Arkadaşlar human atea çayını nerden ve kaça aldınızz
bana dünn çocukk doktoru 2 tane hipp natap granül çay verdii
onuu içince gerçekten işe yaradıı sütüm bol olduu
bu çayıı duyann oldumu
hangisii daha iyii
bundan al canim faydasini gorursun
Bende bebeğim kalksınn uyumasınn diye delii oluyorumm
çünküü sarılıkk olmuşızz ve bu yüzden çok uyuması beni üzüyoru
Bende bebeğim kalksınn uyumasınn diye delii oluyorumm
çünküü sarılıkk olmuşızz ve bu yüzden çok uyuması beni üzüyoru
fıyatı nedir canım
SENIN DEDIGIN BU CAY CANIMArkadaşlar human atea çayını nerden ve kaça aldınızz
bana dünn çocukk doktoru 2 tane hipp natap granül çay verdii
onuu içince gerçekten işe yaradıı sütüm bol olduu
bu çayıı duyann oldumu
hangisii daha iyii
:)) memur olmak lazım şekerim onun için. ahh ahh bende 2 yıllık bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum. boştayım eveli yıl ücretli öğretmenlik yaptım.marks and spencer da calışıyom hem satış katında hem arka ofisde tüm iş bnde anlıcağın gunde 9 saat calısıyom 2 gun ıznı var ama gunde 9 saat calıştıgım için izin alıyorm daha az saat olsa idi mıkemmel olurdu ...
tekstil firmasında çalışıyorum ben, yurtdışı satınalma yapıyorum
işyerinin kreşi var, büroya yanıma götüremem de kreşe bırakcam inşallah :) arada emzirmeye giderim diye düşünüyorum
bakalım nasıl yapcaz
balsuratcım kırkınız hayırlı olsun :)
benim kızım 5-6 saat uyuyordu geceleri, ne değiştiyse artık 2 saatte bir emmeye kalkıyor
tekrar başa döndük
:)))slm kızlar bende delı oldum bu gece ege yarım saatte bır kalktı hatta gece gülücük saçıodu etrafa sabahta dogru durust uyumadı yeni uyudu uyku düzenlerımı değisıo acaba
tşkler cnm cümlemze yardım etsin allahımcanım allah yardımcımız olsun alahım güç kuvvet versin bizee baş dönmesini bilirim benim kafada 3 gündür bende değillbasım dalgalanır gibi dönüyor ..
Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle reji...m kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!"
kızlar bende ekim annesiyim,kasımda beklediğimiz kızım ekimin 16 sında erken geldi....
uyku düzenimiz yok,her gece yarım saat daha geç yatıyor,bu gece 4,ü geçmişti mesela uyuduğunda ,uyuduktan sonrada sık sık uyanıyor...
şuan geceyle gündüzü ters yaşıyor,belki sebebi benimdir diye düşnüyorum,çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ve sabah ezanından önce uyuyamazdım...tek parça uyumayı öyle çok özledimki...birde ilkokula giden kızım var,tam dalıyorum bu sefer onu okula göndermek için kalkıyorum...neyseki bu günlerde çabuk geçiyor,yinede tadını çıkarmak lazım...
SELAM bi geldim geçmişi okurken oğlum uyandı emzirdim geri geldim oturdum pc başına eri uyandı inadımamı yapıyo ne sinir oldum
SELAM bi geldim geçmişi okurken oğlum uyandı emzirdim geri geldim oturdum pc başına eri uyandı inadımamı yapıyo ne sinir oldum
bugun benım bebiş uykuya dalma problemi yaşıyoruz emzikle savaşıyorr.. allahım ne oldu cocuga yaa 40 mız bugun değişmese biseyler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?