2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

maşallah canım kuzuna senin bebekte beimki gibi küçük doğmuştu dimi...sadece anne .sütümü veriyosun......

masallah kuzuna kanallarda tıkanıklık olabılır bı doktora sor istersen

ecrinece almıştı aynısından bnde aldım ucuz bısey bebişimin eğlencesi dıye dönence :)32 sarkılı vardı bgn aldıgım yerde o daha ıyıydı sanırsam bnda 4 5 sarkı var pilli

markası ne nerden aldın canım benim kızda sürekli konuşalım istiyor bari onu takarım oyalanır....

walla balıkesirden aldık migrostan. eşimin fişleri saklama gibi bi huyu yok kimbilir fiş nerde çöpü bulmuştur. çalışıoda kapamak için pili çıkarmak gerekio açılıo ama kapanmıo hahahah

odaguzel kızlar sızın bebeklerın parmakalrın arası pamukcuk varmı temızlıyomusunuz?bn temızlemıyom eldıven takıyom bn hala elı usuyo cunku

maşallah canım kuzuna senin bebekte beimki gibi küçük doğmuştu dimi...sadece anne .sütümü veriyosun......

evet canım 2150 doğmuştu mamada veriyorum sütüm yeterli gelmiyo bide benim kızım emmiyo o yüzden sağıp veriyorum ama çok az geliyo az olduğu içi mamaya başladık 15 günlükken senin bebişin kilosu kaç oldu...

masallah kuzuna kanallarda tıkanıklık olabılır bı doktora sor istersen

bugün sağlık ocağına gittim ama sormadan geri döndüm unuttum kızımın ağlamasını duyunca...

benimki yine dizimde uyuyor yatağa yatırayım da gidiyim duş alayım yarın ege üni. hast. işitme testimiz var
işitme testini geçtik küvezde kaldık diye bir test daha yapılacakmış şimdi ne olduğunu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…