2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

SENIN DEDIGIN BU CAY CANIM
14.50TL NETTEN SIPARIS VEREBILIRISNIZ CANLARRRR

resmen patron oldu çıktı başımıza bizim kız çok fena daha şimdiden şımarık ve hep ilgi istiyo hep hoppala istiyo işine gelmediği tutma pozisyonu olunca ağlıyo canı sıkılınca ağlıyo resmen sıkıntısı yok çünkü adım gibi eminim babası hopiş hopiş babuşuma die tek elle kaldırınca gülüyo indirince ağlıyo
gece 2saatte bi kalktı sabahta bizi kaldırdı oynattı kendisiyle bizim uykumuz kaçtı kendi uyuyo

1.2 saate kadar gidicez memlekete 1saatlik işi yüzünden dün gidemedik bugüne kaldı babannesi nasıl bekliyodur şimdi kızımı kucağıma alamıyorum oraya gidince kaynanam yat dinlen diyo inadına bi gram uykum gelmiyo sabahta kız 7.8 de kalkınca veriyorum yatağa geri dönüyorum gene uykum gelmiyo olacak iş değil
aha kocam geliyomuş kızı hazırlıyım
kendinize ve bebişlerime iyi bakın

:)) memur olmak lazım şekerim onun için. ahh ahh bende 2 yıllık bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum. boştayım eveli yıl ücretli öğretmenlik yaptım.

olur inşllh cnm.
balsuratcım kırkınız hayırlı olsun :)

benim kızım 5-6 saat uyuyordu geceleri, ne değiştiyse artık 2 saatte bir emmeye kalkıyor

tekrar başa döndük

bizimde değişio cnm. bi günümüz bi günümüze tutmuo. bezen iyi uyuyo bazen mızıl mızıl

slm kızlar bende delı oldum bu gece ege yarım saatte bır kalktı hatta gece gülücük saçıodu etrafa sabahta dogru durust uyumadı yeni uyudu uyku düzenlerımı değisıo acaba
:)))

Kilolu bir kadınım, e haliyle sık sık diyete, rejime başlıyorum. Yine böyle reji...m kararı aldığım bir gece, yatak odamdaki tuvalet aynama sabah uyanınca göreyim ve uygulayayım diye rujla "Yağ, tuz, şeker yok!" yazdım. Sabah uyandığımda benim notumun altında kocamın bıraktığı notu gördüm ve gülmekten rejimi bile unuttum. "E daha dün aldım ya!"

canım allah yardımcımız olsun alahım güç kuvvet versin bizee baş dönmesini bilirim benim kafada 3 gündür bende değill basım dalgalanır gibi dönüyor ..
tşkler cnm cümlemze yardım etsin allahım
bizimki deliksiz uyuyo şimdi saat 10da uyudu çok şükür

:90: :90: :90: süpermiş

kızlar bende ekim annesiyim,kasımda beklediğimiz kızım ekimin 16 sında erken geldi....
uyku düzenimiz yok,her gece yarım saat daha geç yatıyor,bu gece 4,ü geçmişti mesela uyuduğunda ,uyuduktan sonrada sık sık uyanıyor...
şuan geceyle gündüzü ters yaşıyor,belki sebebi benimdir diye düşnüyorum,çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ve sabah ezanından önce uyuyamazdım...tek parça uyumayı öyle çok özledimki...birde ilkokula giden kızım var,tam dalıyorum bu sefer onu okula göndermek için kalkıyorum...neyseki bu günlerde çabuk geçiyor,yinede tadını çıkarmak lazım...

bende hamileliğimde sabaha kdr oturuyordum. onla alakası yok cnm. oturur daha düzeniniz.

SELAM bi geldim geçmişi okurken oğlum uyandı emzirdim geri geldim oturdum pc başına eri uyandı inadımamı yapıyo ne sinir oldum

bugun benım bebiş uykuya dalma problemi yaşıyoruz emzikle savaşıyorr.. allahım ne oldu cocuga yaa 40 mız bugun değişmese biseyler :))

bugun benım bebiş uykuya dalma problemi yaşıyoruz emzikle savaşıyorr.. allahım ne oldu cocuga yaa 40 mız bugun değişmese biseyler :))

daha çok döncez cnm. bugunde benim kız ço uyudu 2 de yattı 6 bucukta uyandı. kendi kendime işkillendim acaba ağladıda duymadımmı die. 6 bucuktada uyandığımda ağlamıodu mıkırdanıodu. gaz çıkarmaya çalışıodu gazı olmasa uyanmıcaktı. gözleri kapalıydı gazını çıkardım emziridm geri uyudu. ama gündüzde güzel uyuduydu bide dışarı çıkarmıştım hava aldırmıştım. siz siz olun gündüz uyudu gece uyumucka demeyin gündüz uyuyunca gecede uyuyor bazı bebekler. deneyin bi deirm :). ama 9dan sonra uyumasın sona 11 e kdr oyalayın bi banyo off naısl mayışıo warya emzik vermeye sallamaya gerek kalmadan uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…