slm kızlar nasılsınız bugün bizim aşımız vardı çok ağladı kuzum çok kötü oldum katıldı yavrum ya üç tane birden iğne
vurdular kızıma inşallah ateşlenmez şimdiye kadar ateşi çıkmadı inş gecede çıkmaz ..
Kızım bir ayda 1400 gram almış 3200dü 4600 olmuş bir ayda boyu 50 idi 57 olmuş maşallah kuzuma ..
Birde kızlar bişey sorucam benim göğsümden bazen kan geliyor sütle beraber sizde böyle bir durum yaşayan varmı...
masallah kuzuna kanallarda tıkanıklık olabılır bı doktora sor istersenslm kızlar nasılsınız bugün bizim aşımız vardı çok ağladı kuzum çok kötü oldum katıldı yavrum ya üç tane birden iğne
vurdular kızıma inşallah ateşlenmez şimdiye kadar ateşi çıkmadı inş gecede çıkmaz ..
kızım bir ayda 1400 gram almış 3200dü 4600 olmuş bir ayda boyu 50 idi 57 olmuş maşallah kuzuma ..
birde kızlar bişey sorucam benim göğsümden bazen kan geliyor sütle beraber sizde böyle bir durum yaşayan varmı...
ecrinece almıştı aynısından bnde aldım ucuz bısey bebişimin eğlencesi dıye dönence :)32 sarkılı vardı bgn aldıgım yerde o daha ıyıydı sanırsam bnda 4 5 sarkı var pilli
ayy aynen bende bitiyorum şimdi bide ses çıkartmaya başladı yavaş yavaş konuşuyor resmen....konuştuğumda gülünce dünyalar benim oluyor...
benimkide bundan bozuldu 2 günde
neden ya aldıgı yere gtrseydın bedavamıkı:)
walla balıkesirden aldık migrostan. eşimin fişleri saklama gibi bi huyu yok kimbilir fiş nerdeçöpü bulmuştur. çalışıoda kapamak için pili çıkarmak gerekio açılıo ama kapanmıo hahahah
maşallah canım kuzuna senin bebekte beimki gibi küçük doğmuştu dimi...sadece anne .sütümü veriyosun......
masallah kuzuna kanallarda tıkanıklık olabılır bı doktora sor istersen
odaguzelkızlar sızın bebeklerın parmakalrın arası pamukcuk varmı temızlıyomusunuz? bn temızlemıyom eldıven takıyom bn hala elı usuyo cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?