğsüne uygunmuşş

bende avent almıştım sevmedi.zaten tam olarak alışmadı da.ama wee nin ağzı eğimli olan emziğini sevdi.istersen dene ama uzun sürüyo alıştırmak.hala alışamadık biz.sadece çok açken alıyo.

canım birde nukunn kauçukluu deneyin bakalımm ben sorun yaşamadımm hiçç

sağol canım ya oluyo işte arada

hoşgeldin aramıza

ben de daha ikisini de vermedim, ben de sonradan alıştıracağım inşallah, işe başlayacağım zaman yani

epackcim balsuratcım geçmiş olsun kızlar bebişlerinizieee
offf benim kızda sabahtan beri bagrınıyo yakaka yapmak istiiyo galiba dün sabah yapmıştı en son ay deli olcam aglıyooo allah ım yardım :84:

ya yalandan ağladığı zamanlar uannevv die bi ses çıkıyo mest oluyorum 2saattir keyfi ağlıyo hep ilgi hep konuşcan kucakta hoplatcan babası alıştırdı şimdide babası uğraşıyo hepten alışıyo mecburen yeterki sussun die konuşup duruyoz hoplatıyoz aayy kocam şebek oldu hahah

kızlar benim kızım çok gazlı o yüzden doktor çay verdi mevbur biberonla vermek zorundayım ben dişarı çıkamadığım için eşim vee biberonunu almış ama onla hep dışarı veriyo çocuk biraz sert tavsiye edebileceğiniz biberon varmı

kızlar bebeğimin kacgundur pişiği gecmıyodu bgn 2 kez bebeyağı surdum ve sonuc mıkemmel cok az kalmıs cok mutlu oldum ya kremler hıc bı ıse yaramadı ya suratındakı pütürluk de gectı kızlar yedıgımdenmıs çok sukur bu yawrular can damarımız

Iyi akşamlar herkese kızlar ya herkesin dertleri ortak bilmiyorum bizimle aynı durumda olan varmı ama benim kızda altını açmadan kakasını yapmıyor ıkınarak ağlayarak haber veriyor açıncada yapıyor...açmazsan patlasa yapmıyor....

emziği değiştir canım biberondan değildir chicconun al istersen bnde wee var içiyo yawrumo
kızlar dönenceyı pek sevdı benım kız sesı cıkmıyo masallah acıktıgında harıc

emziği değiştir canım biberondan değildir chicconun al istersen bnde wee var içiyo yawrumo
kızlar dönenceyı pek sevdı benım kız sesı cıkmıyo masallah acıktıgında harıc :d

nasıl bişey aldınız dönence bende istiyorum hem ana kucağı için hemde karyolası için...

neden acaba öle yapıo bıraz daha bekleyın acmayın ılla yapacaktır ama yazık ya bu gaz en buyuk dertgercekten

sevmıyo mu altına yapmayı acaba temız kız maşallah doktora sordunmu ?

.yok önümüzdeki hafta götürücem kontrole bakalım ozaman sorucam....doğduğunda ilk bi hafta falan yaptı sonra hep böyle başta önemsemedim ama baktım böyle devam ediyor....bakalım hayırlısı ne diyecek doktor....

nasıl bişey aldınız dönence bende istiyorum hem ana kucağı için hemde karyolası için...

ecrinece almıştı aynısından bnde aldım ucuz bısey bebişimin eğlencesi dıye dönence :)32 sarkılı vardı bgn aldıgım yerde o daha ıyıydı sanırsam bnda 4 5 sarkı var pilli

slm kızlar nasılsınız bugün bizim aşımız vardı çok ağladı kuzum çok kötü oldum katıldı yavrum ya üç tane birden iğne
vurdular kızıma inşallah ateşlenmez şimdiye kadar ateşi çıkmadı inş gecede çıkmaz ..
kızım bir ayda 1400 gram almış 3200dü 4600 olmuş bir ayda boyu 50 idi 57 olmuş maşallah kuzuma ..
birde kızlar bişey sorucam benim göğsümden bazen kan geliyor sütle beraber sizde böyle bir durum yaşayan varmı...

kötü bişey yokturda bakalım doktor nedıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…