çok fena gaz sancılarımız var oof off
kakamızı yapamıyoz doktora götürdük lavman yaptılar minnoşuma kahroldum ama rahatladı uyudu 2 gündür gene aynı ama kafayı yicem ben ondan beter ağlıyorum
kına nikah telaşı iyice mahfoldu kızım güzel olmakta kabahat bisürü :) nazar değmiş kuzuma tuz biber oldu nazar kuzuma dün gece
iyicede kucak delisi oldu yere koyduğumuz an basıyo yaygarayı
bu hafta yanlızım annem yok kaynanamda yok napcam bilmem
çok fena gaz sancılarımız var oof off
kakamızı yapamıyoz doktora götürdük lavman yaptılar minnoşuma kahroldum ama rahatladı uyudu 2 gündür gene aynı ama kafayı yicem ben ondan beter ağlıyorum
kına nikah telaşı iyice mahfoldu kızım güzel olmakta kabahat bisürü :) nazar değmiş kuzuma tuz biber oldu nazar kuzuma dün gece
iyicede kucak delisi oldu yere koyduğumuz an basıyo yaygarayı
bu hafta yanlızım annem yok kaynanamda yok napcam bilmem
kaka sorunu kötü acaba havlu ütüleseniz karnınıa zeytinyağı sürseniz acaba faydası olur mu
ya kızler benim bebişimde aşırı emmek istiyo.resmen ağzı boş kalsın istmiyo.sizde durum nasıl?
kızlar bişey sorcam benım kız emerken karnı gurulduyo ve cıvık bi şekılde dışkısını yapıo sizinde öle mi?anne sütü ile beslenıyo yawrucum...gecn gttiğimzde doktora sormayı unutdum uyuz etdı doktor zaten ...ne kılosnu dogru duzgun söledı nede boyunu normal mı deılmı hıc bısey demedı...
benimki cok fazla emmiyo, emmek istemezse agzını bile acmıyo
karnı doyduktan sonra emzik ver canım..
benim kızımında karnı gurulduyo emerken, kakasıda cıvık ve hardal sarısı..
anne sütü ile beslenen bebeklerde normal diye biliyorum..
benimde kafama takılan bişi var, bazen kakası köpüklü oluyo, bezini acarken yaptı bi kac kez, gazoz kapagını acar gibi köpürtüyo :)) normalmi acaba bilmiyorumkismile
kızlar bebeğimiz üşütmüşse kakası yeşil olur demişsiniz..bizim kakamız sarıydı şu son iki gündür yeşil..şimdi bebeğimi üşüttüm mü ben( napmam gerek,dr a mı götürmeliyim,bi akıl verin bana..bi de kakasını yaparken baya zorlanıyo,saatlerce ıkınıyo,5 dakikada bir huzursuzlanıp aglıyo,ne zaman yapıyo kakasını o zaman rahatlıyo...bana fikir verin lütfeeeenn (
selam kızlar kimseler varmı ona göre yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?