2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar herkese merhaba..herkesler doğum yapmış gelmiş bu topiğe.hepiciğimizin gözü aydınopuyorumnanaktanben bebişten fırsat bulup giremiyorum.kızlar ya süt durumunuz nasıl ne yiyip içiyosunuz ben yatiştiremiyorum kuzuma süt

geçmiş olsun cnm kuzunanazar boncuğunu ayırma yanından

slm kızlar nasılsınız canım benim kızda aynı kakasını yapamıyor bendeki kabızlık onada geçiyor kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp totosuna sürüyoruz anca öle yapıyor iki sefer öle yaptırdık ama o şekilde alışmasından da korkuyorum...napıcam bilmiyorum ıkına ıkına bi hal oldu yavrum...

kaka sorunu kötü acaba havlu ütüleseniz karnınıa zeytinyağı sürseniz acaba faydası olur mu

kaka sorunu kötü acaba havlu ütüleseniz karnınıa zeytinyağı sürseniz acaba faydası olur mu

yapıyoruz canım hepsini 4 gündür böyle yavrum acaba kullandığım kan hapından falanmı oluyor anlamıyorum....bende aynıyım benden ona geçiyor heralde....

ya yaşıtlar yani ne güzel gökçenin bebişi de aynı gün doğdu
valla kan hapı alıyorum ben de bazen unutuyorum ama

kızlar bişey sorcam benım kız emerken karnı gurulduyo ve cıvık bi şekılde dışkısını yapıo sizinde öle mi?anne sütü ile beslenıyo yawrucum...gecn gttiğimzde doktora sormayı unutdum uyuz etdı doktor zaten ...ne kılosnu dogru duzgun söledı nede boyunu normal mı deılmı hıc bısey demedı...

ya kızler benim bebişimde aşırı emmek istiyo.resmen ağzı boş kalsın istmiyo.sizde durum nasıl?

benimki cok fazla emmiyo, emmek istemezse agzını bile acmıyo
karnı doyduktan sonra emzik ver canım..

benim kızımında karnı gurulduyo emerken, kakasıda cıvık ve hardal sarısı..
anne sütü ile beslenen bebeklerde normal diye biliyorum..
benimde kafama takılan bişi var, bazen kakası köpüklü oluyo, bezini acarken yaptı bi kac kez, gazoz kapagını acar gibi köpürtüyo :)) normalmi acaba bilmiyorumkismile

benim oğlanın da öyle sorun değil bence anne sütü alan bebeğin kakası cıvık olur diye biliyorum

benim oğlanın da böyle

ahhhh cnm ya cok dadluuuuuuu güldüm cok kendi yüzüne yapmasına kuzummmmmm yaaaaa
bende altını degiştirirken önünü kapatmadan rahat edemiom :)
soguk almıs derken üşütmüş demek istemedim hani daha dikkat etmek laızm gazını arttırıyor soguk alması. Korkma daha dikkat et

Son düzenleme:
benim bebekte en son yazdıgım mesajlarda ha bire kaka yapıo demiştim ya ahhhhhh anacım nazar değdiiiiiii
simdi ah kuzum kaka yapsada temizlesem diye bekler oldum ne büyük nimetmiş insan her haline sükretmeliymiş. Bebişim ıkınıyor ıkınıyor artık her bezi kakalı degil gece sabaha kadar 15 dk bir ıkınma sesi geliyor sonra yorulyor heralde 15 dk uyuyor sonra tekrar ahhhhhhhhhh nasıl içim gitti.

Su bacakları karına dogru hareket ettirmek cok işe yarıyor acaip gaz cıkarıyorlar.
Kızlar Allah gazlı bebegi olanlara sabır versin ben nazar değer diye cok korkuyorum bebişime.
Nazardan cok korkarım bebeklere cok cabuk deger cünkü.

Bebelerinize bol bol Kalem Suresinin son 2 ayetini okuyun. Birde bol ayetel kursi okuyun, Nas suresi ile.

Birde bir sey sormak istiyorum bizim 40 ımız tam kurban bayramına geliyor. Ankaradan manisaya 8 saat yol gitcez. Kendi arabamızla ısıtma falan sorun olmucakta. Sizce dogrumu kırkı yeni cıkan bebeyi böle hava degişikliğine cıkarmak? Emin olamıyorum. Babaannemizin evindende sabah ögle aksam misafir eksik olmaz e yeni bebek herkes görmek isticek öpecek ay karnıma agrılar giriyor birde nazardan korkuom gitmesem mi ya biraz daha büyüsede ölemi gitsek diom ama bayramada bekliolar yaaaaaaa,
ne diimki

bizde manisadan ist'a gitcez inş, 40ımız yeni cıkmış olcak o zaman..
bayramda gelen giden cok olcak, çünkü kayınvalidem rahatsız hic misafir eksik olmaz..
görümcemin 2 kücük afacanı var, benim kızımda tek kız torun
şimdiden kameradan görüsürken bile dedesi falan severken cok kıskanıyolar,
onlarla aynı evde 15 gün napcam bende kara kara düsünüyorum :S

benim kızımında karnı gurulduyo emerken, kakasıda cıvık ve hardal sarısı..
anne sütü ile beslenen bebeklerde normal diye biliyorum..
benimde kafama takılan bişi var, bazen kakası köpüklü oluyo, bezini acarken yaptı bi kac kez, gazoz kapagını acar gibi köpürtüyo :)) normalmi acaba bilmiyorumkismile
[/QUOTE]

benım kız da kac kez altını actıgımızda kaksını yaptı çok guldum ya allahtan baska yerlere fışkırmadı :)sımdı yapınca ıyıce beklıyorum :)öle acyorum bızım kuzular normal harhalde böle olması:)a.s.

bızımde su gaz olayımız tam gaz devam edıyor havlu utuluyorum oyle sakınlestırıyorum bıde kızlar odayı cok sıcak yapmayın nkesınlıkle cam acın yukardan oda sıcaklıgı en fazla 20 olmalı bebekler sıcagı sevmıyor dr umz odanızı serın tutun gorun bakın bebısler daha rahat uyucak...dedı ve denedık gece cok rahat yatıyo....tabıı saat 2.30 dan sonra :) o saate kadar gaz sıkıntımız oluyor.....kaka sorunu bızde yok benım bebegım de benı emıyor ama emmıyo gıbı yanı aclıgı gdınce bırakyor ben sagdıgımda 70 80 cc ıcyor ama mememı 10 dk emıyor uyuyo:)bundan sonra gunduz bıberondan sonra mememı vercem ......gecede bıkez mama yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…