2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende babasına verdim ama babası daha yeni geldi çocuk sabahtan beri ağlıyordu. bi osuruo koca insan gibi bide kokuo acaba üşüttümmü :S

kızlar dvit çocuğun bıngıldağının erken kapanmasına sebep olabikiyormuş hiç duydunuz mu böyle birşey. bana arkadaşım söyledi

bende babasına verdim ama babası daha yeni geldi çocuk sabahtan beri ağlıyordu. bi osuruo koca insan gibi bide kokuo acaba üşüttümmü :S

ne güzel atmışsın babaasına. benimki nöbetçi bu akşam. yarın da ablam, yengem kuzenimin eşi ve yeğenlerim geliyor balıkesirden. tam 7 kişi. offfff

amanın zor senin işin bizi butun gün yatak odasından çıkamadık uyuduğu her fırsatta bende uyudum. çok ağladı yavrum. of bi musafir geleceğindede böyle olursa napçam

selam kızlar saat 11de geldim iki satır sizinle yazışayım diye rüya içerde bir kıyamet kopradı ki bağıra çağıra ödüm koptu bir şey mi oldu diye.. zar zor uyuttum, meğer doymamış hanımefendi, yeni daldı uykuya.. ben de gidip yatayım o uyumuşken.. iyi geceler herkese..

bayılcam şimki kızın gaz kokusundan :d barbnunya yedidim o mu yaptı ne

barbunya mı yedin. ben yesem çatlardı herhalde gazdan benim oğluş. nohut fasulye mercimek ve daha bisürü şey yiyemiyorum . elma yiyordum burdan o da gaz yapar die duydum şimdi onuda yemem artık

barbunya mı yedin. ben yesem çatlardı herhalde gazdan benim oğluş. nohut fasulye mercimek ve daha bisürü şey yiyemiyorum . elma yiyordum burdan o da gaz yapar die duydum şimdi onuda yemem artık

ee ne yicez o zmn :S onu yeme bunu yeme. akşamda kızartma yedim oda gaz yapıo demeyin.

kızlar bana doktor inek sütü dışında hiçbir şey bebeğe gaz yapmaz
herşeyi ye bebeği poteinsiz vitaminsiz bırakma dedi

selam kızlar
aşımızı olduk geldik
tam 3 taneee
kuzum çok ağladı
şimdi uyuyo rüyasında da ağlıyo meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…